Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 18 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 267
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי afikafik1999;742275

[I
    ~זאק~
    אתה זורק את הפכדור על ינמגאה והוא נתפס.*כל הכבוד תפסתה ינמגאה יעודכן מיד*.לפתע אתה רואה שאמפלאון מתחיל לשמוח כי הוא ניצח בקרב הרישאון שלו.
    מה תעשה?
    [/I]
    אני יאמר: "כל הכבוד אמפוליון, עכשיו יש לי בקשה, ראיתי בפרטים עליך שאתה יכול ללמוד בעזרת אימונים קרן קרח כלומר TM, תנסה להפיק קור ולירות ממנו קרן, זאת לא אמורה להיות בעיה"

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי afikafik1999 צפה בהודעה
    [I][COLOR="Blue"]

~מינה~
    מיסמגיוס יורה לכיון אביפום כמה עד כמה כדור צל שמתקדים באותה מהירות של שראשון.לפתע אביפום קמה אבל בעניים עצמות תופסת את כדור הצל ועושה איתם ג'גלין מתוך שינה."איך זה בכלל אפשרי?!" צועק ג'וני בלחץ.לפתע אביפום מיטעוררת וזורקת את כל כדור הצל על מיסמגיוס."טוב אנחנו לא נוותר הישתמשי ברוח מאיימת!" אומר ג'וני בעד שהרוח המאיימת מחזירה את כדור הצל בחזרה לאביפום.
    מה תעשי?

שאלה לרשומים:
    אתם רוצים שאני התחיל לעשות כזה דבר בקרבות:
    70%

100%
    "אמביפום את שולטת " אומרת לה בשמחה.
    "תקפצי מסביב הזירה ותבלבלי את מיסמגיוס !" אני אומרת בגאווה.
    ___
    ולשאלה:כן ,זה ישפר את המשחק בהמון .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ~ניב~
    אתה מסתכל בכל המקום ואתה רואה שאין שם אף אחד לפתע אתה מוצא חדר אם שלושה מיטות ריקות.לפתע בליזקן וגליאד קופצים על שני המיתות ונרדמים מיד.לפתע אתה מרגיש גם עייף.
    מה תעשה?
    "ממ... מוזר שאין פה אף אחד, יש מצב שזה בית נטוש?" אחשוב לעצמי בסקרנות..
    אוריד את הצ'קט והג'ינס ואשאר בחולצה ותחתונים ואז אלך לישון XD

.

4. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    ~מארק~
    אתה בזמן שאתה עומד ללכת למרכז הפוקימונים אתה רואה שדרפיון הולך צעדיין אטיים.לפתע הוא מסתכל עלייך ואתה רואה שהוא עצוב.לאחר מכן אפרנייפ יוצא מין הפקדור ורואה את דרפיון העצוב.
    מה תעשה?
    "היי, דוראפיון, מה קרה? למה אתה עצוב?"

5. מורחקים
    שם: אשדוד
    שם: ליאו בלודריין
    כנוי: logih
    רקע: ליאו הגדל ונולד בג'וטו שם יצא למסעו הראשון , הפוקימון הראשון שלו ההיה טרפינץ'.
    ליאו וטרפינץ' טיילו ברחבי ג'וטו השיגו תגים וחברים חדשים.
    במהלך הקרב מול ויטני מאמן מכון גולנדרוד טררפינץ' היתפתח לוייאברה.
    ליאו וויאברה נלחמו הרבה אך ויאברה לא היתפתח עד שהליאו נלחם מול קלייר מאמנת מכון בלאקטורן.
    בקרב מול הדרגונייר שלה ויאברה סוף סוף היתפתח לפלייגון עוצמתי ויפיפה.
    ליאו הגיע לליגת ג'וטו ובעזרת פוקימוניו החזקים והמאומנים היטב שכה בה.
    ליאו כיהן באלוף ג'וטו במשך כחצי שנה ופרש כדי לצאת למסע חדש בעיר החזית.
    מראה:כאן.
    סוג מועדף:אדמה/דרקון.
    בקשות/הערות/שאלות: פלייגון בבקשה ממך פלייגון אני מתחנן ...(:
    נערך לאחרונה על ידי logih, 08-11-2010 בשעה 12:19 PM סיבה: יותר טוב?

6. the bitch is back

~אליס~
    "כי התנגשת בי,טוב עשיו אין לי זמן לדיבורים אני מחפש את אנפרנייפ שלי" הוא אומר בלחץ."תגידי אולי ראית אחד כאן באזור?" הוא שואל בסקרנות ומסתכל במפה.
    מה תעשי?

"לא" אומר בקצרה "להתראות ובהצלחה!" אומר לו בחיוך ואמשיך בדרכי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ~ליאו~
    לא רשום.רקע קצר מאוד ולא מושקע.

~דור~
    רקע מעולה! רואים שהקעתה רושם.
    תגיב להתחלה.

~אליס~
    את ממשיך בדרכך ולפתע את רואה פרגיון Z קטן שטס לכיונך ומיתחבא מאחרויך.לפתע רץ לכיונך מישהו שנראה די מוזר ."תגידי ראית את הפרגיון שלי? אני מחפש אותו בכל מקום" הוא שואל בלחץ.
    מה תעשי?

~מייק~
    "אם אתה משתמש בסופה חשמלית אנחנו נגלוש גם עליה! אס אווירי עכשיו!" אומר ג'וני בעד שפג'ויט גולש על סופת החשמל וניצוצת חשמל עולים עליו.לפתע נוצרת סביבו הילה חשמלית ששגורת נזק רב לסטרפטאור בהיתנגשות.
    97%

83%
    מה תעשה?

~מארק~
    אתה מסתכל סיביך ורואה שכל הפוקימונים שונאים אותו ואז אתה מבין שהוא ממש בודד.לפתע אנפניפ מסתכל עליו מושך לך בחולצה.
    מה תעשה?

~ניב~
    מגיע הבוקר ואתה רואה שגם גליאד וגם בליזקן לא במיטות לפתע אתה מסתכל בחלון ורואה שהם מיתאמנים אחד נגד השני.לפתע אתה מריח ריח מוזר מואד מבוץ ריח שמריח כמו משהו שרוף.
    מה תעשה?

~מינה~
    אבפום משגעת את מיסמגיוס."אוקי מיסמגיוס תירגע! השתמש בגל על חושי!" אומר ג'וני בעד שהגל העל חושי מעיף טת אביפום.לפתע אביפום מתעצבנת ומתחילה להסתחרר אם מתקפת זריזות מה שיוצר סוה של כוכבים שכמעט מחסלים את מיסמגיוס.
    44% (חלש)

62%
    מה תעשי?
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    ~ליאו~
    לא רשום.רקע קצר מאוד ולא מושקע.

~דור~
    רקע מעולה! רואים שהקעתה רושם.
    תגיב להתחלה.

~אליס~
    את ממשיך בדרכך ולפתע את רואה פרגיון Z קטן שטס לכיונך ומיתחבא מאחרויך.לפתע רץ לכיונך מישהו שנראה די מוזר ."תגידי ראית את הפרגיון שלי? אני מחפש אותו בכל מקום" הוא שואל בלחץ.
    מה תעשי?

~מייק~
    "אם אתה משתמש בסופה חשמלית אנחנו נגלוש גם עליה! אס אווירי עכשיו!" אומר ג'וני בעד שפג'ויט גולש על סופת החשמל וניצוצת חשמל עולים עליו.לפתע נוצרת סביבו הילה חשמלית ששגורת נזק רב לסטרפטאור בהיתנגשות.
    97%

83%
    מה תעשה?

~מארק~
    אתה מסתכל סיביך ורואה שכל הפוקימונים שונאים אותו ואז אתה מבין שהוא ממש בודד.לפתע אנפניפ מסתכל עליו מושך לך בחולצה.
    מה תעשה?

~ניב~
    מגיע הבוקר ואתה רואה שגם גליאד וגם בליזקן לא במיטות לפתע אתה מסתכל בחלון ורואה שהם מיתאמנים אחד נגד השני.לפתע אתה מריח ריח מוזר מואד מבוץ ריח שמריח כמו משהו שרוף.
    מה תעשה?

~מינה~
    אבפום משגעת את מיסמגיוס."אוקי מיסמגיוס תירגע! השתמש בגל על חושי!" אומר ג'וני בעד שהגל העל חושי מעיף טת אביפום.לפתע אביפום מתעצבנת ומתחילה להסתחרר אם מתקפת זריזות מה שיוצר סוה של כוכבים שכמעט מחסלים את מיסמגיוס.
    44% (חלש)

62%
    מה תעשי?
    ״המממ...״ זה יהיה בעיה ״סטראפטור! תשתמש בטיסה כפולה כדי לבלבל אותו ואז תיצמד אליו עם הרגלים שלך ותשתמש בסופה חשמלית!״ אחר כך תמשיך להיצמד אליו ותשתמש בכנף אש!״

9. משתמש מנוסה
    שם: דור
    [COLOR="Blue"]
    התחלה לכולם:
    אתם יורדים מין הספינה ורואים כמה שהיא עצומה.אתם מסתובבים קצת בעיר וממש מתלהבים מהכל.לפתע אתם רואים שלט אם מפה בו כתוב כאן נימצאת הגרל ההתחלאתי.אתם מסתכלים על השלט ומבנים שהאיש שעושה את ההגרלה נימצא בבית בנמל.אתם רצים לשם בשיא המהירות ואתם רואים בית קטן.אתם דופקים בדלת וראים שזה גרי מי שבנה את העיר.הוא מכניס אותכם לתוך הבית ואתם רואים מכונה גדולה אם ידית."קדימה תוריד את הידית!" אומר גרי בעד אתם שמים על הידית.
    מה תעשו?
    "אוקיי,הנה זה בא! אני מקווה שזה יהיה פוקימון שווה. אולי טייפלוז'ן או סקפטייל... אוקיי,קדימה!" אומר בהתלהבות ואוריד את הידית.

10. משתמש מנוסה
    ~מייק~
    פג'ויט מצליח להתחמק מהסופה החשמלית אבל הוא נפגע מכנף האש שלו בצורה משמעוטית."אוקי נמאס לי! השתמש עכשיו בצניחה חופשית!" אומר ג'וני בחיוך בעד שפג'ויט תופס את שטרפטאור אם רגליו ומתחיל לעוף למלעלה.לפתע מספיק לעוף ופשוט נופל ביחד אם שטרפטאור שלא משוגל לזוז."עכשיו ציפור אמיצה!" אומר ג'וי בעד שפגיוט מתחיל לעלות באש מה שפוגע בה שטרפטאור.פיתאום פג'ויט עוזבאת שטרפטאור ונותן לו להתרסק.
    81%

68%
    מה תעשה?

~דור~
    אתה מרויד את הידית והמון תמנות של פוקימונים רצים בתך המכונה.לפתע התמונה נעצרת על...פלטוגאר "טוב הינה כל מה שאתה צריך חמישה פקדורים,פוקדע,מפה,ואת הפקדור של פלוטגאר. שהיה לך הצלחה במסע" אומר גרי ונותן לך את כל הדברים.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    [I][COLOR="Blue"]
    ~דור~
    אתה מרויד את הידית והמון תמנות של פוקימונים רצים בתך המכונה.לפתע התמונה נעצרת על...פלטוגאר "טוב הינה כל מה שאתה צריך חמישה פקדורים,פוקדע,מפה,ואת הפקדור של פלוטגאר. שהיה לך הצלחה במסע" אומר גרי ונותן לך את כל הדברים.
    מה תעשה?
    "תודה רבה לך! פלוטגאר הוא פוקימון מצויין בשבילי!" אומר לו ואתחיל ללכת לכיוון דרך 1 ואחפש פוקימונים.

12. משתמש מנוסה
    ~מייק~
    פג'ויט מצליח להתחמק מהסופה החשמלית אבל הוא נפגע מכנף האש שלו בצורה משמעוטית."אוקי נמאס לי! השתמש עכשיו בצניחה חופשית!" אומר ג'וני בחיוך בעד שפג'ויט תופס את שטרפטאור אם רגליו ומתחיל לעוף למלעלה.לפתע מספיק לעוף ופשוט נופל ביחד אם שטרפטאור שלא משוגל לזוז."עכשיו ציפור אמיצה!" אומר ג'וי בעד שפגיוט מתחיל לעלות באש מה שפוגע בה שטרפטאור.פיתאום פג'ויט עוזבאת שטרפטאור ונותן לו להתרסק.
    81%

68%
    מה תעשה?

~דור~
    מה תעשה?
    ״אתה חזק...״ אני אומר ״אבל אני לא אוותר! סטראפטור, בזמן שהוא נפגע מהציפור האמיצה תשתמש במכת שמיים בכל המהירות שלך ותשלב את זה עם כנף אש!.
    אחר כך כשהוא יפגע מהכנף אש תשתמש עליו בסופה חשמלית כי הוא לא יהיה פגוע מהמתקפה הקודמת״.

13. משתמש מנוסה
    ~דור~
    אתה הולך לדרך אחד ורואה המון פוקימונים שם.לפתע אתה רואה ארדמווסון גדול וקשוח .לפתע הוא רץ לכיונכם אם אגרוף שאיבה.
    מה תעשה?

~מייק~
    "שחכתה משהו אחד קטן! פג'ויט עדיין לא סיים את מתקפת הציפור האמיצה!" אומר ג'וני בעד שמתקפת השמיים מתנגשת אם הציפור האמיצה ונוצר פיצוץ.לפתע מין העשן רואים את פג'ויט עף באוויר ואת שטרפטאור המסכן נופל על הקרקע."שטרפטאור לא יכול להילחם המנצח הוא פג'ויט" אומר השופט.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ~דור~
    אתה הולך לדרך אחד ורואה המון פוקימונים שם.לפתע אתה רואה ארדמווסון גדול וקשוח .לפתע הוא רץ לכיונכם אם אגרוף שאיבה.
    מה תעשה?

[/COLOR][/I]
    "ארדמווסון מה? זה יהיה נחמד... אוקיי צא פלוטגאר ותשתמש באגרוף קרח!" אומר לפלוטוגאר ואצביע על ארדמווסון.

15. משתמש מנוסה
    ~דור~
    מה תעשה?

~מייק~
    "שחכתה משהו אחד קטן! פג'ויט עדיין לא סיים את מתקפת הציפור האמיצה!" אומר ג'וני בעד שמתקפת השמיים מתנגשת אם הציפור האמיצה ונוצר פיצוץ.לפתע מין העשן רואים את פג'ויט עף באוויר ואת שטרפטאור המסכן נופל על הקרקע."שטרפטאור לא יכול להילחם המנצח הוא פג'ויט" אומר השופט.
    מה תעשה?
    אני מחזיר את סטראפטור ואומר לו ״היית טוב ונתת את כולך תנוח.״ אני אומר ומוציא את בלאסטויז ״עכשיו צא בלאסטויז! תחכה שהוא יתקוף ולפני שהוא פוגע בך תקפוץ ותשתמש בסחרור מהיר ואגרוף ממוקד!.
    אחר כך תמשיך עם הסחרור המהיר על הצד ותשתמש במשאבת הידרו!״

עמוד 10 מתוך 18 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •