אני יאמר: "כל הכבוד אמפוליון, עכשיו יש לי בקשה, ראיתי בפרטים עליך שאתה יכול ללמוד בעזרת אימונים קרן קרח כלומר TM, תנסה להפיק קור ולירות ממנו קרן, זאת לא אמורה להיות בעיה"פורסם במקור על ידי afikafik1999;742275
[I
אני יאמר: "כל הכבוד אמפוליון, עכשיו יש לי בקשה, ראיתי בפרטים עליך שאתה יכול ללמוד בעזרת אימונים קרן קרח כלומר TM, תנסה להפיק קור ולירות ממנו קרן, זאת לא אמורה להיות בעיה"פורסם במקור על ידי afikafik1999;742275
[I
שם: ליאו בלודריין
כנוי: logih
רקע: ליאו הגדל ונולד בג'וטו שם יצא למסעו הראשון , הפוקימון הראשון שלו ההיה טרפינץ'.
ליאו וטרפינץ' טיילו ברחבי ג'וטו השיגו תגים וחברים חדשים.
במהלך הקרב מול ויטני מאמן מכון גולנדרוד טררפינץ' היתפתח לוייאברה.
ליאו וויאברה נלחמו הרבה אך ויאברה לא היתפתח עד שהליאו נלחם מול קלייר מאמנת מכון בלאקטורן.
בקרב מול הדרגונייר שלה ויאברה סוף סוף היתפתח לפלייגון עוצמתי ויפיפה.
ליאו הגיע לליגת ג'וטו ובעזרת פוקימוניו החזקים והמאומנים היטב שכה בה.
ליאו כיהן באלוף ג'וטו במשך כחצי שנה ופרש כדי לצאת למסע חדש בעיר החזית.
מראה:כאן.
סוג מועדף:אדמה/דרקון.
בקשות/הערות/שאלות: פלייגון בבקשה ממך פלייגון אני מתחנן ...(:
נערך לאחרונה על ידי logih, 08-11-2010 בשעה 12:19 PM סיבה: יותר טוב?
~ליאו~
לא רשום.רקע קצר מאוד ולא מושקע.
~דור~
רקע מעולה! רואים שהקעתה רושם.
תגיב להתחלה.
~אליס~
את ממשיך בדרכך ולפתע את רואה פרגיון Z קטן שטס לכיונך ומיתחבא מאחרויך.לפתע רץ לכיונך מישהו שנראה די מוזר."תגידי ראית את הפרגיון שלי? אני מחפש אותו בכל מקום" הוא שואל בלחץ.
מה תעשי?
~מייק~
"אם אתה משתמש בסופה חשמלית אנחנו נגלוש גם עליה! אס אווירי עכשיו!" אומר ג'וני בעד שפג'ויט גולש על סופת החשמל וניצוצת חשמל עולים עליו.לפתע נוצרת סביבו הילה חשמלית ששגורת נזק רב לסטרפטאור בהיתנגשות.
97%
83%
מה תעשה?
~מארק~
אתה מסתכל סיביך ורואה שכל הפוקימונים שונאים אותו ואז אתה מבין שהוא ממש בודד.לפתע אנפניפ מסתכל עליו מושך לך בחולצה.
מה תעשה?
~ניב~
מגיע הבוקר ואתה רואה שגם גליאד וגם בליזקן לא במיטות לפתע אתה מסתכל בחלון ורואה שהם מיתאמנים אחד נגד השני.לפתע אתה מריח ריח מוזר מואד מבוץ ריח שמריח כמו משהו שרוף.
מה תעשה?
~מינה~
אבפום משגעת את מיסמגיוס."אוקי מיסמגיוס תירגע! השתמש בגל על חושי!" אומר ג'וני בעד שהגל העל חושי מעיף טת אביפום.לפתע אביפום מתעצבנת ומתחילה להסתחרר אם מתקפת זריזות מה שיוצר סוה של כוכבים שכמעט מחסלים את מיסמגיוס.
44% (חלש)
62%
מה תעשי?
ספוילר
~מייק~
פג'ויט מצליח להתחמק מהסופה החשמלית אבל הוא נפגע מכנף האש שלו בצורה משמעוטית."אוקי נמאס לי! השתמש עכשיו בצניחה חופשית!" אומר ג'וני בחיוך בעד שפג'ויט תופס את שטרפטאור אם רגליו ומתחיל לעוף למלעלה.לפתע מספיק לעוף ופשוט נופל ביחד אם שטרפטאור שלא משוגל לזוז."עכשיו ציפור אמיצה!" אומר ג'וי בעד שפגיוט מתחיל לעלות באש מה שפוגע בה שטרפטאור.פיתאום פג'ויט עוזבאת שטרפטאור ונותן לו להתרסק.
81%
68%
מה תעשה?
~דור~
אתה מרויד את הידית והמון תמנות של פוקימונים רצים בתך המכונה.לפתע התמונה נעצרת על...פלטוגאר"טוב הינה כל מה שאתה צריך חמישה פקדורים,פוקדע,מפה,ואת הפקדור של פלוטגאר. שהיה לך הצלחה במסע" אומר גרי ונותן לך את כל הדברים.
מה תעשה?
ספוילר
~דור~
אתה הולך לדרך אחד ורואה המון פוקימונים שם.לפתע אתה רואה ארדמווסון גדול וקשוח.לפתע הוא רץ לכיונכם אם אגרוף שאיבה.
מה תעשה?
~מייק~
"שחכתה משהו אחד קטן! פג'ויט עדיין לא סיים את מתקפת הציפור האמיצה!" אומר ג'וני בעד שמתקפת השמיים מתנגשת אם הציפור האמיצה ונוצר פיצוץ.לפתע מין העשן רואים את פג'ויט עף באוויר ואת שטרפטאור המסכן נופל על הקרקע."שטרפטאור לא יכול להילחם המנצח הוא פג'ויט" אומר השופט.
מה תעשה?
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)