Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 18 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 267
  1. מורחקים
    אפשר עדיין להרשם?

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי דניאל 1000 צפה בהודעה
    אפשר עדיין להרשם?
    לא אחי מצטער

3. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי PokeStyle צפה בהודעה
    ~דור~
    פרייליגטור מוביל את אבומסנואו לכיוון צמחייה דוקרנית אבל לפני שהוא פוגע בו עם ניב אש אבומסנואו מתחמק ופרייליגטור פוגע בעשב.
    אתה חושב לעצמך:"אוף פיספסתי" ואז אתה רואה שכל האזור נשרף והבומסנואו לו מצליח לצאת משם והוא לאט לאט נחלש עד שהוא מתעלף אבל גם פרייליגטור נחלש אך לא כמו אבומסנואו בגלל שהוא סוג מים
    מה תעשה?
    [/COLOR]
    "חזור לפוכדור,פראליגטור." אומר ואכניס את פראליגטור לפוכדור ולאחר מכן אזרוק פוכדור על אבומאסנו

4. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ~דור~
    אבומאסנו נתפס יעודכן מיד.לפתע אתה שומע רעש מוזר.לפתע אתה רואה שיש מישהו מאחורי השחים. לפתע יוצא מין השיחים פג'ויט .
    מה תעשה?

~ניב~
    "אם יש לך פוקימון על חושי תגיד לו להשתמש במתקפה על חושית כדי לזרוק את המים של האגם על האש" הוא אומר וממלא דליים מלעים במים.
    מה תעשה?

~מינה~
    "פג'ויט תשתמש באס אוויר ואז בכנף אש!" אומר ג'וני בעד שהאס האווירי הורס את העלים הקסומים וקצת פוגע בפג'ויט.לפתע פג'ויט משתמש בכנף אש שהורס את סופת העלים אך כדור האנרגיה פוגע בחוזקה בפגויט.
    "מתקפת שמיים עכשייו!" אומר ג'וני במהירות בעד שפג'ויט מתקדם במהירות על עבר מגניום.
    72%

76%
    מה תעשי?

~זאק~
    אתה הולך לחפש עד פוקימונים ומוצא טוקסיטרוק .לפתע הוא רץ לכיונף וכימעט פוגע בך.לפתע ינמגאה יוצא מין הפקדור ומשתשמ בכנף פלדה שעודפת את הטוקסיטרוק.
    מה תעשה?

~מייק~
    "האמת שהוא היה של אבא שלי הוא היה המאמן היחיד שאבסול ההקשיב לו! אתה יודע מה? בוא נעשה קרב ונראה אם תצליח להילחם אם אבסול שלך אוקי?" הוא שואל בסקרנות ומחזיק פקדור ביד.
    מה תעשה?

~אליס~
    "אוקי מיסמגיוס צא! השתמש בעלים קסומים כדי לעדוף את הסטירה הכפולה ואז קרן קרח!" אומר ג'וני בעד שוויגליטאף ניפגע בהעלים הקסומים.לפתע שמיסמגיוס מטעין את קרן הקרח וויגלטאף לא מעששת ומשתמש בקרן על שפוגעת בעוצה במיסמגיוס.
    86%

89%
    מה תעשי?

~מארק~
    "מה אסור לי לטייל קצת? אני חייב להיות כל הזמן בדוג'ו שלי חחח היי תגיד אתה מאמן מתחיל אני מבין, הוא אומר ומצחחקק."טוב אולי תרצה להילחם נגדי?" הוא שואל בסקרנות ומחזיק פקדור ביד.
    מה תעשה?

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי afikafik1999 צפה בהודעה
    ~ניב~
    "אם יש לך פוקימון על חושי תגיד לו להשתמש במתקפה על חושית כדי לזרוק את המים של האגם על האש" הוא אומר וממלא דליים מלעים במים.
    מה תעשה?
    אפעל במהירות, אומר לגלייד להשתמש בעל חושי על מיי האגם ולהרים את כמות המיים הכי גדולה שהוא יכול לכבות את השרפה..

.

6. משתמש מנוסה

~זאק~
    אתה הולך לחפש עד פוקימונים ומוצא טוקסיטרוק .לפתע הוא רץ לכיונף וכימעט פוגע בך.לפתע ינמגאה יוצא מין הפקדור ומשתשמ בכנף פלדה שעודפת את הטוקסיטרוק.
    מה תעשה?

אני אגיד ליאנמגה: "יש לי תכנית, אבל אני צריך שיתוף פעולה מהר, ראשית תשתחרר תעוף אחורה ותעלה לאוויר, תירה עליו כוח עתיק, ואז כשיהיה פיצוץ כנראה אבק ועשן יתפזרו ויטשטשו את שדה הראייה, תנסה לבדוק איפה הוא ותיכנס לעשן ותתקוף במתקפת שמיים, אם זה עדיין לא יגמור אותו תקבל הוראות חדשות"

7. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    ~מארק~
    "מה אסור לי לטייל קצת? אני חייב להיות כל הזמן בדוג'ו שלי חחח היי תגיד אתה מאמן מתחיל אני מבין, הוא אומר ומצחחקק."טוב אולי תרצה להילחם נגדי?" הוא שואל בסקרנות ומחזיק פקדור ביד.
    מה תעשה?
    "אין לי בעיה" אני אומר, "אבל לפני הקרב, תוכל אולי לעזור לי במשהו שקרה לי כרגע, בתור מאמן מומחה?" אני שואל אותו, ומתאר לו את מה שקרה.
    ---
    סוף סוף הגבתם כבר חשבתי שמתתם XDD

8. משתמש מנוסה
    שם: יוסי
    שם:יוסי
    שם במשחק:יוסי
    רקע:יוסי נולד לשני מאמנים מאזור ג'וטו מאז שהוא
    היה קטן הוא מאוד אהב פוקימונים הוא תמיד חלם
    להיות לוחםפוקימונים ועכשיו שגדל החליט
    לממש את יעודו
    סוג מועדף:חשמל
    בקשות:אין
    נערך לאחרונה על ידי haxorus, 08-17-2010 בשעה 01:44 AM

קרדיט לpikarevolution על השילוב הקטלני הזה(הידראגון+אקסורוס)!

קרדיט אדירה ל darkkodak על החתימה המדהימה הזאת!

ועוד קרדיט ענקית ל darkstyle על החתימה הזאת!

Spoiler ספוילר

9. the bitch is back
    ~אליס~
    "אוקי מיסמגיוס צא! השתמש בעלים קסומים כדי לעדוף את הסטירה הכפולה ואז קרן קרח!" אומר ג'וני בעד שוויגליטאף ניפגע בהעלים הקסומים.לפתע שמיסמגיוס מטעין את קרן הקרח וויגלטאף לא מעששת ומשתמש בקרן על שפוגעת בעוצה במיסמגיוס.
    86%

89%
    מה תעשי?

"כל הכבוד וויגליטאף!" אקרא בבאושר "עכשיו הישתמשי בכדור צל ואז קצה כפול!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    ~דור~
    אבומאסנו נתפס יעודכן מיד.לפתע אתה שומע רעש מוזר.לפתע אתה רואה שיש מישהו מאחורי השחים. לפתע יוצא מין השיחים פג'ויט .
    מה תעשה?

[/COLOR][/I]
    "אין לי צורך בפיג'יוט הזה..." אומר לעצמי ואתקדם בדרכי בלי להתייחס לפיג'יוט.

11. משתמש מנוסה
    ~דור~
    אתה ממשיך ללכת שלפתע אתה רואה מישהו מוזר אם שעיר כחול ."סליחה תגיד ריאתה כאן באזור פג'ויט גדול?" הוא שואל בעד הוא מתנשף.
    מה תעשה?

~ניב~
    גליאד משתמש בעל חושי וזרק כמות מים אדירה לכיון השריפה."תודה ילד קוראים לי ג'וני מוח החזית של העיר" האו אומר ולוחץ לך ביד."יש לך גליאד מאוד חזק כמה זמן הוא שלך?" ג'וני שואל בסקרנות ומסתכל על גליאד.
    מה תעשה?

~זאק~
    ינמגאה מקשיב לך ומשתתמש בכוח עתיק אך העשן לא מטשטשש את הריאה של טוקסיטרוק והוא בועט בינמאגה בעזרת בעיטת אש אז ינמגאה לא מוותר ומשתמש במתקפת שמים שפוגעת בו בחוזקה.
    88%

88%
    מה תעשה?

~מארק~
    "כן ברור מה קרה?" הוא שואל בסקרנות.
    מה תעשה?

~יוסי~
    מטצאר אבל אין יותר מקום.

~אליס~
    וויגליטאף משתמשת בכדור צל עצמטתי שמתקדם במהירות על עבר מיסמגיוס."עכשיו מיסמגיוס השתמש בבילבול!" אומר ג'וני בעד שהבילבול מטיס את כדור הצל לשמיים.לאחר מכן וויגליטאף מתקדמת על מיסמגיוס אם קצה כפול אבל בדיוק ברגע שוויגליטאף עומדת לפגוע כדור הצל יורד עלייה בחוזקה ופוגע בו.אך וויגליטאף לא מוותרת והיא קופצת מין העשן ומתנגשת במיסמגיוס בעזרת קצה כפול.
    76%

70%
    מה תעשי?

12. משתמש מנוסה
    ~דור~
    אתה ממשיך ללכת שלפתע אתה רואה מישהו מוזר אם שעיר כחול ."סליחה תגיד ריאתה כאן באזור פג'ויט גדול?" הוא שואל בעד הוא מתנשף.
    מה תעשה?

[/COLOR][/I]
    "כן,ראיתי אחד בדיוק עכשיו,הוא עף לשם" אומר לאיש ואצביע לאזור שאליו פידג'יוט עף.

13. משתמש מנוסה
    ~דור~
    אתה מסתכל מאחוריך בזמן שאתה מצביע ולפתע אתה רואה שפגויט עף ישר עליו."תגיד אתה מאמן מתחיל?" הוא שואל."קוראים ללי ג'וני ואני מוח חזית איך קוראים לך?" הוא שואל בסקרנות.
    מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    ~דור~
    אתה מסתכל מאחוריך בזמן שאתה מצביע ולפתע אתה רואה שפגויט עף ישר עליו."תגיד אתה מאמן מתחיל?" הוא שואל."קוראים ללי ג'וני ואני מוח חזית איך קוראים לך?" הוא שואל בסקרנות.
    מה תעשה?
    "אתה מוח חזית?! איזה כבוד" אומר בחיוך ואלחץ את ידו. "כן אני מאמן מתחיל. קוראים לי דור." אומר לו תוך כדי שאני עוזב את ידו.

15. משתמש מנוסה
    ~דור~
    "אם כך אולי תרצה להילחם נגדי?" הוא שואל בסקרנות."אם כן בוא אחריי" אומר ג'וני והלך לכיון בניין גדול.
    מה תעשה?

עמוד 14 מתוך 18 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •