Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 18 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 267
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי afikafik1999 צפה בהודעה
    ~דור~
    "אם כך אולי תרצה להילחם נגדי?" הוא שואל בסקרנות."אם כן בוא אחריי" אומר ג'וני והלך לכיון בניין גדול.
    מה תעשה?
    "אוקיי!" אומר בהתלהבות ואמשיך ללכת איתו בהתרגשות.

2. משתמש מנוסה

~זאק~
    ינמגאה מקשיב לך ומשתתמש בכוח עתיק אך העשן לא מטשטשש את הריאה של טוקסיטרוק והוא בועט בינמאגה בעזרת בעיטת אש אז ינמגאה לא מוותר ומשתמש במתקפת שמים שפוגעת בו בחוזקה.
    88%

88%
    מה תעשה?

אני אגיד ליאנמגה: "היתרון אצלך, תמשיך להתעופף באוויר וברגע שטוקסיקרוק ינסה להגיע אליו דרך קפיצה תשתמש ביתרון וותקוף במתקפת שמיים ואז בזמן שהוא מתרסק בכוח עתק"

3. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    ~דור~
    אבומאסנו נתפס יעודכן מיד.לפתע אתה שומע רעש מוזר.לפתע אתה רואה שיש מישהו מאחורי השחים. לפתע יוצא מין השיחים פג'ויט .
    מה תעשה?

~ניב~
    "אם יש לך פוקימון על חושי תגיד לו להשתמש במתקפה על חושית כדי לזרוק את המים של האגם על האש" הוא אומר וממלא דליים מלעים במים.
    מה תעשה?

~מינה~
    "פג'ויט תשתמש באס אוויר ואז בכנף אש!" אומר ג'וני בעד שהאס האווירי הורס את העלים הקסומים וקצת פוגע בפג'ויט.לפתע פג'ויט משתמש בכנף אש שהורס את סופת העלים אך כדור האנרגיה פוגע בחוזקה בפגויט.
    "מתקפת שמיים עכשייו!" אומר ג'וני במהירות בעד שפג'ויט מתקדם במהירות על עבר מגניום.
    72%

76%
    מה תעשי?

~זאק~
    אתה הולך לחפש עד פוקימונים ומוצא טוקסיטרוק .לפתע הוא רץ לכיונף וכימעט פוגע בך.לפתע ינמגאה יוצא מין הפקדור ומשתשמ בכנף פלדה שעודפת את הטוקסיטרוק.
    מה תעשה?

~מייק~
    "האמת שהוא היה של אבא שלי הוא היה המאמן היחיד שאבסול ההקשיב לו! אתה יודע מה? בוא נעשה קרב ונראה אם תצליח להילחם אם אבסול שלך אוקי?" הוא שואל בסקרנות ומחזיק פקדור ביד.
    מה תעשה?

~אליס~
    "אוקי מיסמגיוס צא! השתמש בעלים קסומים כדי לעדוף את הסטירה הכפולה ואז קרן קרח!" אומר ג'וני בעד שוויגליטאף ניפגע בהעלים הקסומים.לפתע שמיסמגיוס מטעין את קרן הקרח וויגלטאף לא מעששת ומשתמש בקרן על שפוגעת בעוצה במיסמגיוס.
    86%

89%
    מה תעשי?

~מארק~
    "מה אסור לי לטייל קצת? אני חייב להיות כל הזמן בדוג'ו שלי חחח היי תגיד אתה מאמן מתחיל אני מבין, הוא אומר ומצחחקק."טוב אולי תרצה להילחם נגדי?" הוא שואל בסקרנות ומחזיק פקדור ביד.
    מה תעשה?
    ״אני הייתי שמח לנסות את אבסול״ אני אומר לו ״אני ממש רוצה להסתדר איתו ואם איכשהו תוכל לעזור לי אני אשמח ואני אסכים לקרב״ אני אומר בחיוך.

קרדיט לmcshay

4. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ~דור~
    אתם מגעים לדוג'ו ענק לפתע שנכם עולים לריבוע קטן שמעלה אתכם עד לגג שנימצא גבווה בשמיים."אתה תבחר את הפוקימון הריאשון חבר!" הוא אומר בחיוך ומחזיק פכדור ביד.
    מה תעשה?

~זאק~
    טוקסטרוק קופץ גבוהה על ינמגאה אבל בדיוק באותו הרגע ינמאגה הזריז טס מאחריו במתקפת שמים זריזרה וחזקה שמעיפה אותו על האדמה אבל טוקסיטרוק החכם משתמש בידו כדי לקפוץ מעל ינמאגה ואז טוקסיטרוק מתקרב עליו במהירות ולינמאגה אין זמן להטעין כוח עתיק.
    76%

88%
    מה תעשה?

~מייק~
    "אוקי אם אתה בטוח אז היטמונצ'ן צא! אני אנחנו נעשה את המהלך הריאשון! אוקי היטמונצ'אן השתמש באגרוף אש" הוא אומר ביוחך בעד שהיטמונצ'אן הקשוח מתקדם במהירות על כיונו של אבסול אם אגרוף אש עוצמתי.
    מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    ~דור~
    אתם מגעים לדוג'ו ענק לפתע שנכם עולים לריבוע קטן שמעלה אתכם עד לגג שנימצא גבווה בשמיים."אתה תבחר את הפוקימון הריאשון חבר!" הוא אומר בחיוך ומחזיק פכדור ביד.
    מה תעשה?

[/COLOR][/I]
    "אוקיי! פראליגטור,צא!" אומר ואזרוק את הפוכדור של פראליגטור לאוויר

6. the bitch is back
    ~אליס~
    וויגליטאף משתמשת בכדור צל עצמטתי שמתקדם במהירות על עבר מיסמגיוס."עכשיו מיסמגיוס השתמש בבילבול!" אומר ג'וני בעד שהבילבול מטיס את כדור הצל לשמיים.לאחר מכן וויגליטאף מתקדמת על מיסמגיוס אם קצה כפול אבל בדיוק ברגע שוויגליטאף עומדת לפגוע כדור הצל יורד עלייה בחוזקה ופוגע בו.אך וויגליטאף לא מוותרת והיא קופצת מין העשן ומתנגשת במיסמגיוס בעזרת קצה כפול.
    76%

70%
    מה תעשי?
    אממ לא נעים לפוצץ את הבועה, אבל וויגליטאף לא מושפעת ממתקפות רוח, כמו כדור צל...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "וויגליטאף קרן על בשילוב של כדור צל!" אקרא בביטחון "את מסוגלת לנצח!" אקרא בכוונה לעודד אותה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    ביקורות:
    הביקרות הם פרסי השקעה.לכל צבע יש משמעות אחרת.זהב שאתם משקעים וגם מגבים הרבה כסף זה שאתם מגבים הרבה אבל לא משקעים ועד... טוב בוא נתחיל:

מייק-אליס-זאק-מינה~כולם קיבלתם זהב! כל הכבוד לכולכם! תמשיכו כך!
    פרסים:
    מייק-אתה כל אחד מה הפוקימונים שלך ילמד מתקפה חזקה וגם תקבל חפץ מיוחד.

מינה-את תיתפסי פוקימון חזק ושני הפוקימונים שלך ילמדו מתקפות חדשות.

אליס-את תיתפסי פוקימון מיוחד וגם שני הפוקימונים שלך ילמדו מתקפה.

זאק-כל הפוקימונים שלך ילמדו מתקפות חדשות וגם תקבל חפץ מיוחד מאוד.

ניב-מארק~אתם משקעים בתגבות שלכם אבל לא מגבים כל כך הרבה.כל הכובוד! תמשיכו כך ואלי תקבלו זהב!
    פרסים:
    מארק-כל הפוקימונים שלך ילמדו מתקפות חדשות.

ניב-אתה תיתפוס פוקימון חזק וגם גליאד ובליזקן ילמדו מתקפות חדשות.

דור~אתה מגיב הרבה אבל לא משקיע כל כך בתגבות שלך.כל הכבוד! תמששיך ככה ואלי תקבל זהב!
    פרס:
    אתה תיתפוס פוקימון חזק וגם הפוקימונים שלך ילמדו מתקפות חדשות!.

טוב זו היתה הביקרות הרישאונה.
    תהנו!

~אליס~
    *תאמת אני חשבתי שכודר צל זו מתקפת אופל....
    "תרגיל נחמד אבל לא מספיק טוב השתמש בהגנה מיסמגיוס!" אומר ג'וי בעד ההגנה עודפת את המתקפות.לפתע וויגליטאף מתחילה ליצור ניצוצת של קרח בתוך הפה,לאחר מכן וויגליטאף יוצרת קרן קרח שפוגעת במיסמגויס ומקפיאה אותו.לפתע אתה מבינה שוויגליטאף למדה קרן קרח.
    מה תעשי?

~דור~
    "אם אתה מוציא את פלטגאר אני הוציא את פג'ויט! "אומר ג'וני בעד שפג'ויט גדול וקשוח יוצא מין הפכדור וטס לשמיים."אוקי אני יעשה את המלך הראשון! פג'ויט השתמש בסופה חשמלית!" אומר ג'וני בעד שפג'ויט הזריז טס לכיונו של פלטוגאר ובאותו הזמן יוצר רוח חשמלית בכנפיו.
    מה תעשה?

8. the bitch is back
    ~אליס~
    *תאמת אני חשבתי שכודר צל זו מתקפת אופל....
    "תרגיל נחמד אבל לא מספיק טוב השתמש בהגנה מיסמגיוס!" אומר ג'וי בעד ההגנה עודפת את המתקפות.לפתע וויגליטאף מתחילה ליצור ניצוצת של קרח בתוך הפה,לאחר מכן וויגליטאף יוצרת קרן קרח שפוגעת במיסמגויס ומקפיאה אותו.לפתע אתה מבינה שוויגליטאף למדה קרן קרח.
    מה תעשי?

כדור צל זו מתקפת רוח, אתה יכול לבדוק..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "יופי וויגליטאף!" אקרא בהיתלהבות ואחזיק בידי "עכשיו כדור צל לתוך הקרן קרח ואז קרן על הכי חזקה שאת מסוגלת להוציא!" אקרא בחיוך
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    ~אליס~
    המתקפות משתלבות ויוצרות קרן אם המון צבעים.לפתע הקרן פוגעת במיסמגיוס וכעמט מחסלת אותה."אולי אני זילזלתי בך אבל עדיין את לא תנצחי! מיסמגיוס השתמש בעלים קסומים ובעל חושי!" אומר ג'וני בעד שמיסגמיוס גורם לעלים הקסומים להתסחרר במהירות סביב ווגליטאף."עכשיו לגרנד פינלאה קרן אופל!" אומר ג'וני בעד שמיסמגיוס יורה קרן סוגלה לשמיים שיורדת בשיא המהירות ישר לכיון של וויגליטאף.לפתע הפוקדע שלך מצפצץ.לאחר מכן הוא אומר "קרן אופל-קרן אופל היא מתקפה מסוג אופל והיא פועלת רק שהפוקימון נימצא במקום אחד ולא יכול לזוז.אם זה לא ככה המתקפה לא תיפגע".
    מה תעשי?

10. the bitch is back
    ~אליס~
    המתקפות משתלבות ויוצרות קרן אם המון צבעים.לפתע הקרן פוגעת במיסמגיוס וכעמט מחסלת אותה."אולי אני זילזלתי בך אבל עדיין את לא תנצחי! מיסמגיוס השתמש בעלים קסומים ובעל חושי!" אומר ג'וני בעד שמיסגמיוס גורם לעלים הקסומים להתסחרר במהירות סביב ווגליטאף."עכשיו לגרנד פינלאה קרן אופל!" אומר ג'וני בעד שמיסמגיוס יורה קרן סוגלה לשמיים שיורדת בשיא המהירות ישר לכיון של וויגליטאף.לפתע הפוקדע שלך מצפצץ.לאחר מכן הוא אומר "קרן אופל-קרן אופל היא מתקפה מסוג אופל והיא פועלת רק שהפוקימון נימצא במקום אחד ולא יכול לזוז.אם זה לא ככה המתקפה לא תיפגע".
    מה תעשי?

"וויגליטאף תשלחי קרן על כנגל לקרן אופל של מיסמגיוס!" אקרא 'לכל הרוחות הפוקימון שלו חזק מידי' אחשוב לעצמי ובעזרת אצבעותי אסדר את שערי אחרוה "וויגליטאף אחרי זה תשלחי קרן קרח בשילוב כדור אופל!" אקרא "קדימה את מסוגלת!"
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    ~דור~
    מה תעשה?

~זאק~
    טוקסטרוק קופץ גבוהה על ינמגאה אבל בדיוק באותו הרגע ינמאגה הזריז טס מאחריו במתקפת שמים זריזרה וחזקה שמעיפה אותו על האדמה אבל טוקסיטרוק החכם משתמש בידו כדי לקפוץ מעל ינמאגה ואז טוקסיטרוק מתקרב עליו במהירות ולינמאגה אין זמן להטעין כוח עתיק.
    76%

88%
    מה תעשה?

~מייק~
    "אוקי אם אתה בטוח אז היטמונצ'ן צא! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/107.png/IMG] אני אנחנו נעשה את המהלך הריאשון! אוקי היטמונצ'אן השתמש באגרוף אש" הוא אומר ביוחך בעד שהיטמונצ'אן הקשוח מתקדם במהירות על כיונו של אבסול אם אגרוף אש עוצמתי.
    מה תעשה?
    ׳אני לא בטוח שאבסול יקשיב לי אז אני לא אפקוד עליו׳ אני חושב ואז אומר ״אבסול, תתקוף איך שאתה רוצה ואני אנסה ללמוד את דרך הקרב שלך״ ומחכה לראות מה יקרה.
    (תודה על הפרס )
    נערך לאחרונה על ידי מיכאל 357, 08-19-2010 בשעה 09:45 PM

קרדיט לmcshay

12. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    ~מארק~
    "כן ברור מה קרה?" הוא שואל בסקרנות.
    מה תעשה?
    אבל כבר הסברתי לו ._.
    תקרא שוב את התגובה שלי.
    --

13. משתמש מנוסה

~זאק~
    76%

88%
    מה תעשה?

אני יגיד ליאמנגה לטוס לעבר הארץ כשטוקסירוק אחריו וברגע המגע עם הארץ למנוע את זה במהירות ולטוס בחזרה לאוויר כדי שטוקסיקרוק יפגע, ואז להשתמש בסחרור אווירי

14. משתמש מנוסה
    ~דור~
    "אם אתה מוציא את פלטגאר אני הוציא את פג'ויט! "אומר ג'וני בעד שפג'ויט גדול וקשוח יוצא מין הפכדור וטס לשמיים."אוקי אני יעשה את המלך הראשון! פג'ויט השתמש בסופה חשמלית!" אומר ג'וני בעד שפג'ויט הזריז טס לכיונו של פלטוגאר ובאותו הזמן יוצר רוח חשמלית בכנפיו.
    מה תעשה?
    "פראליגטור,תשתמש באקדח מים כדי לבלום את המתקפה שלו ואז תשתמש בניב אש! מהר!!" אצעק לפראליגוטר ואקווה שהוא יצליח.

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב-אתה תיתפוס פוקימון חזק וגם גליאד ובליזקן ילמדו מתקפות חדשות.
    אני נורא מצטער אני חזרתי מחו"ל היום ולא היה לי זמן.. תודה רבה!

נ.ב.
    אפשרי שאני יבחר את הפוקימון??

~ניב~
    גליאד משתמש בעל חושי וזרק כמות מים אדירה לכיון השריפה."תודה ילד קוראים לי ג'וני מוח החזית של העיר" האו אומר ולוחץ לך ביד."יש לך גליאד מאוד חזק כמה זמן הוא שלך?" ג'וני שואל בסקרנות ומסתכל על גליאד.
    מה תעשה?
    "את האמת הוא שותף חדש בצוות שלי!" אומר בחיוך.. ואז אשאל בהתעניינות: "תגיד, איזה פוקימון יש לך ומה אתה עושה באזור של עיר החזית?"

.

עמוד 15 מתוך 18 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •