~דור~
אתם מגעים לדוג'ו ענק לפתע שנכם עולים לריבוע קטן שמעלה אתכם עד לגג שנימצא גבווה בשמיים."אתה תבחר את הפוקימון הריאשון חבר!" הוא אומר בחיוך ומחזיק פכדור ביד.
מה תעשה?
~זאק~
טוקסטרוק קופץ גבוהה על ינמגאה אבל בדיוק באותו הרגע ינמאגה הזריז טס מאחריו במתקפת שמים זריזרה וחזקה שמעיפה אותו על האדמה אבל טוקסיטרוק החכם משתמש בידו כדי לקפוץ מעל ינמאגה ואז טוקסיטרוק מתקרב עליו במהירות ולינמאגה אין זמן להטעין כוח עתיק.
76%
88%
מה תעשה?
~מייק~
"אוקי אם אתה בטוח אז היטמונצ'ן צא!אני אנחנו נעשה את המהלך הריאשון! אוקי היטמונצ'אן השתמש באגרוף אש" הוא אומר ביוחך בעד שהיטמונצ'אן הקשוח מתקדם במהירות על כיונו של אבסול אם אגרוף אש עוצמתי.
מה תעשה?
ביקורות:
הביקרות הם פרסי השקעה.לכל צבע יש משמעות אחרת.זהב שאתם משקעים וגם מגבים הרבה כסף זה שאתם מגבים הרבה אבל לא משקעים ועד... טוב בוא נתחיל:
מייק-אליס-זאק-מינה~כולם קיבלתם זהב! כל הכבוד לכולכם! תמשיכו כך!
פרסים:
מייק-אתה כל אחד מה הפוקימונים שלך ילמד מתקפה חזקה וגם תקבל חפץ מיוחד.
מינה-את תיתפסי פוקימון חזק ושני הפוקימונים שלך ילמדו מתקפות חדשות.
אליס-את תיתפסי פוקימון מיוחד וגם שני הפוקימונים שלך ילמדו מתקפה.
זאק-כל הפוקימונים שלך ילמדו מתקפות חדשות וגם תקבל חפץ מיוחד מאוד.
ניב-מארק~אתם משקעים בתגבות שלכם אבל לא מגבים כל כך הרבה.כל הכובוד! תמשיכו כך ואלי תקבלו זהב!
פרסים:
מארק-כל הפוקימונים שלך ילמדו מתקפות חדשות.
ניב-אתה תיתפוס פוקימון חזק וגם גליאד ובליזקן ילמדו מתקפות חדשות.
דור~אתה מגיב הרבה אבל לא משקיע כל כך בתגבות שלך.כל הכבוד! תמששיך ככה ואלי תקבל זהב!
פרס:אתה תיתפוס פוקימון חזק וגם הפוקימונים שלך ילמדו מתקפות חדשות!.
טוב זו היתה הביקרות הרישאונה.
תהנו!
~אליס~
*תאמת אני חשבתי שכודר צל זו מתקפת אופל....
"תרגיל נחמד אבל לא מספיק טוב השתמש בהגנה מיסמגיוס!" אומר ג'וי בעד ההגנה עודפת את המתקפות.לפתע וויגליטאף מתחילה ליצור ניצוצת של קרח בתוך הפה,לאחר מכן וויגליטאף יוצרת קרן קרח שפוגעת במיסמגויס ומקפיאה אותו.לפתע אתה מבינה שוויגליטאף למדה קרן קרח.
מה תעשי?
~דור~
"אם אתה מוציא את פלטגאר אני הוציא את פג'ויט!"אומר ג'וני בעד שפג'ויט גדול וקשוח יוצא מין הפכדור וטס לשמיים."אוקי אני יעשה את המלך הראשון! פג'ויט השתמש בסופה חשמלית!" אומר ג'וני בעד שפג'ויט הזריז טס לכיונו של פלטוגאר ובאותו הזמן יוצר רוח חשמלית בכנפיו.
מה תעשה?
~אליס~
המתקפות משתלבות ויוצרות קרן אם המון צבעים.לפתע הקרן פוגעת במיסמגיוס וכעמט מחסלת אותה."אולי אני זילזלתי בך אבל עדיין את לא תנצחי! מיסמגיוס השתמש בעלים קסומים ובעל חושי!" אומר ג'וני בעד שמיסגמיוס גורם לעלים הקסומים להתסחרר במהירות סביב ווגליטאף."עכשיו לגרנד פינלאה קרן אופל!" אומר ג'וני בעד שמיסמגיוס יורה קרן סוגלה לשמיים שיורדת בשיא המהירות ישר לכיון של וויגליטאף.לפתע הפוקדע שלך מצפצץ.לאחר מכן הוא אומר "קרן אופל-קרן אופל היא מתקפה מסוג אופל והיא פועלת רק שהפוקימון נימצא במקום אחד ולא יכול לזוז.אם זה לא ככה המתקפה לא תיפגע".
מה תעשי?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)