מצטאר שאני לא הגבתי הרבה זמן פשוט יש לי המון עיסוקים:
~ניב~
*מצטאר אבל אי אפשר לבחור את הפוקימון אבל אם אתה רוצה אתה יכול לבחור את הסוג...
"למה אתה מתכון? אתה לא יודע? כל האי הזה הוא עיר החזית,בוא אני הסביר לך עיר החזית מחולקת לשלשה האים האי הגדול הוא האי שאנחנו נמצאים בו עכשיו ויש בו את רוב האזורים.באי הבונוני יש אזור דיי קטן בוא נמצאים כמה מחות חזית ועד כמה אזורים.האי הקטן הוא המיוחד בנהם בגלל שאבקת ההיתפתחות לא הגיע לשם והפוקימונים שם מואד מיוחדים! טוב רצתי לדעת אם תרצה להיתחרות מולי מחר בקרב?" שואל ג'וני בחיוך.
מה תעשה?
~דור~
אקדח המים החזק של פלוטגאר עודף את הסופה החשמלית של פג'ויט אך רגע לפני שפלטגאר פוגע בניב האש ג'וני צועק "השתמש בטיסה כפולה" ופג'ויט מתחמק ופוגע בפלוטגאר."טוב עכשיו פג'ויט השתמש באס אווירי!" אומר ג'וני בעד שפגויט הגדול והקשוח של ג'וני מתקדם על עבר פלוגאר הפגועה שלך.
95%
84%
מה תעשה?
~אליס~
"אתה כנאה לא הקשבת! קרן אופל לעולם לא מתפספשת אם הפוקימון שלך נשאר במיקום אחד!" אומר ג'וני בעד שקרן האופל מתחילה להסתובב סביב המתקפות שוויגליטאף ירתה עליו.לפתע וויגליטאף משתמש בקרן קרח על העלים הקסומים ואז הרסת אותם.לאחר מכן רגע אחד לפני שקרן אופל פוגעת וויגליטאף תנפחת ועולה לאוויר.אך למרות שקרן האופל לא פגעה בול וויגליטאף עדיין נפגע קצת."אני רואה שיש לךוויגליטאף חחכה אבל לא מספיק חכמה! מיסמגיוס השתמש שוב בעלים קסומים!" אומר ג'וני בעד שהעלים הקסומים עומדים לפגוע בווגיליטאף.
76%
64
מה תעשי?
~מארק~
*סליחה לא שמתי לב*.
"טוב אני חושב שעשיתה נכון שלקחתה את דרפיון לצוות שלך ואני חושב שהוא עזר לך רק בגלל זה.ולפי איך שהבנתי יש לך גרידוס זוהר נכון? ההיתי מת לראות איך הוא נלחם! תגיד אולי אתה רוצה שנעשה הפעם קרב שלוש על שלוש?" שאול ג'וני.
מה תעשה?
~מייק~
"זה לא היה רעיון טוב?!" הוא אומר ומסתטר מאחורי בית.לפתע אבסול מתחיל לירות לכל הכיונים כדורי צל שפוגעים בהיטמנצ'אן בחוזקה אבל גם הרוסים את הכל.לפתע אחד מי כדור הצל מתקרב עלייך.במהירות אך אתה מספיק להתקופף.
מה תעשה?
~זאק~
ינמגאה טס על עבר האדמה וטוקסיטרוק אחריו אבלשהם מגעים לקרקע רגליו הגמישות של טוקסיטרוק עודף את הנפילה.לפתע ינמגאה משתמש בסיחרור אורי שמתחיל לסובב את טוקסיטרוק בלי הפקסה אלה גם מבלבל אותו לגמרי.
67%
88%
מה תעשה?