~מייק~
לפני שאבסול מספיק אפיל להגבי היטמונצ'אן משתמש בקרב צמוד ומעלף את אבסול."מייק אתה מאמן טוב אבל אתה תיצטרך לדעת אילך להילחם אם אבסול ואני חושב שיריב מתאים היה ג'וני אומר דרו בעד שג'וני טס לכיונכם בעזרת פג'ויט."היי מייק מה קורה? הפוקימונים שלי נחו מספיק אז חשבתי שאולי תרצה לעורך קרב חוזר?" שואל ג'וני.
מה תעשה?
"אני אשמח לקרב חוזר" אני אומר ושואל "מתי הקרב יתחיל?"
סליחה על התפרצות יש עוד מקום להצטרף?
~אליס~
הצמח המשתולל העודף את הקרן האות אך מפספס את פרג'יון לאחר מכן טורטרה משתמש בטיפוס סלעים ויצר המון הרם גדולים שעוזרים לו להגיע לגובה שבו נימצא פרגיון.לפתע פרגיון נפגע מין הזרע העלוקה ואת רואה שזו ההזדמות שלך לתקוף.
76%
100%
מה תעשי?
~ניב~
גליאד מתחמק מין עשן הראפים ומרסק את גנגר בעזרת על חושי על אחד הסלעים לפתע גנגר מתעצבן ויוצר דופק אפל שמרסק את גליאד על אחד העצים.לאחר מכן נראה כיאלו נגנגר מטעין חלל אפל.
65%
84%
מה תעשה?
מצטאר אין מקום
~מייק~
"אוקי אבל הפעם נעשה קרב אחד על אחד ואני רוצה שתשתמש באבסול שלך אתה מסכים לתנאי הקרב?" שואל ג'וני ומחייך בעד הוא מחזיק פקדור בידו.לפתע אתה רואה שאבסול מתעצבן על גו'ני ממש והוא נראה ממש להוט לנצח .
מה תעשה?
~בר~
שני המתקפות פגעות ודגנויט מתעלף במהירות.לפתע את רואה שהוא יורק מין הפה שלו עד הרבה דברים כמו מטבעות פרות חצי אכולים ועד.. לאחר מכן הוא מטעורר רואה את מגניום ואביפום ומתחיל לפחד.
מה תעשי?
שאלה
אתם רוצים שאני יעשה אייוונט בו יש טורניטר ובכל פעם שפוקימון יתקוף אני יעשה על זה זיוף? (כולם ישתתפו בזה אז ככה שתלחמו גם אחד נגד השני).
נערך לאחרונה על ידי Scizor, 09-02-2010 בשעה 06:22 PM
~מייק~
*זו לא תהיה בעיה*
אבסול מפנה את ראשו לכיונו של ג'וני."אוקי אם אתם מוכנים אז פרגיון צאלקרב!" אומר ג'וני בעד שפרגיון זריז יוצא מין הפכדור במהירות."אתה תתחיל!" אומר ג'וני בעד פרגיון זז מסביב לאבסול במהירות מדהימה.
מה תעשה?
אני אקח את הפוקדור וישמח על הפוקימון החדש, אני אחזיר את יאנמגה ויחזיר את שתי הפוקדורים מהחגורה, אני אוציא את הפוקדור של אמפוליון ואגיד לו: "קראתי במידע עליך בפוקידע, ומצאתי שפוקימונים יכולים ללמוד מתקפות TM בעזרת אימון, בוא ננסה ללמוד קרן קרח שראיתי שאתה יכול במידע, תנסה לירות עוצת קור בקרן אחת"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)