Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 18 ראשוןראשון ... 8161718
מציג תוצאות 256 עד 267 מתוך 267
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי afikafik1999 צפה בהודעה
    [I][COLOR="Red"]

~בר~
    שנהם פוגעים בדרגוניט והוא יורק את הסמל.לפתע אביפום בטעות המשיכה להכות את דרגנייט והוא התחיל להתעצבן.לפתע הוא משתמש בנשיפת דרקון שמתקרבת על אביפום.
    מה תעשי?

שאלה:
    אתם ריצים לעשות אוונט שכולל בתוכו את הפייקם שהשתמשתי בהם למשחק גיזרו ושלושת הסוסים? הינה קישור:http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=23503
    איך שבא לך ..
    ________
    "אמביפום תתחמקי ואגרוף אש ,מגניום מתי שאמביפום מעקבת אותו ,ניתן קרן סולארית ונתפוס אותו !"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

2. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    ~מייק~
    לפני שאבסול מספיק אפיל להגבי היטמונצ'אן משתמש בקרב צמוד ומעלף את אבסול."מייק אתה מאמן טוב אבל אתה תיצטרך לדעת אילך להילחם אם אבסול ואני חושב שיריב מתאים היה ג'וני אומר דרו בעד שג'וני טס לכיונכם בעזרת פג'ויט."היי מייק מה קורה? הפוקימונים שלי נחו מספיק אז חשבתי שאולי תרצה לעורך קרב חוזר?" שואל ג'וני.
    מה תעשה?

"אני אשמח לקרב חוזר" אני אומר ושואל "מתי הקרב יתחיל?"

קרדיט לmcshay

3. משתמש מנוסה
    סליחה על התפרצות יש עוד מקום להצטרף?

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ~ניב~
    גליאד משתמש בשיגור ומשתגר מאחורי גנגר לאחר מכן הוא משתמש בתותח חשמל שפוגעה בגנר בחוזקה ומרסק אותו על אחד העצים.לפתע גנגר יורק מין עשן סגול מין הפה שלו.לאחר מכן הפוקדע שלך מצפצץ ואומר "עשן רפאים ממבלבל את היריב וגורם לו להזיות".
    מה תעשה?
    זה כבר פגע בגלייד? לא כתבת שכן..
    - - - - - - - - - - - - -
    אומר לגלייד להתחמק מזה בזריזות ולהשתמש באל-חושי על גנגר ולזרוק אותו על אחד הסלעים באיזור!

.

5. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ~אליס~
    הצמח המשתולל העודף את הקרן האות אך מפספס את פרג'יון לאחר מכן טורטרה משתמש בטיפוס סלעים ויצר המון הרם גדולים שעוזרים לו להגיע לגובה שבו נימצא פרגיון.לפתע פרגיון נפגע מין הזרע העלוקה ואת רואה שזו ההזדמות שלך לתקוף.
    76%

100%
    מה תעשי?

~ניב~
    גליאד מתחמק מין עשן הראפים ומרסק את גנגר בעזרת על חושי על אחד הסלעים לפתע גנגר מתעצבן ויוצר דופק אפל שמרסק את גליאד על אחד העצים.לאחר מכן נראה כיאלו נגנגר מטעין חלל אפל.
    65%

84%
    מה תעשה?

מצטאר אין מקום

~מייק~
    "אוקי אבל הפעם נעשה קרב אחד על אחד ואני רוצה שתשתמש באבסול שלך אתה מסכים לתנאי הקרב?" שואל ג'וני ומחייך בעד הוא מחזיק פקדור בידו.לפתע אתה רואה שאבסול מתעצבן על גו'ני ממש והוא נראה ממש להוט לנצח .
    מה תעשה?

~בר~
    שני המתקפות פגעות ודגנויט מתעלף במהירות.לפתע את רואה שהוא יורק מין הפה שלו עד הרבה דברים כמו מטבעות פרות חצי אכולים ועד.. לאחר מכן הוא מטעורר רואה את מגניום ואביפום ומתחיל לפחד.
    מה תעשי?

שאלה
    אתם רוצים שאני יעשה אייוונט בו יש טורניטר ובכל פעם שפוקימון יתקוף אני יעשה על זה זיוף? (כולם ישתתפו בזה אז ככה שתלחמו גם אחד נגד השני).
    נערך לאחרונה על ידי Scizor, 09-02-2010 בשעה 06:22 PM

6. משתמש מנוסה
    ~אליס~
    הצמח המשתולל העודף את הקרן האות אך מפספס את פרג'יון לאחר מכן טורטרה משתמש בטיפוס סלעים ויצר המון הרם גדולים שעוזרים לו להגיע לגובה שבו נימצא פרגיון.לפתע פרגיון נפגע מין הזרע העלוקה ואת רואה שזו ההזדמות שלך לתקוף.
    76%

100%
    מה תעשי?

~ניב~
    גליאד מתחמק מין עשן הראפים ומרסק את גנגר בעזרת על חושי על אחד הסלעים לפתע גנגר מתעצבן ויוצר דופק אפל שמרסק את גליאד על אחד העצים.לאחר מכן נראה כיאלו נגנגר מטעין חלל אפל.
    65%

84%
    מה תעשה?

מצטאר אין מקום

~מייק~
    "אוקי אבל הפעם נעשה קרב אחד על אחד ואני רוצה שתשתמש באבסול שלך אתה מסכים לתנאי הקרב?" שואל ג'וני ומחייך בעד הוא מחזיק פקדור בידו.לפתע אתה רואה שאבסול מתעצבן על גו'ני ממש והוא נראה ממש להוט לנצח .
    מה תעשה?

~בר~
    שני המתקפות פגעות ודגנויט מתעלף במהירות.לפתע את רואה שהוא יורק מין הפה שלו עד הרבה דברים כמו מטבעות פרות חצי אכולים ועד.. לאחר מכן הוא מטעורר רואה את מגניום ואביפום ומתחיל לפחד.
    מה תעשי?

שאלה
    אתם רוצים שאני יעשה אייוונט בו יש טורניטר ובכל פעם שפוקימון יתקוף אני יעשה על זה זיוף? (כולם ישתתפו בזה אז ככה שתלחמו גם אחד נגד השני).
    ״אני אשמח לקרב עכשיו״ אני אומר לג׳וני ואז פונה לאבסול ואומר ״אם אנחנו הולכים להילחם עכשיו אתה תצטרך להקשיב לי אפילו אם זה לא ימצא חן בעניך בסדר?״אני אומר לו בידידות ומחייך.
    לגביי השאלה זה יהיה נחמד אם תוכל לעשות את זה אבל זה לא יהיה לך קשה מדי?

קרדיט לmcshay

7. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ~מייק~
    *זו לא תהיה בעיה*
    אבסול מפנה את ראשו לכיונו של ג'וני."אוקי אם אתם מוכנים אז פרגיון צא לקרב!" אומר ג'וני בעד שפרגיון זריז יוצא מין הפכדור במהירות."אתה תתחיל!" אומר ג'וני בעד פרגיון זז מסביב לאבסול במהירות מדהימה.
    מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    ~מייק~
    *זו לא תהיה בעיה*
    אבסול מפנה את ראשו לכיונו של ג'וני."אוקי אם אתם מוכנים אז פרגיון צא לקרב!" אומר ג'וני בעד שפרגיון זריז יוצא מין הפכדור במהירות."אתה תתחיל!" אומר ג'וני בעד פרגיון זז מסביב לאבסול במהירות מדהימה.
    מה תעשה?
    ״פרגיון אולי מהיר אבל גם אתה אבסול!״ אני אומר לו ״תשתמש בכדור צל ובדופק אפל כדי ליצור כדור צל/אופל חזק ומהיר במיוחד״ אני אומר ומקווה שסוף סוף אבסול יקשיב לי.*
    נערך לאחרונה על ידי מיכאל 357, 09-02-2010 בשעה 06:38 PM

קרדיט לmcshay

9. משתמש מנוסה

~זאק~
    טוקסיטרוק נפגע מין האס האוויר.לאחר מכן אתה זורק עליו את הפכדור והוא מתחיל להתנדנד לצצדים עד שבסוף הוא עוצר.*תפסתה טוקסיטרוק יעודכן מיד*.
    מה תעשה?

אני אקח את הפוקדור וישמח על הפוקימון החדש, אני אחזיר את יאנמגה ויחזיר את שתי הפוקדורים מהחגורה, אני אוציא את הפוקדור של אמפוליון ואגיד לו: "קראתי במידע עליך בפוקידע, ומצאתי שפוקימונים יכולים ללמוד מתקפות TM בעזרת אימון, בוא ננסה ללמוד קרן קרח שראיתי שאתה יכול במידע, תנסה לירות עוצת קור בקרן אחת"

10. משתמש מנוסה
    [I][COLOR="SeaGreen"]~

~בר~
    מה תעשי?

שאלה
    לא משנה לי
    ______
    "דרגונייט ...אל תפחד ...אנחנו לא ניפגע בך .רוצה להיות חלק מהקבוצה שלנו?
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ~ניב~
    65%

84%
    מה תעשה?
    "לעזזל הוא חזק" אחשוב לעצמי בעצבים, לאחר מכן אומר לגלייד "הזדרז בכל המהירות, תקוף את גנגר בחיתוך חוש עכשיו!" ואקווה שהפעם לפחות זה יפגע בחוש הראייה

.

12. the bitch is back
    ~אליס~
    76%

100%
    מה תעשי?

"כל הכבוד צורצרה עכשיו הישתמש בסופת עלים ואז קרן סולארית!" אקרא בקול בטוח למראה פרויגון המשותק.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 18 מתוך 18 ראשוןראשון ... 8161718

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •