Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 18 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 267
  1. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    כנוי: זאק
    רקע:
    זאק נולד למשפחה עם מצב כלכלי די מאותגר, בגלל המצב הכלכלי הם לא יכלו לשלוח אותו לבית ספר שלו לדבר על לקנות לו מחשב או טלוויזיה, ככה שהיה ילד די בודד, במשך הזמן כשהוריו היו בעבודה הוא למד להסתדר בעצמו, הוא היה שונה מכולם, כך שהוא פיתח יכולות פיזיות ואתלטיות כשהיה דג או מכין מדורה בחודשים הקשים שלא יכלו לשלם לכסף לחשמל, זאק הסתובב עם אותו מכנס חום וחולצה לבנה, זאק היה יוצא לטייל המון ביער הקרוב כי הוא לא היה במסגרת לימודית, הוא היה משחק עם הפוקימונים ובמיוחד עם פיפלאפ שהכיר, יום אחד הוא מצא ספר ישן, כשפתח אותו הוא ראה את האגדה על מחוז סייב, בהתחלה הוא לא כל כך זכר את מה שאמא שלו לימדה אותו לגבי הקריאה, הוא חיכה חודש כדי שיהיה להם זמן פנוי והיא הקריאה לו את הספר, הספר הסיפור כל כך סיקרן ריתק וריגש אותו, זאק נשבע לעזור, ולהפוך למאסטר פוקימון
    מראה:
    סוגמועדף: אש
    בקשות/הערות/שאלות: שום דבר מיוחד, תודה

2. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    ציטוט פורסם במקור על ידי afikafik1999 צפה בהודעה
    ~מייק~
    דבר ראשון התמנה של הסרפייט לא עבודת.דבר שני אתה רשום.

~מינה~
    רשומה.

התחלה לכולם:
    אתם יורדים מין הספינה ורואים כמה שהיא עצומה.אתם מסתובבים קצת בעיר וממש מתלהבים מהכל.לפתע אתם רואים שלט אם מפה בו כתוב כאן נימצאת הגרל ההתחלאתי.אתם מסתכלים על השלט ומבנים שהאיש שעושה את ההגרלה נימצא בבית בנמל.אתם רצים לשם בשיא המהירות ואתם רואים בית קטן.אתם דופקים בדלת וראים שזה גרי מי שבנה את העיר.הוא מכניס אותכם לתוך הבית ואתם רואים מכונה גדולה אם ידית."קדימה תוריד את הידית!" אומר גרי בעד אתם שמים על הידית.
    מה תעשו?
    מצטער... פשוט אני גולש דרך אייפוד טאץ' ורק ככה התמונות יכולות לעבוד.

״אוקיי״ אני אומר ומושך בידית ומחכה בציפיה לראות מה יקרה.

3. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ~ניב~
    אתה מושך בידית ומלא תמנות רצות במכונה לפתע המכונה עוצרת באיזה פוקימון."אוקי הפוקימון שאיתו אתה מתחיל הוא בלייזקן! " אומר גרי בעד הוא מביא לך חמישה פקדורים פוקדע ואת הפקדור של בלייזקן.
    מה תעשה?

~מינה~
    מגנזיום מאוד שמח לראות אותך והוא מקפיץ אותך על גבו.לאחר מכן הוא מתחיל לרוץ בעיר.לפתע הוא עוצר ליד שלט שכתוב בו "דרך 1"."יש לך מגנזיום יפיפה ילדה" אומרת משהי .
    מה תעשי?

~זאק~
    רקע יפה! רשום תגיב להתחלה.

~מייק~
    "אוקי הפוקימון שאיתו תתחיל הוא...בלסטיוז! " אומר גרי בעד אתה רואה שעל המכונה יש תמונה של בלסטויז."טוב הינה כל מה שאתה צריך" אומר גרי ומביא לך חמישה פקדורים פוקדע ואתה הפקדור של בלסטיוז.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ~ניב~
    אתה מושך בידית ומלא תמנות רצות במכונה לפתע המכונה עוצרת באיזה פוקימון."אוקי הפוקימון שאיתו אתה מתחיל הוא בלייזקן! " אומר גרי בעד הוא מביא לך חמישה פקדורים פוקדע ואת הפקדור של בלייזקן.
    מה תעשה?

~מינה~
    מגנזיום מאוד שמח לראות אותך והוא מקפיץ אותך על גבו.לאחר מכן הוא מתחיל לרוץ בעיר.לפתע הוא עוצר ליד שלט שכתוב בו "דרך 1"."יש לך מגנזיום יפיפה ילדה" אומרת משהי .
    מה תעשי?

~זאק~
    רקע יפה! רשום תגיב להתחלה.

~מייק~
    "אוקי הפוקימון שאיתו תתחיל הוא...בלסטיוז! " אומר גרי בעד אתה רואה שעל המכונה יש תמונה של בלסטויז."טוב הינה כל מה שאתה צריך" אומר גרי ומביא לך חמישה פקדורים פוקדע ואתה הפקדור של בלסטיוז.
    מה תעשה?
    ״וואו בלאסטויז!״ אני אומר ומוציא אותו ״לא ציפיתי לפוקימון כזה אבל אתה פוקימון חזק, גדול וטוב ואני בטוח שנסתדר טוב וננצח את כולם ביחד!״ אני אומר ומתפעל מהבלאסטויז שלי.
    ״אם אני לא טועה גם אתה התחלת את המסע עם סקווירטל שעכשיו הוא בלאיסטויז, נכון?״ אני שואל את גרי.
    נערך לאחרונה על ידי מיכאל 357, 08-09-2010 בשעה 05:12 PM

5. משתמש מנוסה

~מינה~
    מה תעשי?

"תודה,הרגע קיבלתי אותה ."אני אומרת לאישה .
    "את רוצה קרב אחד על אחד ?" אני שואלת אותה .
    "אני יעשה את זה הכי טוב שאני יכולה ,זה אהיה הקרב הראשון שלי אם תסכימי " אני אומרת .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

6. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    ~מייק~
    דבר ראשון התמנה של הסרפייט לא עבודת.דבר שני אתה רשום.

~מינה~
    רשומה.

התחלה לכולם:
    אתם יורדים מין הספינה ורואים כמה שהיא עצומה.אתם מסתובבים קצת בעיר וממש מתלהבים מהכל.לפתע אתם רואים שלט אם מפה בו כתוב כאן נימצאת הגרל ההתחלאתי.אתם מסתכלים על השלט ומבנים שהאיש שעושה את ההגרלה נימצא בבית בנמל.אתם רצים לשם בשיא המהירות ואתם רואים בית קטן.אתם דופקים בדלת וראים שזה גרי מי שבנה את העיר.הוא מכניס אותכם לתוך הבית ואתם רואים מכונה גדולה אם ידית."קדימה תוריד את הידית!" אומר גרי בעד אתם שמים על הידית.
    מה תעשו?
    לי היא כן עובדת...
    ---
    אני מוריד את הידית, ההתרגשות עולה בי ואני מרגיש שאני עוד שנייה מתפוצץ!

7. משתמש מנוסה
    ~מייק~
    בלסטויז שואג משמחה.לאחר מכן אתה רואה שיש המון דברים בעיר.פיתאום אתה נתקע במישהו."אווץ! אוי אני מצטאר" אומר נער אחד ."אני ג'ון בדיוק עכשיו תפסתי את הפוקימון הראשון שלי,איך קוראים לך?" שואל ג'ון ונותן לך יד.
    מה תעשה?

~מינה~
    "ברור,למה לא אוקי פטוזול קדימה צא! ,תעשי את המהלך הראשון,דרך אגב שמי לונה" אומרת לונה.
    מה תעשי?

~מארק~
    *לא דברתי עלייך דברתי על מייק*
    אתה מוריד את הידית ורואה שמלא תמנות רצות במכונה לפתע המכונה נערצת על תמונה אחת."אוקי הפוקימון שאיתו אתה מתחיל הוא...אנפרנייפ הינה כל הדברים שאתה צריך" אומר גרי בעד הוא מביא לך 5 פקדורים פוקדע ואת הפכדור של אפרנייפ.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה

~מינה~
    "ברור,למה לא אוקי פטוזול קדימה צא! ,תעשי את המהלך הראשון,דרך אגב שמי לונה" אומרת לונה.
    מה תעשי?

"רגע ..לונה ?אני שמעתי עלייך ...נזכרתי !את ראש חזית קרב לא?" אני מתחילה לעשות פנים קצת מפוחדות.
    "מגניום כדור אנרגיה ואז קרן סולרית !" בתקווה שהפלטזל שלה לא יצליח להתחמק .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

9. משתמש מנוסה
    ~מייק~
    בלסטויז שואג משמחה.לאחר מכן אתה רואה שיש המון דברים בעיר.פיתאום אתה נתקע במישהו."אווץ! אוי אני מצטאר" אומר נער אחד ."אני ג'ון בדיוק עכשיו תפסתי את הפוקימון הראשון שלי,איך קוראים לך?" שואל ג'ון ונותן לך יד.
    מה תעשה?

~מינה~
    מה תעשי?

~מארק~
    אתה מוריד את הידית ורואה שמלא תמנות רצות במכונה לפתע המכונה נערצת על תמונה אחת."אוקי הפוקימון שאיתו אתה מתחיל הוא...אנפרנייפ הינה כל הדברים שאתה צריך" אומר גרי בעד הוא מביא לך 5 פקדורים פוקדע ואת הפכדור של אפרנייפ.
    מה תעשה?
    אני לוחץ את ידו ואומר ״שלום, לי קוראים מייק. טוב, אני קיבלתי הרגע את הפוקימון הראשון שלי ואני הייתי שמח לקרב עם מישהו. אתה רוצה?״
    (אפשר שותף במשחק הזה או שלא?)

10. משתמש מנוסה

התחלה לכולם:
    מה תעשו?
    אני בהתחלה נלחץ ולא מבין מה קורה, ומוריד את הידית, ואז אני מחכה בקוצר רוח למה שיקרה

11. the bitch is back
    יאללה אני גם אנסה D:
    שם: עומר אמיתי במשחק שיהיה אליס
    כנוי: ritsuka kun
    רקע: תמיד ידעתי שאני מיוחדת. לא רק בגלל שהורי היו עשירים מאוד וכל דבר שרציתי קיבלתי. זה היה בגלל שבאמת תמיד דברים הצליחו לי במבלי לנסות אפילו. כן נורא נחמד להיות מיוחד. תמיד הוצאתי את הציון הגבוהה בכיתה, למרות שלא למדתי. תמיד קיבלתי את הפוקימון שרציתי, אבל באותו זמן רבתי עם ההורים שלי.
    בכל מקרה, חיי היו טובים. נולדתי במחוז ג'וטו בעיר גולדרוד ואחותי הגדולה הייתה וויטני כמובן שממנה למדתי הרבה, אבל זה לא הספיק לי. ביום הולדתי ה15 הורי ואני עברנו לעיר החזית ומשם החלטתי, ללכת ולנסות להצליח יום אחד לנצח את החותי, שתמיד הייתה האיום הכי גדול שלי ובו זמנית גם החברה.
    מראה:
    סוגמועדף: נורמאל
    בקשות/הערות/שאלות: מצטער שזה סתם מוזר אבל ניגמרה עכשיו טיפה היצרתיות אחרי כמה דברים שקרו לי היום.
    בכל מקרה אני גם במשחק בחורה כי סתם כיף להיות כוסית D:
    ואני רוצה להתמחות בפוקימוני נורמאל.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    ~מארק~
    מה תעשה?
    "וואו! תודה רבה! אני ממש מתרגש!" אני מתוודה לפני גרי והולך.
    אני הולך לכיוון דרך 1.
    "טוב אינפרנייפ, כדי להיות האלופים אנחנו חייבים להשיג פוקימון מים! חייב להיות פה פוקימון מים בסביבה!

13. משתמש מנוסה
    ~מינה~
    "פטוזל תתחמק ואז אגרוף קרח!" אומרת לונה בעד פטזול רץ על מזנגיום ומתחמק מכדור האנרגיה.לפתע בדיוק שפטזול עומד לפגוע במגנזיום מגנזיום יורה את הקרן הסלוראית ומרסק על פטזול על האדמה."מהלך יפה! אבל לא מספיק טוב" אומר לונה ומחייכת.לפתע את רואה שרגלו את מגנזיום קפואה."משאבת הידרו עכשיו!" אומרת לונה בעד פטזול מטעין משאבת הידרו.
    מה תעשי?

~מייק~
    "אין שום בעיה! וויבאבל צא! " אומר ג'ון בעד שוויבאל קשוח יוצא מין הפקדור שלו."תבחר את הפוקימון שלך!" אומר ג'ון בחיוך.
    מה תעשה?

~זאק~
    אתה מוריד את הידית ורואה שמלא תמנות רצות במכונה לפתע המכונה נערצת על תמונה אחת."אוקי הפוקימון שאיתו אתה מתחיל הוא...אמפלאון הינה כל הדברים שאתה צריך" אומר גרי בעד הוא מביא לך 5 פקדורים פוקדע ואת הפכדור של אמפלאון.
    מה תעשה?

~אליס~
    רשומה.תגיבי להתחלה.

~מארק~
    אתם מגעים לדרך אחד אבל שאתם מתחלים לחפש פוקימון מים אתם לא מצואים.לפתע אתה מרגיש צביתה קלה בגב.אתה מסתובב ורואה דרפיון גדול אתה רואה שהוא עומד למחוץ אותך אם הצלפת רעל אבל גע אחד לפני שהמכה פוגעת אנפרנייפ טס לכיונו של דפריון ומפעיל אותו אם גלגל להבה עוצמתי.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

14. the bitch is back
    התחלה לכולם:
    מה תעשו?
    "כן אדוני!" אומר ואוריד את הידית ואחכה לראות מה קיבלתי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    ~מינה~
    "פטוזל תתחמק ואז אגרוף קרח!" אומרת לונה בעד פטזול רץ על מזנגיום ומתחמק מכדור האנרגיה.לפתע בדיוק שפטזול עומד לפגוע במגנזיום מגנזיום יורה את הקרן הסלוראית ומרסק על פטזול על האדמה."מהלך יפה! אבל לא מספיק טוב" אומר לונה ומחייכת.לפתע את רואה שרגלו את מגנזיום קפואה."משאבת הידרו עכשיו!" אומרת לונה בעד פטזול מטעין משאבת הידרו.
    מה תעשי?

[/COLOR][/I]
    "מגניום ,מתי שפלוטזל עושה משאבת הידרו תדאגי שזה יהיה על הרגל הקפואה שלך !אחרי זה עלים קסומים ועלי טער !"
    ____
    רציתי לתקן אותך ..זה לא מגנזיום זה מגניום שים לב.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

עמוד 2 מתוך 18 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •