Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 18 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 267
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי afikafik1999 צפה בהודעה

~זאק~
    אתה מוריד את הידית ורואה שמלא תמנות רצות במכונה לפתע המכונה נערצת על תמונה אחת."אוקי הפוקימון שאיתו אתה מתחיל הוא...אמפלאון הינה כל הדברים שאתה צריך" אומר גרי בעד הוא מביא לך 5 פקדורים פוקדע ואת הפכדור של אמפלאון.
    מה תעשה?
    אני אומר: "וואו" בהתלהבות, אבדוק הכל על אמפוליון בפוקידע ואצא לחפש אימון טוב

2. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    ~מינה~
    "פטוזל תתחמק ואז אגרוף קרח!" אומרת לונה בעד פטזול רץ על מזנגיום ומתחמק מכדור האנרגיה.לפתע בדיוק שפטזול עומד לפגוע במגנזיום מגנזיום יורה את הקרן הסלוראית ומרסק על פטזול על האדמה."מהלך יפה! אבל לא מספיק טוב" אומר לונה ומחייכת.לפתע את רואה שרגלו את מגנזיום קפואה."משאבת הידרו עכשיו!" אומרת לונה בעד פטזול מטעין משאבת הידרו.
    מה תעשי?

~מייק~
    "אין שום בעיה! וויבאבל צא! " אומר ג'ון בעד שוויבאל קשוח יוצא מין הפקדור שלו."תבחר את הפוקימון שלך!" אומר ג'ון בחיוך.
    מה תעשה?

~זאק~
    אתה מוריד את הידית ורואה שמלא תמנות רצות במכונה לפתע המכונה נערצת על תמונה אחת."אוקי הפוקימון שאיתו אתה מתחיל הוא...אמפלאון הינה כל הדברים שאתה צריך" אומר גרי בעד הוא מביא לך 5 פקדורים פוקדע ואת הפכדור של אמפלאון.
    מה תעשה?

~אליס~
    רשומה.תגיבי להתחלה.

~מארק~
    אתם מגעים לדרך אחד אבל שאתם מתחלים לחפש פוקימון מים אתם לא מצואים.לפתע אתה מרגיש צביתה קלה בגב.אתה מסתובב ורואה דרפיון גדול אתה רואה שהוא עומד למחוץ אותך אם הצלפת רעל אבל גע אחד לפני שהמכה פוגעת אנפרנייפ טס לכיונו של דפריון ומפעיל אותו אם גלגל להבה עוצמתי.
    מה תעשה?
    אני מוציא את בלאסטויז ואומר ״טוב בלאסטויז, זה הקרב הראשון שלנו אז בוא ניתן את הכל! קודם תשתמש בסחרור מהיר ובאותו זמן במשאבת הידרו כדי שהוא לא יצליח להתחמק!״ אני אומר ומתרגש מהקרב הראשון ומקווה לניצחון.

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ~ניב~
    אתה מושך בידית ומלא תמנות רצות במכונה לפתע המכונה עוצרת באיזה פוקימון."אוקי הפוקימון שאיתו אתה מתחיל הוא בלייזקן! " אומר גרי בעד הוא מביא לך חמישה פקדורים פוקדע ואת הפקדור של בלייזקן.
    מה תעשה?
    אני יוצא מן הבית, מתסכל על הפוקדור קצת, וחושב לעצמי "וואוו בלייזיקאן, פוקימון אדיר להתחיל איתו!"
    אני לוחץ בעדינות על הפתור במרכז הפוקדור ומוציא אותו ואז אומר לו בחיוך "היי בלייזיקאן, אני ואתה הולכים ליהיות צוות, מה אתה אומר?"

.

4. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ~אליס~
    את מורידה את הידית ורואה שמלא תמנות רצות במכונה לפתע המכונה נערצת על תמונה אחת."אוקי הפוקימון שאיתו את מתחילה הוא...טורטרה הינה כל הדברים שאת צריכה" אומר גרי בעד הוא מביא לך 5 פקדורים פוקדע ואת הפכדור של טורטרה.
    מה תעשי?

~מינה~
    התרגיל שלך עובד ומשאבת ההידרו שובת את הקדח.לאחר מכן מגניום יוצר המון עלי טער ועלים קסומים שפוגעים בפטזול בחוזקה.תותח הידרו עכשיו!" אומרת לונה בעד שתותח ההידרו הורס את העלים הקסומים ואת עלי הטער ופוגע בחוזקה במגניום.
    מה תעשי?

~מייק~
    "אני מבין שאתה לא כל כך זוכר שוויבאל הוא פוקימון קרח! וויבאל תקפיא את משאבת ההידרו בסופת שלג!" אור ג'ון בעד שסופת השלג מקפיאה את בלסטויז ואת משאבת ההידרו."כדור צל!" אומר ג'ון בעד שכדור הצל מנפץ את הקרח ופוגעה בבלסטויז.
    מה תעשה?

~זאק~
    אתם מגיעה לדרך 1 וראה שיש שם המון פוקימונים.לפתע ינמאגה אחד עף לכיונך ומסתכל עלייך בצורה מוזרה.לאחר מכן הוא יושב לך על הכתף ונראה כיאלו הוא רוצה ממך משהו.
    מה תעשה?

~ניב~
    בלייזקן מחייך עלייך ולהבה יוצאת מכל גופו ואתה מבין שהוא שמח.לפתע אתה רואה מרחוק שלט שכתוב עליו "דרך 1" .פיתאום בליזקן רץ על עבר השלט ונכנס לתוךך הדרך אחד.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    [I][COLOR="SeaGreen"]
    ~מינה~
    התרגיל שלך עובד ומשאבת ההידרו שובת את הקדח.לאחר מכן מגניום יוצר המון עלי טער ועלים קסומים שפוגעים בפטזול בחוזקה.תותח הידרו עכשיו!" אומרת לונה בעד שתותח ההידרו הורס את העלים הקסומים ואת עלי הטער ופוגע בחוזקה במגניום.
    "מגניום תראה לו שאתה שווה !עלים קסומים ואז כדור אנרגיה!"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

6. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    ~מארק~
    אתם מגעים לדרך אחד אבל שאתם מתחלים לחפש פוקימון מים אתם לא מצואים.לפתע אתה מרגיש צביתה קלה בגב.אתה מסתובב ורואה דרפיון גדול אתה רואה שהוא עומד למחוץ אותך אם הצלפת רעל אבל גע אחד לפני שהמכה פוגעת אנפרנייפ טס לכיונו של דפריון ומפעיל אותו אם גלגל להבה עוצמתי.
    מה תעשה?
    "בוא נביס אותו! אינפרנייפ, רוץ אליו באגרוף אש ומיד תכה בקרב צמוד!"

7. the bitch is back
    ~אליס~
    את מורידה את הידית ורואה שמלא תמנות רצות במכונה לפתע המכונה נערצת על תמונה אחת."אוקי הפוקימון שאיתו את מתחילה הוא...טורטרה הינה כל הדברים שאת צריכה" אומר גרי בעד הוא מביא לך 5 פקדורים פוקדע ואת הפכדור של טורטרה.
    מה תעשי?

'אהה טורטרה?' אחשוב לעצמי במעט אכזבה "תודה גרי" אומר לו בחיוך הכי מרוצה שרק אוכל להוציא ואקח את הציוד שהביא לי לתוך תיקי, אפרד ממנו ואצא לדרכי.
    'טוב טורטרה לא יכול להיות כזה רע' אחשוב לעצמי ואז אשחרר אותו מהפוקדור "נעים להכיר שמי אליס" אומר לו בחיוך ואלטף את ראשו "אני יודעת שאנחנו נסתדר מצויין" אומר לו בבטחון.
    "טוב, אני חושבת שכדי מאוד שנתחיל לזוז ולהתחיל להוביל!" אומר בביטחון ואז אצעד יחד איתו לעבר המשך הדרך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    ~אליס~
    מה תעשי?

~מינה~
    מה תעשי?

~מייק~
    "אני מבין שאתה לא כל כך זוכר שוויבאל הוא פוקימון קרח! וויבאל תקפיא את משאבת ההידרו בסופת שלג!" אור ג'ון בעד שסופת השלג מקפיאה את בלסטויז ואת משאבת ההידרו."כדור צל!" אומר ג'ון בעד שכדור הצל מנפץ את הקרח ופוגעה בבלסטויז.
    מה תעשה?

~זאק~
    אתם מגיעה לדרך 1 וראה שיש שם המון פוקימונים.לפתע ינמאגה אחד עף לכיונך ומסתכל עלייך בצורה מוזרה.לאחר מכן הוא יושב לך על הכתף ונראה כיאלו הוא רוצה ממך משהו.
    מה תעשה?

~ניב~
    בלייזקן מחייך עלייך ולהבה יוצאת מכל גופו ואתה מבין שהוא שמח.לפתע אתה רואה מרחוק שלט שכתוב עליו "דרך 1" .פיתאום בליזקן רץ על עבר השלט ונכנס לתוךך הדרך אחד.
    מה תעשה?
    ״אתה חזק...״ אני אומר ״אבל אנחנו לא נוותר, נכון בלאסטויז? תחכה שהוא יתקרב אליך ואז תשתמש באגרוף ממוקד כדי לתקוע אותו באדמה וכשהוא תקוע באדמה תשתמש עליו במשאבת הידרו כי הוא לא יכול להתחמק!״ אני אומר ומחכה בציפיה לראות מה יקרה.
    נערך לאחרונה על ידי מיכאל 357, 08-09-2010 בשעה 06:15 PM

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ~ניב~
    מה תעשה?
    אצעק לו בקול "אתה אוהב לרוץ אהה?! נראה מי יגיע ראשון!" ומתחיל לרוץ לעברו בנסיון להתחרות איתו..

.

10. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ~מינה~
    העלים הקסומים וכדור האנרגיה פוגעים בחוזקה בפטזול אבל פטזול עדיין עומד."בוא נגמור את זה פטזול! סחרור אקווה!" אומרת לונה בעד פטזול משתחרר ויוצר המון זרעות מים שמרסקות אותו בכל דבר.לפתע מגניום משתמש בקרן סלוארית והורס את סחרור האקווה אך לאחר מכן מגניום נופל על האדמה ואת מבינה שהוא התעייף מין הקרב.
    "רוזליד צא! השתמש בשיקום על מגניום" אומרת לונה בעד מגניום קם ומלקק אותך."נלחמת היטב" אומרת לונה והולכת מין המקום.
    מה תעשי?

~מארק~
    אגרוף האש פוגעה בחוזקה בדרפיון.לאחר מכן אנפרנייפ משתמש בקרב צמוד שפוגע בדרפיון אך לאחר מכן דרפיון מתעצבן ותופס את אנפרניפ אם הזנב ומששתמש בהצלפת רעל שמרסקת את אנפרנייפ בחוזקה על אחד העצים.לפתע דרפיון רץ לכיונו של אנפרניפ והוא משתמש בלהב רעל שמיתקדם במהירות על עבר אנפרנייפ.
    מה תעשה?

~אליס~
    ניראה שטורטרה מאוד שמח להיות איתך.אתם מגעים לדרך 1.לפתע אתם שומעים רעש מוזר בין העצים.טורטרה מסתכל לתוך העץ כדי לראות מה יש ואת רואה שמישהו העיף את טורטה בחוזקה מין העץ.
    מה תעשי?

~מייק~
    התרגיל שלך עובד ווויבאל ניפגע גם מהאגרוף הממוקד וגם ממשאבת ההידרו."כדור צל עכשיו!" אומר ג'ון בעד שכדור הצל מעיף את בלסטויז."עכשיו תיצור זירת קרח ואז תשתמש בציפורן צל!" אומר ג'ון בעד שהקרקע הופכת לקרח ובלסטויז מחליק ונפגע מציפורן הצל החזקה של וויבאל.
    מה תעשה?

~ניב~
    שנכם מגעים באותו הזמן.לפתע אתה רואה שיש המון פוקימון בדרך 1.פיתאום אתה רואה גרידוס עצום בתוך המים שוחה קצת.לפתע הוא שם לבד עליכם והוא משתמש במשאבת הידרו שמפילה את שנכם.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ~מינה~
    העלים הקסומים וכדור האנרגיה פוגעים בחוזקה בפטזול אבל פטזול עדיין עומד."בוא נגמור את זה פטזול! סחרור אקווה!" אומרת לונה בעד פטזול משתחרר ויוצר המון זרעות מים שמרסקות אותו בכל דבר.לפתע מגניום משתמש בקרן סלוארית והורס את סחרור האקווה אך לאחר מכן מגניום נופל על האדמה ואת מבינה שהוא התעייף מין הקרב.
    "רוזליד צא! השתמש בשיקום על מגניום" אומרת לונה בעד מגניום קם ומלקק אותך."נלחמת היטב" אומרת לונה והולכת מין המקום.
    מה תעשי?

[/COLOR][/I]
    "תודה לונה ,אבל מתי שאני יגיע לחזית הקרב שלך ,אני אפיל את כל הפוקימונים שלך במכה !אל תשכחי את זה!"
    אני אומרת בחיוך והולכת לחפש פוקימונים כדי לאמן את מגניום.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

12. the bitch is back
    ?

~אליס~
    ניראה שטורטרה מאוד שמח להיות איתך.אתם מגעים לדרך 1.לפתע אתם שומעים רעש מוזר בין העצים.טורטרה מסתכל לתוך העץ כדי לראות מה יש ואת רואה שמישהו העיף את טורטה בחוזקה מין העץ.
    מה תעשי?

"אוי לא טורטרה!" אצרח באימה (כמה פקאצי מצידי) "קדימה אתה מסוגל תתאפס ואז הישתמש בסופת עלים על כל האיזור פה!" אקרא בביטחון מעורער
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני לא אהיה עד מחר בערב~
    סליחה מראש ^^"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    ~מינה~
    מה תעשי?

~מארק~
    אגרוף האש פוגעה בחוזקה בדרפיון.לאחר מכן אנפרנייפ משתמש בקרב צמוד שפוגע בדרפיון אך לאחר מכן דרפיון מתעצבן ותופס את אנפרניפ אם הזנב ומששתמש בהצלפת רעל שמרסקת את אנפרנייפ בחוזקה על אחד העצים.לפתע דרפיון רץ לכיונו של אנפרניפ והוא משתמש בלהב רעל שמיתקדם במהירות על עבר אנפרנייפ.
    מה תעשה?

~אליס~
    מה תעשי?

~מייק~
    התרגיל שלך עובד ווויבאל ניפגע גם מהאגרוף הממוקד וגם ממשאבת ההידרו."כדור צל עכשיו!" אומר ג'ון בעד שכדור הצל מעיף את בלסטויז."עכשיו תיצור זירת קרח ואז תשתמש בציפורן צל!" אומר ג'ון בעד שהקרקע הופכת לקרח ובלסטויז מחליק ונפגע מציפורן הצל החזקה של וויבאל.
    מה תעשה?

~ניב~
    שנכם מגעים באותו הזמן.לפתע אתה רואה שיש המון פוקימון בדרך 1.פיתאום אתה רואה גרידוס עצום בתוך המים שוחה קצת.לפתע הוא שם לבד עליכם והוא משתמש במשאבת הידרו שמפילה את שנכם.
    מה תעשה?
    ״כל הכבוד בלאסטויז! עכשיו תשתמש בפעימת מים אבל לא כדי לפגוע אלא רק בתור הסחת דעת ואז תשתמש בסחרור מהיר שיהיה יותר אפקטיבי ומהיר בזכות הקרח שבזירה!״ אני אומר ומקווה שאני אצליח במתקפה.
    נערך לאחרונה על ידי מיכאל 357, 08-09-2010 בשעה 06:33 PM

14. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    ~מינה~
    מה תעשי?

~מארק~
    מה תעשה?

~אליס~
    מה תעשי?

~מייק~
    מה תעשה?

~ניב~
    מה תעשה?
    אוף אני רציני את הגרידוס... ><
    ---
    "אינפרנייפ, טוס אילו בחיתוך שמיים ותמשיך במכה קרובה שנייה! מתקפות לוחם חזקות עליו במיוחד!"

15. משתמש מנוסה

~זאק~
    מה תעשה?

אני אומר לאמפוליון לירות על יאנמגה אקדח מים כדי להרטיב את הכנפיים שלו

עמוד 3 מתוך 18 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •