~ניב~
שניה אחת לפני שבליזקן בה לתקוף את גרידוס גליאד אחדטס לכיונו של גרידוס ומתחיל ללהרביץ לו בעזרת קרב צמוד."חסל אותו גלייאד!" אומר נער אחד
בעד שגליאד יוצר קרן על-חושית עוצמטית שמחסלת את הגרידוס."אתה בסדר?" שואל הנער ובא לכיונך.
מה תעשה?
~זאק~
ינמצאגה מתעצבן עלייך ומתשמ בכוח עתיק על אמפלאון.לאחר מכן טס לכיונכם ומתנגש בכוח באמפלאון בעזרת אס אווירי.לאחר מכן אמפלאון מתעצבן ומשתשמ בתותח הידרו שמעיף את ינמגאה עד לאגם.
מה תעשה?
~מארק~
דרפיון נפגע קשה ונראה כיאלו הוא עומד ליפול.לפתע הוא משתמש בלהב רעל שמחליש מאוד את אנפרנייפ.לאחר מכן הוא משתמש בהצלפת רעל שכימעט מחסלת את אנפרניפ אך רגע אחד לפני שאנפרניפ נופל מופעלת יוכלת הלהט שלו שמחזקת אותו בגדול.
מה תעשה?
~מייק~
התרגיל עובד והסחרור המהיר משפיע בחוזקה על וויבאל.לאחר מכן בלסטויז מרסק את וויבאל אם אגרוף ממוקד אבל רגע לפני שוויבאל מחוסל הוא יורה דופק אפל שמחסל את בלסטויז."אני מבין שזה תיקו!" אומר ג'ון ומכניס את וויבאל."אתה ממאמן טוב! ניתראה בפעם אחרת" אומר ג'ון והולך מין המקום.
מה תעשה?
~אליס~
סופת העלים מעיפה המון פוקימונים מין העצים ואחד מהם הוא פוקימון שפגע בטורטרה.פיתאום את רואה שהפוקימון שפגע בטורטרה הוא וויגליטאף.לפתע הוא משתמש בקרן על עוצמטית שפוגעת בטורטרה בחוזקה.
מה תעשי?
~מינה~
את ממשיכה ללכת ואת מגיע לדרך 1.לפתע את רואה משהו מוזר בתוך האגם.לאחר מכן מגניום יוצא מין הפכדור ובדיוק באותו הרגע איביפום אחדקופץ לכם על הראשים ומצחקק.פיתאום אביפום משתמש באגרוף אש שמעיף את מגניום לאחור.
מה תעשי?
ספוילר
~מארק~
כל המתקפות פוגעות בדרפיון וכולם מחלישות אותו יותר.לאחר כמה שניות דרפיון מתעלף ואנפרנייפ מתחיל לשמוח שהוא ניצח את הפוקימון הראשון שלו.
מה תעשה?
ספוילר
~מארק~
אתה חוזר מי מרכז הפוקימון ורואה את הדרפיון שניצחתה עומד מולך ומחייך.לפתע מין המין יוצא גרידוס זוהר.לפתע דרפיון קופץ על עבר גרידוסוחנוק אותו.לאחר מכן ניראה כיאלו הוא קורא לאניפרניפ שיעזור לו.לאחר מכן אתה מבין שדרפיון רוצה לעזור לך.
מה תעשה?
ספוילר
~מייק~
"מצטאר חבר אבל אני טס סולו!" אומר ג'ון בעד הוא הוא רץ.לפתע בלסטויז יוצא מין הפקדור והולך על עבר דרך 1.
מה תעשה?
~ניב~
"יש לי הצעה בשבילך גליאד הזה איתי המון זמן אבל בגלל שאני עובד הרבה הוא לא מספיק לראות אותו מספיק אז אם תנצח אותי תקבל את גלייאד וכך גם אתה תשמח וגם הוא מה אתה אומר?" הוא שואל בסקרנות ומחזיק פכדור ביד.
מה תעשה?
~מינה~
שני המתקפות פגעות ומחלישות את אביפום לפתע איביפום משתמש בזריזות שמבלב לאת מגניום..פיתאום שני הזנבות של אביפום מתחלים לזהור ואז הוא מתחיל להכות את מגניום ואת שמע לב שבכל פעם שהוא מכה מגניום נפגע יותר.לפתע הפוקדע מצפצף ואת רואה שכתוב בוא שהמתקפה נקראת זעם צורב.
מה תעשי?
~מארק~
הלביור פוגע בגרידוס אך גרידוס משתמש בדארקו מטאור שפוגעה בחוזקה גם באנפרניפ וגם בדרפיון לפתע דרפיון מעלה את אנפרניפ על גבו ואז דרפיון מקפיץ את אנפרניפ לכיונו של גרידוס.
מה תעשה?
ספוילר
~מארק~
*כן דרפיון הקפיץ אותו לכיון של גרידוס ובשני המקרים אתה יכול לזרוק על הפוקימון פקדור.
שני המתקפות פגעות אך כמעט ולא מזיזות לגרידוס.פיתאום הוא משתמש בנשיפת דרקון עצמטית שפוגעת בחוזקה באנפרנייפ לפתע דרפיון מתעצבן ומשתמש בלהב רעל שמחליש את גרידוס ומבלבל אותו.
מה תעשה?
~מייק~
אתה מגיע לדרך 1 ואתה רואה שיש שם המון פוקימון לפתע שטרפטאור גדול וקשוחטס לכיון שלך ונראה כיאלו הוא רוצה קרב.פיתאום הוא משתמש בטיסה כפולה מה שמלבל את בלסטויז ואז הוא מתחיל להתנגש בבלסטויז.
מה תעשה?
~ניב~
"אוקי גליאד השתמש בחיתוך חושים ואז באגרוף קרח!" הוא אומר בעד שחיתוך החושים פוגע בחוזקה בבליזקן.לאחר מכן רגע אחד לפני שבליזקן ניפגע הוא מצליח להתחמק אך בהיתחמקות הוא ניתקע בעץ.
מה תעשה?
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)