~מייק~
אתה זורק את הפכדור על שטרפטאור והוא נתפס.*כל הכבוד תפסה שטרפטארו יעודכן מיד*.מייק אתה רואה שכבר מתחיל להחשיך ואתה עדיין קרוב לעיר.
מה תעשה?
~מינה~
אביפום מסכימה ולוקחת את הפכדור.*תפסת אביפום יעודכן מיד*.לפתע את רואה שכבר מתחיל להחשיך אך את רואה שהעיר רחוקה.לאחר מכן אביפום יוצאת מין הפכדור וממראה לכם אם אחת הזנבות שלה בית עץ ישן.
מה תעשי?
ספוילר
~מייק~
אתה רואה מרכז פוקימונים בתוך העיר.לפתע טרפטאור יוצא מין הפקדור ונכנס לשם.לאחר מכן גם בלסטויז יוצא מין הפקדור ונכנס לשם.פיתאום אתה מתנגש במישהו ואתה רואה שזה ג'ון."היי מייק,מה קורה? אני רואה שגם אתה תפסתה את הפוקימון הראשון שלך הא?" אומר ג'ון.
מה תעשה?
~מינה~
את מוצאת שלושה מיטות וישר שאת מוצאת אותם מגניום ואביפום נרדמים על שנהם מהם.לאחר מכן אתה מרגיה עיפות ונרדמת על המיטה.מגיעה הבוקר ואת רואה שכל הפוקימונים כבר יוצאו החוצה.לפתע את מריחה ריח מוזר ואת רואה שמגניום ואביפום לא במיטות.
מה תעשי?
ספוילר
~מינה~
אתה מחפשת אותם בתוך בית העץ אבל לא מצואת לפתע את שומעת שהדל נפתחת.פיתאום את רואה שאביפום ומגניום נכנסים אם שק מלא בפירות שצמו שיש על העצים.לאחר מכן אביפום לוקחת כמה מהם ועושה איתם ג'גלין.
מה תעשי?
~מייק~
"עכשיו אני רק מאמן את הפוקימונים שלי טוב כבר מתחיל להיות מאוחר איפה אתה יושן?" שואל ג'ון בסקרנות.
מה תעשה?
ספוילר
~מינה~
את מחזירה את אימביפום ומגנמיום לפוקדורים שלהם ובשניה שאת באה לצאת את רואה את ג'וני מוח החזית
"היי את מינה נכון? אני רוצה להגיד לך שמאוד התרשמתי מאמביפום ומגנמיום שלך הם הצליחו לקחת לי את הפירות"
וג'וני מתחיל לצחוק
"אני מאוד ישמח לעשות איתך קרב מסכימה?"
מה תעשי?
~מייק~
"מה למרכז הפוקימונים בוא אלי הביתה יש לי מיטה פנויה מה אתה אומר?ומחר נערוך גם קרב פוקימונים אוקיי?" שואל ג'ון בחיוך
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)