סבבה
ופוזון מה עם המשחק שלך?
סבבה
ופוזון מה עם המשחק שלך?
טוב על פי מה שבדקתי עכשיו יש 6 מתמודדים רשומים, אז אנחנו היום נתחיל את השלב הראשון.
בשלב הראשון תהיה הדחה רגילה, משתמש אחד יודח.
אז איך יעבוד הבאטל שיפתח מיד, כל התמודדים יהיו בתחרות, למשתמשים יהיה מותר להצביעה לשני משתמשים, כאשר אחד המשתמשים יגיעה ל6 נקודות הבאטל יפסק, והמשתמש שיהיה לו את מספר הנקודות הנמוך ביותר יודח. במקרה של שוויון נעשה עוד באטל שובר שוייון
חוק חשוב: למשתתפים בתחרות אסור להצביע בבאטל, לא לעצמם ולא לאף משתמש אחר.
טוב השלב הראשון עבר, מ6 מתמודדים נשארתם 5, המודח הטרי הוא DarkTiger
לשלב הבא צריך להכין פוקימון שמשולבים בתוכו שלושה פוקימונים, יש להגיש את השילוב עד יום שישי בערב, אני ממליץ לכם להתחיל להכין את השילוב עוד מחר אל תדחו את זה לדקה התישעים
יום שישי הקרוב? כאילו מחר
ShadowPokemon
כה, להגיש עד יום שישי הזה עד השעה 7
פוזון, כשאתה פותח אשכול יש לך אפשרות להוסיף סקר לנושא.
בתוך הוספת סקר, יש לך אופציה לבחירה ברובה, ככה שהמשתמשים יוכלו לבחור יותר מבחירה אחת.
אני ממליץ לך לעשות את זה בתחרויות כי אנשים מעדיפים לבחור במקום להגיב. מה גם שככה זה יהיה יותר מסודר ויותר קל לך לראות מי ניצח.
pokedex
אני מעדיף בלי סקר, בדרך הישנה, בהינה במקרה של היום היו צריכים להצביעה לשני מתמודדים, אי אפשר לעשות את זה בסקר.
משתמשים אני מזכיר שיש לשלוח את השילוב המשולש עד מחר בשעה 7
בשביל מה אני מתאמץ כל כך, הריי אתם לא משתינים לכיוון הפורום, מיום רביעי בערב הודעתי לכם, אבל רק משתשמש אחד שלח שילוב, אמרתי לכם לא לדחות לדקה התשיעים, עזבו התחרויות בפורום ציור ממוחשב לא עובדות, אני לא אפתח יותר, זו התחתרות האחרונה שאני הולך לפתוח פה, אין פה משתמשים רציניים כולם פה עלצנים, שגם העבודות שלהם מראות על כך, אין פה לא השקעה ולא רצון עתידי להשקעה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)