סט:earthquick
*superpower
dragondance
outrage
חפץ:leftovers
טבע:adamant
יכולת:inner focus*
סט טוב מה אתה רוצה?
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
זה סט לוויפי אני מניח?
הוא מורכב ממתקפות חזקות וגם מהלך חיזוק טוב, אבל אתה בטוח שאתה רוצה להשתמש בOutrage?
זה יכריח אותך להשתמש בזה שוב ושוב, אם היריב שלך יחליף לפוקימון פלדה שיגרום לו פחות נזק משום שזה לא אפקטיבי, ולאחר מכן זה יבלבל את דראגונייט, אם תחליף כל החיזוקים של דראגונייט ילכו לעזאזל.
לדעתי כדאי לך להחליף את זה במתקפת דרקון אחרת או להחליף את החפץ ל Lum berry או משהו שיבטל את הבילבול ויאפשר לך להמשיך לתקוף עם כל החיזוקים שצברת מה DD.
עוד משהו, superpwer אולי חזק, אבל זה מחליש את ההתקפה הפיזית וההגנה של דראגונייט שזה לא ממש טוב.
הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו שמונע בילבול זה Lum berry, מצד שני זה מבטל כל סטאט רק ולא רק בילבול, אז אם ינסו להרעיל/לשתק/שרוף/להקפיא/להרדים את דראגונייט האפקט של הברי יתבזבז.
בקשר לסופר פאוור, אין טעם להחליף את זה במתקפת דרקון נוספת, ובקשר לFLY, זאת 1 המתקפות הגרועות ביותר בקרבות ווי-פי, אבל אם זה רק למשחק עצמו ולא לקרבות ווי-פי אז זה בסדר.
אבל אם זה לקרבות ווי-פי כדאי לך לתת לו פייר פאנץ', בריק בראק או מתקפה אחרת נגד פוקימוני קרח.
החפצים שאני מכיר שמחזקים התקפה פיזית אלו הם Muscle band שמחזק את ההתקפה הפיזית ממש מעט, choce band שמחזק את ההתקפה הפיזית פי 1.5, אבל מכריח אותך להשתמש רק במהלך 1 בלבד.
Liechi berry שמעלה את ההתקפה שלך כאילו השתמש בדראגון דאנס רק ללא חיזוק במהירות, אבל רק אם הHP שלך נמוך משליש, וכמו הדראגון דאנס, גם החיזוק הזה יעלם במידה ותחליף פוקימונים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)