10 עובדות על עופר שכטר
1. הפרסום עובד
התפקיד הראשון של עופר שכטר היה בפרסומת לשלגונים ששודרה בטלוויזיה הישראלית. שכטר היה אז בן 7 בלבד. במהלך חייו השתתף בפרסומות נוספות, ביניהן למותגים כמו "סלקום", "במבה" של אוסם, קמפיין לבגדי הים של "פלפל" ופרסומת למכנסי הג'ינס "ליוויס".
2. איילת מקובלת
איילת זורר הפנתה את עופר שכטר לראשונה ללבנה חכים, סוכנת השחקנים, ואפשרה למעשה, את הפריצה הגדולה שלו.
3. חברים מצויירים
עופר שכטר דיבב שתי סדרות אנימציה: את הסדרה "אווטאר" ששודרה בערוץ ניקולודאון, ואת הסרט "מכוניות", לצד מיה דגן, שאותה הכיר מהטלנובלה המצליחה "האלופה".
4. שם את הסבון באופרה
"האלופה" איננה הטלנובלה היחידה בה שיחק עופר שכטר. הטלנובלה הראשונה בה השתתף, היא "משחק החיים" ששודרה בערוץ HOT 3. אחריה המשיך ל"טלנובלה בע"מ", לצידה של יעל בר זוהר.
5. בית ספר למשחק
לעופר אין בעיה עם טלנובלות. באחד הראיונות עמו, סיפר שהוא מרגיש שזה המקום שממנו הוא צמח ולמד לשחק. "טלנובלה היא סוג של בית ספר", הוא אמר, והוסיף: "לומדים לשלוף מיד".
6. דברים טובים באים בחבילות קטנות
בתעודת החוגר הצבאית של שכטר, כתוב שהוא 1.65 מבחינת גובה, אבל עופר טוען שהוא "גדל מאז", ושגובהו נע בין 1.68 ל-1.70.
7. חי כדי ללמוד
עופר טוען שהוא אוהב מאד ללמוד מהשחקנים שמשחקים לצידו. הוא מרבה לשבח את משה איבגי ("לאהוב את אנה"; "הבורר"), אותו הוא מעריך מאד בתור שחקן.
8. הכי אנושי שיש
כששכטר היה בן 18, טרגדיה איומה הכתה את משפחתו, כשאמו נפטרה ממחלת הסרטן. ההתמודדות עם מותה השפיעה מאד על אישיותו, והוא מעיד על עצמו שהפך לאדם מתון והרבה יותר רגוע.
9. מעדיף את זה פוליטי
הקומיקאי החביב על עופר שכטר הוא הסטנדאפיסט האמריקאי ביל היקס, בדרן שנחשב לאחד ממבקריה החריפים של ארצות הברית.
10. אוהב לאהוב
שכטר העיד לא אחת על הצורך שלו באהבה ובהכרה של הסביבה החיצונית. "יש לי צורך שאנשים באמת יאהבו אותי ולא יעזבו אותי לעולם".