חדר העבודה
הסבר:
חדר העבודה הוא המקום בוא ניצור את כל העבודות למשחק, כן זה יהיה מן חדר חופשי לעבודות, פה אני גם אכתוב את המטרות שאליהם כל צוות צריך להגיעה.
חוקים:
- החוקים הגלובליאים חלים גם כאן.
- חוק חשוב מאוד, אסור להספים, אפשר להגיב אבל רק בדברים שקשורים לעבודה עצמה, אם זה ירד לרמה של ספאם אני אאצל לסגור את הנושא.
- את העבודות שאתם מכינים למשחק יש להגיש רק כאן.
- כל מי שלוקח על עצמו עבודה מסויימת שיודע פה כדי שלא כולם יעשו את אותו הדבר
הינה הרשימות של הצוותים למי שלא זוכר באיזה צוות הוא:
אנשים שיצרו את הפוקימונים למשחק, מההתחלתיים עד האגדייים
פעילים:
mamoswine
PO ZON
צוות מאמנים:
אנשים שיצרו מאמנים למשחק, מהמאמנים הראשיים של המשחק עד הפרופסור והצוותים הרעים ומאמני המכון.
פעילים:
PokeStyle
danger
pokedor
The Spaceman
mor15
mamoswine
PO ZON
צוות תגים
אנשים שיצרו תגים למשחק
פעילים
danger
chapo =]
PO ZON
צוות מפות:
אנשים שידאגו שלמשחק תהיה מפה של האזור
צוות עיר:
אנשים שיכינו את את העיר למשחק
פעילים
קיציס:-)
צוות פוקדורים:
האנשים שיעצבו את הפוקדורים למשחק
פעילים:
danger
pokedor
ken
צוות חפצים:
צוות שיצור כל מני חפצים למשחק כמו פוקדע, קופסאות תגים ועוד
המשימות של הצוותים:
צוות פייקים:
כל מי שבצוות פייקים, את הפייקים תכינו במפעל הפייקים הכללי:
הינה מדריכים שיעזרו לכם להכין פייקים אם אתם מתקשים:
צוות מאמנים
טוב אז הינה מה שאתם צריכים לעשות:
להכין שני מאמנים מתחילים בן/בת
להכין 8 מאמני מכון:
מאמן אדמה / סלע
צוות תגים:
טוב אז הינה מה שאתם צריכים להכין:
תג אדמה/סלע
תג מים
תג אש
תג עשב
תג מעופף
צוות עיר
אז הינה מה שאתם צריכים לעשות, זה יהיה קשה:
העיר הראשונה - שיהיה בא בתים רגילים ואת המעבדה של הפרופסור
העיר השניה - מרכז פוקימונים, חנות, בתים מכון האדמה / סלע, שבעיר יהיו סלעים והיא תהיה מורכבת מאדמה בעיקר כאילו שמקום שיהיה בה ריצפת דשא שתהיה ריצפת אדמה
העיר השלישית - בעיר זו יש בתים רגילים, מרכז פוקימונים, חנות, מכון המים, שבעיר יהיה נהר, ולידו דייגים.
העיר הרביעית - בעיר זו יש בתים, מרכז פוקימונים, חנות, ומכון הלבה, שבעיר יהיה נער לבה, וכמה שלוליות לבה כאלה.
העיר החמישית - בעיר זו יש בתים, מרכז פוקימונים, חנות, מכון העשב, העיר ירוקה מאוד מלאת דשא, שהאזור יהיה מלא עצים צמחיה, שאפילו אולי על הבתים יהיו צמחים מתפסים.
העיר השישית - בעיר זו יהיו בתים, מרכז פוקימונים, ומכון המעופף, בעיר הזו אני רוצה שיהיו גם הרבה עצים ועליהם יהיו קנים של ציפורים, ושבעיר יהיו על הגגות של הבתים הרבה פוקימוני מעופף.
העיר השביעית - בעיר זו יהיו בתים, חנות ומרכז פוקימונים, בעיר זו יהיה מכון הדרקון, בעיר יהיו פסלים של פוקימוני דרקון, וגם יהיה בעיר נהר עם מלא מערבולות בתוכו, ושיהיה בעיר מן מקדש שבוא יהיה אפשר למצוא פוקימוני דרקון, ופוקימון אגדי.
העיר השמינית - בעיר זו יהיו בתים, חנות, מרכז פוקימונים, מכון החשמל, מן בניין כזה של חברת חשמל שבוא מציירים את החשמל לכל המחוז, ובין הבתים בעיר יעברו מן חוטי חשמל שקופים כאלה שיראו כאילו חשמל עובר בין הבתים.
העיר התשיעית - בעיר זו יהיה מרכז פוקימונים חנות, יהיו בתים, ויהיה מכון המתכת, בעיר זו יהיו מלא חלקים של מתכת שיהיו מפוזרים באזור, שעל כל בית תהיה חתיכת מתכת.
העיר העשירית - בעיר זו יהיה הבניין של הליגה, תנסו לעשות כאילו יש מן זירה ענקית כזו, תעשו שני מרכזי פוקימון , חנות אחת גדולה, ומלא מאמנים שנמצאים בעיר עם הפוקימונים שלהם. ומפל מים שיורד אל תוך העיר.
(אתם יכולים גם לשנות את הרעיונות שלי, אבל שבעיר שאתם יוצרים שיהיה את אותו מכון שאני כתבתי שיהיה בעיר הזו)
מדריכים בהם תוכלו להשתמש:
~חפשתי מדריכים בנרות, לא מצאתי אפילו אחד אני עדין מחפש אני אמצא אני אתן קישור.
צוות פוקדורים
טוב אז הינה מה שאתם צריכים לעשות:
~להכין פוקדור לכל סוג~
להכין פוקדור שחור כמו שראו בסרט הרביעי של פוקימון, אני אנסה להביא לכם תמונה.
להכין פוקדור אהבה - אחד כזה עם לבבות עליו.
להכין פוקדור שיש עליו מלמעלה את צבעי הקשת
מדריכים שיעזרו לכם:
גם לכם חפשתי מדריכים אבל לא מצאתי עדיין.
צוות חפצים
אז הינה מה שאתם צריכים להכין:
~פוקדע חדש למשחק~
~קופסאת תגים~
אבן פיתוח של מתכת
אבן פיתוח של על חושי
אבן פיתוח של דרקון
אם יש לכם רעיונות שאתם רוצים להוסיף הערות, אל תתביישו לכתוב או אפילו לשלוח לי בפרטי, כל הצעה או הערה תתקבל.