אני אעשה את השיעור בערב אין לי זמן עכשיו למרות שזה קצר
ויש כאלו שאומרים שאת הצבע הכהה מאוד צובעים את קווי המתאר שגובלים עם הצבע הכי בהיר
נראה לי לצורך הדגשה
אחי מתי אתה מביא צינוים אתה בקושי מתחבר
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
בקווי המתאר, עשית שצבע מספר 4 גובל עם הבהיר. צבע ג' (3) אמור גבול עם הבהיר, וצבע 4 בכל המקומות שהוא גובל עם צבע הבסיס. (חוץ מאיפה שקווי המתאר גובלים עם צבע ג', שם זה אמור להיות שחור)
חוץ מזה מעולה.
9/10
בבקשה תגיש את העבודה מחדש על שמירת PNG
קווי מתאר לא צבעת, ההצללה שלך באה מלמעלה, היא אמורה לבוא משמאל למעלה. והצבע הבהיר מעוגל למטה, בעוד הצבע הכהה מעוגל למעלה, כלומר אין דמיון בין ההצללות שלך, ההצללת אמורות להתחבר פחות או יותר. תסתכל במדריך שנתתי, ההצללה הכהה היא לא עגולה כמו הבהירה היא מתאימה לבהירה בצורה שלו, כי ככה פועל היגיון ההצללות. תתקן, ואני אתן לך ציון.
יפה מאוד! רק שבקווי המתאר שמת בעצם את צבע ד' במקומות הגובלים עם צבע ג'. אמור להיות שם שחור, ובגבול עם צבע א' שמים את צבע ג' על קווי המתאר.
9/10
אחי אני לא אתן לך ציון כי העבודה שלך מתושתשת ואין לי מושג למה, תנסה לתקן את זה, רק בכללי כמו שאמרתי לניב: "אין דמיון בין ההצללות שלך, ההצללת אמורות להתחבר פחות או יותר. תסתכל במדריך שנתתי, ההצללה הכהה היא לא עגולה כמו הבהירה היא מתאימה לבהירה בצורה שלו, כי ככה פועל היגיון ההצללות. תתקן, ואני אתן לך ציון".
מעולה! אני רואה שהצללת בצורת דמקה קצת... בכל מקרה הכל מצוין! חוץ מקווי המתאר... איפה שקווי המתאר גובלים עם צבע א', קווי המתאר צבועים בצבע ג'. איפה שקווי המתאר גובלים עם צבע ג', הם אמורים להיות שחורים. ובל שאר המקומות קווי המתאר צבועים בצבע ד'.
9/10
אני מצטער שלא נתתי ציונים לפני, כל מי שאמרתי לו שיש לו בעיה שיתקן. גם אם זו בעיה קטנה יחסית.
לגבי מה שאמרת לי שאני צריך לתקן אני אעשה זאת מחר אני לא יכול עכשיו
אני יודע שלא עשיתי את ההצללה הכהה טוב פשוט הפסיקו אותי באמצע אז העלתי את מה שעשיתי אני
אגיש אחד נורמאלי מחר ולגבי זה שזה מטושטש זה בגלל האתרים של התמונות הדפוקים האלו
מצוין 10/10! קיבלת חמש נקודות!
מצוין 10/10! קיבלת 4 נק'!
תעלה באתר http://imageshack.us/
אם יש לך הרבה נקודות, אח"כ תקבל פרסים (אני עדיין לא יודע מה)
ומה נסגר? אני לא יכול להמשיך לשיעור הבא עד שלא תתקנו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)