Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    אחד מהיחידים שהעליתי למחשב;
    בסריקה הוא איבד כמה קווי מתאר, והציור לא צבוע בכוונה, לדעתי זה יהרוס
    אה כן ונשבר לי הטאבלט ):

2. היכל התהילה
    מה זה בפינה השמאלית העליונה?

בכפות הידיים המאוגרפות, הבוהן לא במקום, תעשה אגרוף ותרחיק אותו ממך קצת או שתסתכל במראה עליו מאחור ותראה שהאגודל יכולה רק או לעטוף את שאר האצהעות או שהן יעטפו אותה.

הגלימה שהוא לובש מאוד מוזרה, קודם כל, אם יש את הפתח לראש, אז צריך לגלוש על הבטן הצד השני אבל את זה לא ממש רואים, נראה לי שקשה להבין את מה שאני מנסה להגיד.

אני לא יודע אם זה צריך להיות בכוונה או לא אבל האוזניים שונות אחת מהשנייה.

אין לך שום מקום אור שם, מבחינת הראש יש אור מלפניו ומבחינת שאר הגוף האור מגיע מאחור.

זה בערך הכל, אני לא ממש טוב בלמצוא טעויות בציורים עד שמשהו שם לב אליהם לפני, בטוח יש כאן הרבה דברים שפספסתי.

תמשיך לצייר!
    בברכה,
    אילון, הבעלים של pokemon-IL ומעצב אתרים.
    <div align=\"Center\">

</div>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by shadow@Mar 3 2008, 06:02 AM
    מה זה בפינה השמאלית העליונה?

בכפות הידיים המאוגרפות, הבוהן לא במקום, תעשה אגרוף ותרחיק אותו ממך קצת או שתסתכל במראה עליו מאחור ותראה שהאגודל יכולה רק או לעטוף את שאר האצהעות או שהן יעטפו אותה.

הגלימה שהוא לובש מאוד מוזרה, קודם כל, אם יש את הפתח לראש, אז צריך לגלוש על הבטן הצד השני אבל את זה לא ממש רואים, נראה לי שקשה להבין את מה שאני מנסה להגיד.

אני לא יודע אם זה צריך להיות בכוונה או לא אבל האוזניים שונות אחת מהשנייה.

אין לך שום מקום אור שם, מבחינת הראש יש אור מלפניו ומבחינת שאר הגוף האור מגיע מאחור.

זה בערך הכל, אני לא ממש טוב בלמצוא טעויות בציורים עד שמשהו שם לב אליהם לפני, בטוח יש כאן הרבה דברים שפספסתי.

תמשיך לצייר&#33;
    אתה יודע, לא תמיד צריך למצוא את הטעויות באומנות, אם זו ההתייחסות שלך וההשקפה שלך לגבי אומנות, אז המעט שאתה יכול לעשות הוא פחות להדגיש את העובדה שאתה מחפש את הטעויות, אני לא רואה פה מילה אחת טובה על הציור.

-("בטוח יש כאן הרבה דברים שפספסתי.")

4. היכל התהילה
    אני לא באמת מחפש את הטעויות הכי קטנות אבל זה בעצם הרעיון של תגובות בונות אם אני לא טועה, נכון?

בעיקר אהבתי פה את הרקע
    בברכה,
    אילון, הבעלים של pokemon-IL ומעצב אתרים.
    <div align=\"Center\">

</div>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •