Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    עולם הכדורגל כבר שמע על לא מעט סיפורי סינדרלה, אבל על אחד כמו זה של בבה, חלוץ פורטוגלי בן 20, בהחלט לא שומעים בכל יום. או בכל שנה. אפילו עשור. כי נכון להיום (חמישי), בהנחה שיעבור את הבדיקות הרפואיות, הילד שגדל ברחובות ליסבון ואף ייצג את פורטוגל במונדיאל ההומלסים עובר ללא אחרת מאשר מנצ'סטר יונייטד. לפי ה'גארדיאן', השדים האדומים ישלמו לא פחות מ-7.4 מיליון ליש"ט עבור החלוץ גבה הקומה (1.90 מ'), שרק בתחילת הקיץ הוחתם בוויטוריה גימאראש מהליגה הפורטוגלית הבכירה. לפני כן הוא שיחק באסטרלה אמאדורה מהליגה השלישית, וכאמור ייצג את פורטוגל באליפות העולם לחסרי בית.מי שהמליץ לאלכס פרגוסון על בבה, או בשמו המלא טיאגו מנואל דיאס קוריאה, הוא לא אחר מאשר מאמן נבחרת פורטוגל, קרלוס קיירוש, ששימש כעוזר המאמן ביונייטד במשך מספר שנים.

לכתבה המלאה: http://www.sport5.co.il/HTML/article...252.83323.html
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. משתמש מנוסה
    זה היה ממש לא צפוי! אבל החתמה גדולה וחכמה של פרגוסון, כמו תמיד, אני מקווה שהוא יצליח מאוד ביונייטד, וראיתי סרטונים שלו, אימלה איזה פצצות הוא נותן בימין, והוא די מדוייק במסירות ובבעיטות שלו, אבל אני חושב שהוא יהיה שחקן ענק ביום מן הימים, יש לו את הכשרון והיכולת הזאת.
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    כל הכבוד לפרגי זה דבר שיכול לעזור למועדון גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה כספית בעתיד

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •