Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    טוב אז קודם כל זה לא אחד הסיפורים הראשונים שלי.
    אני לא עד כדי כך מנוסה בלכתוב סיפורים , אז אני אשמח שתעזרו לי להשתפר.
    הסיפור הזה הוא מאוד נוקשה , ואם אתם מרגישים שהפרק הראשון הוא מהווה חלק רגיש או שהוא מאוד נוקשה , אני ממליץ לכם לא להמשיך לקרוא את זה , למרות שמאוד כדי.

"הלהבה שבפנים"

פרק ראשון: כאב ואהבה.
    לילה , קור איימים , איפשהו בהולנד , בתוך בית עץ עתיק שנראה שכל דקה יכול הבית להתפרק.
    "אני מצטער, לא הרווחנו כלום." אמר זיק "בבקשה אל תעשה לנו כלום אבא , אנחנו מבטיחים שנתאמץ בפעם הבאה." אמר אחיו של זיק "בלייז" בעודו מניח בפחד שני מטבעות מלוכלכים על קצה השולחן.
    "אתם חסרי תועלת , שני מגושמים!" צעק אביהם השתוי בעודו שותה מבקבוק הוודקה המלוכלך , ברגע שסיימו הניח ליד כל הבקבוקים הריקים.
    "אבל אבא..." ניסה לומר זיק אך באמצע המשפט קטע אותו אביו ואמר:" רק צרות הבאתם לי! חבורת עצלנים!" צעק בחוזק רב.
    "לכו מפה!! ואל תחזרו!! יש לכם מזל שלא הרגתי אתכם נמושות!!" הוא אומר כאשר זיק ובלייז כבר מחוץ לבית , רצים לשום מקום בידיעה שהם אמורים לדאוג לעצמם.
    זיק ובלייז הם אחים , בלייז הוא האח הצעיר והנמוך , הוא נחוש אמיץ ומהיר , לעומת אחיו:"זיק" שהוא האח הגדול והגבוהה , הוא עצלן , מגושם , אך אם הוא רוצה משהו הוא יכול להשיג אותו בקלות.
    "רוץ בלייז , רוץ!" הוא אומר לבלייז תוך כדי שהוא מחזיק בידו מלפניו של בלייז. בלייז נעצר ואומר: "רגע! עכשיו אנחנו נצטרך לדאוג לעצמנו" אמר ולקח את ידו מידו של זיק.
    "אני יודע , אבל עד כמה זה כבר קשה?" אמר זיק תוך כדי שהוא לוקח מכיסו את שני המטבעות שבלייז שם על השולחן.
    "המטבעות! זיק , אתה האח הכי טוב שאפשר לבקש." אמר בלייז בחיוך לעברו של זיק. "בוא נרוץ לעבר העיר , אולי נמצא שם משהו מעניין" הוסיף והצביע לעבר העיר.
    "יאללה , זה נשמע רעיון טוב." אמר והתחיל ללכת לעבר העיר.
    ברגע שהם הגיעו לעיר הם התחילו לחפש משהו לאכול בפחים.
    "נו , מצאת משהו? שאל זיק את בלייז. "כן , תפוח ומיץ עם פקק סגור." השיב לו בלייז. "עם זה אנחנו נצטרך להעביר את הלילה." אמר לו זיק.
    וככה כל יום ויום עד שהם התחילו לגנוב מאנשים , לגנוב מחנויות והתדרדרו לחיי פשע.
    יום אחד הם גנבו והשוטרים תפסו אותם , הם נכנסו לכלא לחמש שנים. לאחר חודש נכנס אדם בחליפה ואמר להם שהוא יכול לשחרר אותם אבל התנאי הוא זה שהם יצטרפו לצוות החדש שלו "צוות ירח"
    הצוות עוסק בהצלת חיי אדם ומלחמה נגד האנשים עם הכוח שמשתמשים בהם לרעה.
    לאחר כמה שנים שהאחים ניהיו מבוגרים , הצוות התפרק ונהיית מלחמת עולם , הרחובות נהיו מוזנחים מחיי אדם וכל מה שהם דאגו לגביו זה אחד לשני ולאוכל.
    מרוב הקרינה של המלחמות , העולם השתנה ונהיו יצורים מוזרים עם שש ידיים , רוחות רפאים חיות , מומיות רצחניות , הדגים עפו , הציפורים שחו בקיצור העולם השתנה לעולם הכי אכזרי שהאדם חווה.
    האחים לא השתנו בכלל וארבה להם הסכנה מכל מקום , לאחר כמה חודשים שהם נזהרו לא להתקל בדרקון או בענק רצחני הם נהפכו להיות ללוחמים , שכל מי שיעמוד בדרכם יזכה לכאב וסבל.
    נערך לאחרונה על ידי BeHappy, 08-13-2010 בשעה 12:36 AM

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

2. אני ניניני אני סמל מיני
    פרק טוב!יותר מידי בידוני אבל טוב!

קרדיט ענק לרועי!

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי elbaz2008 צפה בהודעה
    פרק טוב!יותר מידי בידוני אבל טוב!
    בדיוני*
    חחח ותודה , זה פרק יחסית חלש כי הייתי צריך להכיל יותר מידי מידע.

4. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    תנסה להעביר יותר תחושה של זמן, יותר תאורים, יותר רגשות...

מה הדמויות מרגישות?, פחד?, אשמה?, כאב?, הם חשבו לרגע שהם יוכלו להסתדר?, הם פחדו כשהם פנו לאביהם?, לוחמים מסוג מה?.
    תפרט רגושת ותאורים...

וחוץ מזה: אם אתה רוצה לתאר כעס אז תשתמש בסימן קריאה אחד ותתאר כמה הוא צעק.
    דוגמא לא טובה:
    "אתם שני *****!!!!!!, אמא שלכם ואני עשינו טעות נוראה כשהולדנו אותכם חתיכת נמושות!!!!!!!!!!!!!!."
    דוגמא טובה:
    "אתם שני *****!" צעק אביהם של דיק ובלייז בכעס, היה אפשר לשמוע את הד צעקו מרוב כוח, "אימכם ואני עשינו טעות מרה כשהבאנו אותכם לעולם!." צרח בקולי קולות אביהם שוב, דיק ובלייז הרגישו פחד ואשמה עמוקים בעורקם לשמוע כזה דבר מאבא שלהם, הם נדחקו לפינת החדר והלכו בשקט לכיוון הדלת, "יופי נמושות מחורבנו*! עופו מכאן לעולמי עד ושלא תעיזו לחזור כי אחכה לכם עם גרזן!." צרח אביהם שוב וסימן תנועות מגונות לכיוונים ובכעס שיעופו מביתו, "מצידי אתם כבר לא בניי!" הוא צרח, קם ורקע ברגלו כסימן הפחדה.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    תנסה להעביר יותר תחושה של זמן, יותר תאורים, יותר רגשות...

מה הדמויות מרגישות?, פחד?, אשמה?, כאב?, הם חשבו לרגע שהם יוכלו להסתדר?, הם פחדו כשהם פנו לאביהם?, לוחמים מסוג מה?.
    תפרט רגושת ותאורים...

וחוץ מזה: אם אתה רוצה לתאר כעס אז תשתמש בסימן קריאה אחד ותתאר כמה הוא צעק.
    דוגמא לא טובה:
    "אתם שני *****!!!!!!, אמא שלכם ואני עשינו טעות נוראה כשהולדנו אותכם חתיכת נמושות!!!!!!!!!!!!!!."
    דוגמא טובה:
    "אתם שני *****!" צעק אביהם של דיק ובלייז בכעס, היה אפשר לשמוע את הד צעקו מרוב כוח, "אימכם ואני עשינו טעות מרה כשהבאנו אותכם לעולם!." צרח בקולי קולות אביהם שוב, דיק ובלייז הרגישו פחד ואשמה עמוקים בעורקם לשמוע כזה דבר מאבא שלהם, הם נדחקו לפינת החדר והלכו בשקט לכיוון הדלת, "יופי נמושות מחורבנו*! עופו מכאן לעולמי עד ושלא תעיזו לחזור כי אחכה לכם עם גרזן!." צרח אביהם שוב וסימן תנועות מגונות לכיוונים ובכעס שיעופו מביתו, "מצידי אתם כבר לא בניי!" הוא צרח, קם ורקע ברגלו כסימן הפחדה.
    בקשר לרגשות , אני מודע לזה.
    לא רציתי לבזבז הכל על הפרק הראשון.
    ואולי הייתי צריך להאריך קצת יותר חחח תודה אני אנסה להשתפר.

6. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    הרעיון המרכזי של הסיפור הוא טוב ... אבל יש כמה דברים שלא אהבתי

1)חסרים בפרק המון תיאורים ,לא כתבת מאיפה הכל התחיל ,למה האבא שיכור ואת כל המעשייה הזאת ,השארת בסימן שאלה .
    2)היית צריך לתאר בדיוק איך שני האחים הצטרפו לצוות הירח
    3)אי אפשר להתחיל סיפור בפרק שמתרחש מהר כל כך

אני מקווה שתנסה להבין מה אני אומר ,ותנסה להכי פרק חדש ,כי זה לא היה טוב ...
    אבל הרעיון המרכזי ,פצצה.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי HighDis צפה בהודעה
    הרעיון המרכזי של הסיפור הוא טוב ... אבל יש כמה דברים שלא אהבתי

1)חסרים בפרק המון תיאורים ,לא כתבת מאיפה הכל התחיל ,למה האבא שיכור ואת כל המעשייה הזאת ,השארת בסימן שאלה .
    2)היית צריך לתאר בדיוק איך שני האחים הצטרפו לצוות הירח
    3)אי אפשר להתחיל סיפור בפרק שמתרחש מהר כל כך

אני מקווה שתנסה להבין מה אני אומר ,ותנסה להכי פרק חדש ,כי זה לא היה טוב ...
    אבל הרעיון המרכזי ,פצצה.
    אחי , זה לא משנה בכלל.
    ובגלל זה לא השקעתי בשיט בפרק הזה.
    אפשר להגיד אפילו שזו רק מקדמה.. תאמין לי שאני יותר טוב מזה.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •