Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 97
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור
    דרקון המוות
    אין מקום! אולי בהמשך יהיה!

הקדמה
    שלום לכולם!
    זהו המ"ת הראשון אז בבקשה תתחשבו בזה XD.
    המ"ת הזה דומה מאוד לפוקימון אלא רק שהוא מתבסס בדרקונים ויש בו הרבה שינויים.
    טוב,מקווה שתאהבו אותו!

עלילה
    היה זה לילה סוער ומפחיד,שטוף רעמים וברקים ומלא בגשמים. השמיים נראו כאילו הם עומדים ליפול עליכם והיה באמצע השמיים מעין חור שחור."החוקרים עדיין לא גילו מה יוצר את הסופות רעמים והחור השחור האלה אך כן יודעים שהם מתרחשים בכל העולם. אם תסתכלו היטב בתוך החורים השחורים בשמיים,תוכלו לראות מעין עיניים אדומות וענקיות." אתם שומעים את השדרן בטלוויזיה בזמן שאתם מסתכלים על הסופות מבעד לחלון."אם אתם רוצים להמשיך לחיות חיים מאושרים,עדיף שתשארו בבית ושלא תפתחו אפילו חלון אחד!" אומר השדרן ואתם נהיים לפתע טיפה מבוהלים כשלפתע אתם רואים שמהשמיים יוצאות שתי כנפיים עצומות שנראו כמו עור דק! בקצה הכנפיים יש המון קוצים קטנים ועצמות שנראות כמו שפיצים. אתם לא מבינים מה זה ואתם ממשיכים להסתכל על הדמות הענקית שיוצאת משם. לפתע אתם רואים ראש ענק ומפחיד שנראה כמו ראש של דרקון עם המון שיניים דוקרניות בפיו ועל ראשו יש מין סנפיר ענקי ומפחיד! לפתע כל הגוף יוצא מהשמיים ואתם רואים אותו עומד על האדמה והוא פשוט עצום!!! "ווואוו!!! מה זה לעזאזל?! דרקון עצום ומפחיד פשוט יצא הרגע מהשמיים עלינו!! רק הזנב שלו יכול להרוס את כל העיר שלנו!!" צועק השדרן בבהלה ובפחד ואתם מתחילים לפחד כל כך עד שאתם רצים למיטה ומכסים את כל הגוף שלכם עד ראשכם ולא מעזים להציץ! לפתע אתם שומעים מעין נפנוף כנפיים חזק מאוד ואתם מציצים מבעד לחלון ורואים שהדרקון הענק עף משם! "היה לנו מזל הפעם,הדרקון עף מהעיר שלנו. הוא כל כך מהיר! כבר עכשיו הוא הגיע להר מנסוויק שנמצא בגבולות סין!" צועק השדרן ואתם מתחילים להרגיש הקלה קלה אבל אתם לא יודעים אם לשמוח או לפחד משום שהוא עזב אתכם אז אפשר להיות שמחים אך לדעת שיצור כזה עצום,מפחיד ומהיר נמצע בכדור הארץ זה מדאיג מאוד. "מבזק מיוחד!" אתם שומעים מהטלוויזיה והולכים לראות. "המסוקים של המשטר הסיני הגיעו אל הר מנסוויק וצילמו תמונה של הדרקון! והנה היא:

~לאחר 5 שנים~
    אתם כבר בני 19-26 ואתם בדיוק מתעוררים משנתכם אל תוך בוקר יפהפה,ציפורים מציצות,שמש חמימה ונעימה וריח טוב של ארוחת הבוקר שאמכם מכינה לכם. אתם קמים מהמיטה,מצחצחים שיניים ומתלבשים לקראת הבוקר. אתם יורדים במדרגות ורואים את אימכם בסלון רואה טלויזיה. אתם הולכים אליה ורואים מבזק חדשות דחוף ואתם מתחילים קצת להיבהל. "לאחר 5 שנים של הרס שהדרקון העצום,דרקון המוות או איך שאנו קוראים לו,ד"ם בראשי תיוות,גילינו את חולשתו ואנחנו יכולים להילחם בו. הבעיה היחידה והלא קטנה בכלל היא שבזמן כל 5 השנים האלה הוא הצליח ליצור מעצמו המון זנים של דרקונים מכל מיני סוגים וכל סוג של דרקון מסוגל לשלוט בעצמים מהסוג שלו. הצלחנו ללכוד דרקונים מהסוגים אש,אדמה,קרח,עשב ורוח ובעזרת מכשיר מיוחד,הצלחנו גם להשטלת עליהם ולהפוך אותם לחברים טובים של האדם וזו המטרה שלנו עם כל הדרקונים שהצתברו בעולם שלנו. אנחנו נצטרך כמה שיותר נערים מגיל 19 עד גיל 26 וחמישה מהם יבחרו לפי האופי שלהם,לקבל דרקון אחד ולצאת למסע כדי ללכוד את כל הדרקונים שרק יוכל ולהביס את ד"ם! כל אחד שיתקבל יצטרך לבחור סוג דרקון אשר יהיה חברו הטוב להתחלה. את המכשיר שיטפל בדרקונים תקבלו כשתצאו למסע ויסבירו לכם מה כל דבר בו עושה ואיך הוא עוזר." אתם שומעים את זה ואומרים לאמא שלכם שאתם חייבים לעשות את זה. בסופו של דבר היא מסכימה כי חייבים לעשות את זה ומכינה לכם תיק שבו יש __ __ __ __ __.

חוקים
    ~כל החוקים של הפורום והגלובאליים חלים גם פה.~
    ~חובה לצוטט את ההמשך שלכם.~
    ~אם אתם לא מגיבים 5 ימים אתם עפים מהמשחק אלא אם כן הודעתם על זה לפני זה.~
    ~שאלות ובקשות בה"פ.~
    ~לא להספים.~
    ~אם אני מדלג עליכם בתגובה חכו 5 דקות ואני אערוך את התגובה ואם אני לא אז תשלכו לי ה"פ.~
    ~יש להנות!!~

דרקון המוות-ד"ם
    ד"ם הוא הדרקון הראשון שנוצר על כדור הארץ. הוא נוצר משילוב של כל היסודות הקיימים שהם רוח,עשב,אש,חשמל,קרח,מים,אדמה ועוד. ד"ם הוא דרקון עצבני ביותר שאם הוא רק רואה צורה שזזה לידו,הוא ישר יתקוף אותה. ד"ם שולט בכל היסודות מכיוון שכולן יצרו אותו והעניקו לו את כוחן. ד"ם מתגורר בהר מנסוויק אשר נמצא בגבולות סין ומידי פעם הוא עף משם כדי למצוא מזון,מים או סתם בשביל לזוז קצת או להרוס ערים. יש כאלה שמאמינים שרק כאשר ד"ם מוציא מפיו אש או קרח או מים או חשמל או כל יסוד אחר,הוא מסוגל ליצור דרקון שישרת אותו ואלה שמאמינים בזה חושבים שכל הדרקונים שיש בעולם נוצרו ממנו אך לא יודעים בוודאות. כאשר ד"ם יחוסל,כל ההרס והחורבן שהוא הביא פשוט יעלם ויחד עם זה כל הדרקונים שמשרטים אותו.

דרגופון
    הדרגופון הוא מכשיר מיוחד המשמש ללחימה,לכידה והגנה מפני דרקונים. הוא גם יכול לשמש לתקשורת או לכיף האישי כמו לשמוע מוזיקה או לשחק במשחקים.
    הדרגופון הוא חובה לכל אחד שיוצא למסע המסוכן הזה והוא הופך אותו לפשוט יותר.

הדרגופון הוא פלאפון/שעון רגיל רק עם כמה שינויים משמעותיים לדרקונים.
    מעל המסך אתם יכולים לשים את קלפי המתקפות או היכולות [פרטים על זה בהמשך] והדרקונים יוכלו להשתמש בהם. כאשר אתם נמצאים בסכנה שדרקון עומד לפגוע בכם או בדרקון שלכם יש את כפתור שדה הכוח שאפשר להשתמש בו פעמיים בקרב אחד. כדי ליצור את שדה הכוח תצתרכו ללחוץ על הידית שנמצאת בצד הדרגופון. אם הדרקון שלכם מחוסל תצתרכו לתקוף את הדרקון האויב לבדכם עד שיברח. בשביל זה יש את הכפתור שנמצא מתחת למסך. החיישינים המיוחדים של הדרגופון מאתרים את הדרקון שלכם וכאשר החיישנים מזהים שהוא מחוסל יוצאת מהדרגופון חרב שעשויה מהסוג של הדרקון שלכם. אם אתם רוצים ללכוד דרקון,תצתרכו לפגוע בו כמה פעמים עד שהוא מותש. כאשר הוא מותש תלחצו על המסך,כאשר תלחצו על המסך,יצא מסך חדש מעל ובתוכו מערבולת כתומה ותכוונו את הדרגופון על הדרקון המותש ואז הוא יהפוך לאור שחור ויכנס לדרגופון. אם תצליחו ללכוד אותו,אתם תראו תמונה שלו על המסך של הדרגופון וכאשר תרצו לזמן אותו תצתרכו ללחוץ על התמונה הזו. אם לא הצלחתם ללכוד אותו הוא פשוט יצא מהדרגופון באור צהוב וינסה לברוח. דרקונים יכולים גם לשנות את צורתם,כלומר להתפתח. כאשר דרקון עומד להתפתח,הדרגופון יהבהב באור לבן וישלך קרן לבנה אל הדרקון. כאשר הקרן תפגע בו הוא יתחיל לשנות את צורתו בעוד הוא מואר באור לבן ובוהק.

קלפים
    הקלפים הם בעצם המתקפות המיוחדות של הדרקונים. אם אין לכם שום קלף לדרקון שלכם הוא יוכל לתקוף רק בצורה נורמלית כמו לנשוך,לנגוח,לבעוט וכו.. קלפים אתם יכולים למצוא בכל מיני מקומות לפי הסוג של המתקפה. כלומר מתקפת מים תמצאו במקור מים,מתקפת אש תמצאו במקום חם וכולי. יש עוד דרך להשיג מתקפות. כאשר מאמנים הרבה את הדרקון הוא יכול ללמוד מתקפה ואם הוא יתקוף איתה יצא מהדרגופון הקלף של המתקפה. יש גם קלפים של יכולות. למשל יש את קלף שתיל העשב [שאתם כבר יכולים להבין מאיזה סוג הוא] וכשמשתמשים בו,הדרקון שלכם יכול להחלים מפצעיו. יש עוד הרבה מאוד ואני אפרט עליהם כשתראו אותם.

אבירים אפלים
    האבירים האפלים הם בעצם האבירים של ד"ם. האבירים האפלים הם חיילים שהלכו להילכם בד"ם אך לא הצליחו ובדיוק כשד"ם עמד לחסל אותם הם הציעו לו שיהיו העבדים שלו והוא לא יהרוג אותם. ד"ם הסכים והפך אותם לאבירים אפלים. האבירים האפלים הורסים מקומות יישוב ואת כל מה שנקלע לדרכם. גם להם יש דרגופון אבל אצלם אין דרך התקשרות וגם אין דברים נחמדים שיעבירו להם את הזמן. הדרגופון שלהם שחור-אפור והוא מחובר לעור של היד שלהם. הם קוראים לדרגופון שלהם דרגוקאץ'. לאבירים האפלים יש דרקונים מסוגי אופל/אש/קרח בלבד אך הם יכולים גם ללכוד דרקונים אחרים.

דרקונים התחלתיים

דרקון האדמה-גראוקון -תפוס!

מתקפות:רעידת אדמה,כנף אבן,חפירה.
    יכולות:אבן קשה

דרקון העשב-גראסבוין -תפוס!

מתקפות:כנף עלה,שורש משוגע,פיצול שורש.
    יכולות:שתיל העשב.

דרקון האש-פיירון -תפוס!

מתקפות:להביור,להבת הצינוק,אש שחורה.
    יכולות:אש הגיהנום.

דרקון הרוח-גוסטרדון -תפוס!

מתקפות:רוח לבנה,טורנדו,סופת שמיים.
    יכולות:ניפנוף חיים.

דרקון הקרח-אייסטרודון -תפוס!

מתקפות:סופת קפור,שריטת קרח,קרן קפואה.
    יכולות:לב קפוא.

טופס הרשמה

שם משתמש:
    שם במשחק:
    רקע:
    דרקון התחלתי:
    חפצים:
    בקשות/הערות/שאלות:

הסבר טופס הרשמה

שם משתמש: אתם יודעים ולא לכתוב לי "תסתכל למעלה" וכדומה.
    שם במשחק: יכול להיות אמיתי ויכול להיות מומצא.
    אופי: 3 טובים ו-3 רעים.
    רקע: מינימום 3 שורות ושיהיה מושקע בבקשה.
    דרקון התחלתי: מהרשימה.
    חפצים: תבחרו 5 חפצים.
    בקשות/הערות/שאלות: אתם יודעים

לא להגיב!
    נערך לאחרונה על ידי DoR_RoD, 08-03-2010 בשעה 10:17 PM

2. משתמש מנוסה
    רשומים

שם משתמש:afikafik1999
    שם במשחק:ג'ון
    אופי:מעצבן,נחמד,שוויצר,עקשן,חברותי,לא מוותר
    רקע:ג'ון גר למשפחה עניה.לג'ון היו המון בעיות בילדותו.בגיל 14 כל ילדי השכבה שלו תמיד נהגו להציק לו בבית ספר בגלל שג'ון סיפר שהוא תמיד ראה דדרוקנים בשמיים לאחר הסיפור על ד''ם.שג'ון היגע לגיל 18 הוא החליט לטוס לסין ושם כל מה שחשב שראה בגיל 14 התממש.הוא ראה את ד''ם על הר מנסוויק.מאז ג'ון החליט ללמוד כמה שיותר על דרקונים כדי שיוכל להתמודדד איתם ולהפוך אתם לחבריו.עכשיו 'גון בין 19 ושהוא שמע את השידור על בקשת אנשים לתפסית הדרקונים הוא לא חשב פעמיים.
    דרקון התחלתי:גראסבוין
    חפצים:פנס,שק שינה,שתיה,אוכל,אוהל.
    בקשות/הערות/שאלות:להירשם

דרקונים שתפס:

מאנטורסוק

מתקפות:כדור צל,קרן על,פיצוץ צללים.
    יכולות:אין

שם משתמש: nilasak
    שם במשחק: ניר
    אופי: אגואיסט כפוי טובה שוייצר חכם עקשן חברותי
    רקע: ניר היה ילד נחמד באמת! אבל איפו שהוא גר הייתה שכונה של ערסים שלימדו אותו להיות מגעיל ואגואיסט ניר בגיל 7 חשב לעצמו "מה הם עושים לי למה אני עושה את הכל בשבלם אני לא שפוט שלהם!
    וברח מהבית ומהעיר שניר הגיע לעיר אחרת ואימץ משפחה טובה הוא היה מגעיל לכפר אבל אם הזמן לימדו אותו איך להיות נחמד בגיל 13 טס לטיול באלסקה שהוא הלך באחד הקרחונים החליק ונפל לתוך הקרחון
    אחרי כמה ימים שהיה פצוע ואכל ושתה רק קרח ראה שמשהוא מתחיל להמיס את הקרח בגלל הקגשתו לא הבין מה זה אבל ראה שהקרח נמס ויש משב רוח חזקה,אחרי זה הוא חזק לאלסקה וביקש לדבר אם המשפחה שלו ועדיין חיי בתעלומה וחוקר מה המיס את הקרח הוא נסע לסין לחיפושים ועבר לגור אם בני דודו ושראה את הדרקון על ההר הבין מה המיס את הקרח דרקון! ניר המשיך ללמוד על הדרקונים ותמיד רצה את הדרקון שהציל אותו- הוא חייב לו טובה למרות שהוא ממש לא רוצה
    דרקון התחלתי: גראוקון
    חפצים: אוהל,מזרן פנס אוכל ושתיה
    בקשות/הערות/שאלות: אני לא טוב ברקעים הרקע הזה בסדר?

דרקונים שתפס:

גרידון

מתקפות:כדור עלים,התנגשות הפלה.
    יכולות:

דארקופוליסון

מתקפות:כדור צל,תותח צל,כדור אש.
    יכולות:צל

שם משתמש: PokeStyle
    שם במשחק:אדם פרץ
    אופי:אמיץ,נדיב,מצחיק,וקשוח
    רקע:אדם היה רק בן 15 בפעם הראשונה שראה דרקון. והוא תמיד חלם להיות בקרבת דרקון אחד ולהיות חברו. יום אחד שאדם שמע את מבזק החדשות שיש עוד 5 דרקונים שמוכנים להתידד עם בני אדם הוא רצה כל כך להגשים את חלומו שלא עניין אותו שם דבר אחר.
    הוא ביקש מאמו רשות ולאחר שאימו הסכימה הוא התחיל את מסעו לעבר סין הרחוקה כדי להגשים את חלומו
    וגם אפילו להציל את כדור הארץ מד"ם הנורא
    דרקון התחלתי:פיירון
    חפצים:אוהל,מזרן פנס אוכל ושתיה
    בקשות/הערות/שאלות: להרשם P:

דרקונים שתפס:

אייסבול

מתקפות:קרן קרח,כדור קרח
    יכולות:

שם משתמש:gal142536
    שם במשחק:טריי
    אופי:עצבני,טוב לב,נחמד,מתוק,חמדן,חופר.
    רקע:טריי נולד ביום חמישי, בלילה זה היה לילה סוער מלא ברקים ורעמים, אביו היה טכנאי מחשבים שבועיים לאחר שנולד טריי אביו הלך לתקן מחשב התחמשמל ומת. זה היה לילה מאוד טראומטי לכל הסובבים את המשפחה אימו גידלה אותו לבד במשך כל חיו. ביום הולדתו ה-20 זה היה לילה סוער בדיוק כמו שביום הולדתו אימו נזכרה בזה וסיפרה לו את הסיפור הם ישבו ליד החלון שלפתע הוא ראה חור שחור בשמים לאט לאט צץ משם דרקון ונעמד על הקרקע טריי רץ למיטה והתחבא שם. לאחר חמש שנים קיבל מכתב "אנחנו צריכים ילדים שיעזרו לנו לעצור את את ד"ם אתה מוכן?" טריי שאל את אימו ולאחר שיכנועים רבים אימו הסכימה והוא יצא למסע......
    דרקון התחלתי:אייסטרודון
    חפצים:אופניים,תיק גב,נעלי ריצה,טלפון,חכת דייג
    בקשות/הערות/שאלות: אני יודע שהקרע לא ממש מצווין אבל אני גרוע בכתיבת רקעים ממש השתדלתי באמת.

דרקונים שתפס:

שם משתמש:אדון פלריון
    שם במשחק:ליאופוד
    אופי:סנוב,אגרסיבי,אלים,שקט,אוהב בעלי חיים,מצחיק.
    רקע:
    ליאופוד הוא בשר ודם אבל הוא לא אדם רגיל.
    בגיל שלוש עשרה הוא ראה מישהו שמציק לתינוק דרקון הרוח גוסטרדון הוא בא אליו והתחיל להרביץ לו כאילו אין מחר אחרי כמה מכות הילד ברח וליאופוד אמר לגוסטרדון שהוא יבחר בגוסטרדו בתור הדרקון הראשון שלו.
    אחרי זה המקרה שקרה הוא נהיה ילד שונה לחלוטין מילד נחמד וחזק הוא השתנה לילד מרושע יותר וחזק יותר הוא הבין שיש לו מטרה,הוא קיבל כוח הכול בגלל אותו ילד שהציק לדרקון המסכן ההוא.
    באותו הלילה שליאופוד השתנה הוא התסכתל בירח וראה כעשרים דרקונים מתעופפים בשמחה והוא אמר לעצמו שהוא לא יסלח לבני האדם על מעשיהם הרעים אך דרקונים זה סיפור אחר.
    דרקון התחלתי:דרקון הרוח-גוסטרדון
    חפצים:פנס,אוכל לבני אדם,אוכל לדרקונים,ציוד מחנאות,בקבוק מים.
    בקשות/הערות/שאלות:להיות ערפד.
    דרקונים שתפס:

אפשר להגיב!
    נערך לאחרונה על ידי DoR_RoD, 08-12-2010 בשעה 11:24 AM

3. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    שם משתמש:afikafik1999
    שם במשחק:ג'ון
    אופי:מעצבן,נחמד,שוויצר,עקשן,חברותי,לא מוותר
    רקע:ג'ון גר למשפחה עניה.לג'ון היו המון בעיות בילדותו.בגיל 14 כל ילדי השכבה שלו תמיד נהגו להציק לו בבית ספר בגלל שג'ון סיפר שהוא תמיד ראה דדרוקנים בשמיים לאחר הסיפור על ד''ם.שג'ון היגע לגיל 18 הוא החליט לטוס לסין ושם כל מה שחשב שראה בגיל 14 התממש.הוא ראה את ד''ם על הר מנסוויק.מאז ג'ון החליט ללמוד כמה שיותר על דרקונים כדי שיוכל להתמודדד איתם ולהפוך אתם לחבריו.עכשיו 'גון בין 19 ושהוא שמע את השידור על בקשת אנשים לתפסית הדרקונים הוא לא חשב פעמיים.
    דרקון התחלתי:גראסבוין
    חפצים:פנס,שק שינה,שתיה,אוכל,אוהל.
    בקשות/הערות/שאלות:להירשם
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    afikafik1999
    רשום! כשעוד שנים ירשמו אני אתן התחלה.

5. משתמש מנוסה
    שם משתמש: nilasak
    שם במשחק: ניר
    אופי: אגואיסט כפוי טובה שוייצר חכם עקשן חברותי
    רקע: ניר היה ילד נחמד באמת! אבל איפו שהוא גר הייתה שכונה של ערסים שלימדו אותו להיות מגעיל ואגואיסט ניר בגיל 7 חשב לעצמו "מה הם עושים לי למה אני עושה את הכל בשבלם אני לא שפוט שלהם!
    וברח מהבית ומהעיר שניר הגיע לעיר אחרת ואימץ משפחה טובה הוא היה מגעיל לכפר אבל אם הזמן לימדו אותו איך להיות נחמד בגיל 13 טס לטיול באלסקה שהוא הלך באחד הקרחונים החליק ונפל לתוך הקרחון
    אחרי כמה ימים שהיה פצוע ואכל ושתה רק קרח ראה שמשהוא מתחיל להמיס את הקרח בגלל הקגשתו לא הבין מה זה אבל ראה שהקרח נמס ויש משב רוח חזקה,אחרי זה הוא חזק לאלסקה וביקש לדבר אם המשפחה שלו ועדיין חיי בתעלומה וחוקר מה המיס את הקרח הוא נסע לסין לחיפושים ועבר לגור אם בני דודו ושראה את הדרקון על ההר הבין מה המיס את הקרח דרקון! ניר המשיך ללמוד על הדרקונים ותמיד רצה את הדרקון שהציל אותו- הוא חייב לו טובה למרות שהוא ממש לא רוצה
    דרקון התחלתי: גראוקון

חפצים: אוהל,מזרן פנס אוכל ושתיה
    בקשות/הערות/שאלות: אני לא טוב ברקעים הרקע הזה בסדר?

6. משתמש מנוסה
    nilasak
    רשום! רק בבקשה בהמשך המשחק תנסה לכתוב עם סימני פיסוק (בעיקר פסיק ונקודה) עוד רשום אחד ואני מפרסם את ההתחלה!

7. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    שם משתמש: PokeStyle
    שם במשחק:אדם פרץ
    אופי:אמיץ,נדיב,מצחיק,וקשוח
    רקע:אדם היה רק בן 15 בפעם הראשונה שראה דרקון. והוא תמיד חלם להיות בקרבת דרקון אחד ולהיות חברו. יום אחד שאדם שמע את מבזק החדשות שיש עוד 5 דרקונים שמוכנים להתידד עם בני אדם הוא רצה כל כך להגשים את חלומו שלא עניין אותו שם דבר אחר.
    הוא ביקש מאמו רשות ולאחר שאימו הסכימה הוא התחיל את מסעו לעבר סין הרחוקה כדי להגשים את חלומו
    וגם אפילו להציל את כדור הארץ מד"ם הנורא
    דרקון התחלתי:פיירון
    חפצים:אוהל,מזרן פנס אוכל ושתיה
    בקשות/הערות/שאלות: להרשם P:

8. משתמש מנוסה
    שם: טל
    שם משתמש:gal142536
    שם במשחק:טריי
    אופי:עצבני,טוב לב,נחמד,מתוק,חמדן,חופר.
    רקע:טריי נולד ביום חמישי, בלילה זה היה לילה סוער מלא ברקים ורעמים, אביו היה טכנאי מחשבים שבועיים לאחר שנולד טריי אביו הלך לתקן מחשב התחמשמל ומת. זה היה לילה מאוד טראומטי לכל הסובבים את המשפחה אימו גידלה אותו לבד במשך כל חיו. ביום הולדתו ה-20 זה היה לילה סוער בדיוק כמו שביום הולדתו אימו נזכרה בזה וסיפרה לו את הסיפור הם ישבו ליד החלון שלפתע הוא ראה חור שחור בשמים לאט לאט צץ משם דרקון ונעמד על הקרקע טריי רץ למיטה והתחבא שם. לאחר חמש שנים קיבל מכתב "אנחנו צריכים ילדים שיעזרו לנו לעצור את את ד"ם אתה מוכן?" טריי שאל את אימו ולאחר שיכנועים רבים אימו הסכימה והוא יצא למסע......
    דרקון התחלתי:אייסטרודון
    חפצים:אופניים,תיק גב,נעלי ריצה,טלפון,חכת דייג
    בקשות/הערות/שאלות: אני יודע שהקרע לא ממש מצווין אבל אני גרוע בכתיבת רקעים ממש השתדלתי באמת.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

9. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שם משתמש:אדון פלריון
    שם במשחק:ליאופוד
    אופי:סנוב,אגרסיבי,אלים,שקט,אוהב בעלי חיים,מצחיק.
    רקע:
    ליאופוד הוא בשר ודם אבל הוא לא אדם רגיל.
    בגיל שלוש עשרה הוא ראה מישהו שמציק לתינוק דרקון הרוח גוסטרדון הוא בא אליו והתחיל להרביץ לו כאילו אין מחר אחרי כמה מכות הילד ברח וליאופוד אמר לגוסטרדון שהוא יבחר בגוסטרדו בתור הדרקון הראשון שלו.
    אחרי זה המקרה שקרה הוא נהיה ילד שונה לחלוטין מילד נחמד וחזק הוא השתנה לילד מרושע יותר וחזק יותר הוא הבין שיש לו מטרה,הוא קיבל כוח הכול בגלל אותו ילד שהציק לדרקון המסכן ההוא.
    באותו הלילה שליאופוד השתנה הוא התסכתל בירח וראה כעשרים דרקונים מתעופפים בשמחה והוא אמר לעצמו שהוא לא יסלח לבני האדם על מעשיהם הרעים אך דרקונים זה סיפור אחר.
    דרקון התחלתי:דרקון הרוח-גוסטרדון
    חפצים:פנס,אוכל לבני אדם,אוכל לדרקונים,ציוד מחנאות,בקבוק מים.
    בקשות/הערות/שאלות:להיות ערפד.

10. משתמש מנוסה
    PokeStyle
    רשום!

gal142536
    רשום! תנסה בהמשך המשחק לכתוב יותר עם סימני פיסוק.

אדון פלריון
    לא רשום! הרקע קצר מאוד ולא מושקע בכלל. תשנה את הרקע ותכתוב גם סימני פיסוק ואולי אז תהיה רשום.

התחלה לכולם:
    אתם יוצאים מהבית ורצים במהירות אל כיוון המעבדה בה בוחרים את הדרקון ההתחלתי.
    אתם מגיעים למעבדה,נכנסים ורואים פרופסור ופרופסורית .
    "שלום לך!" אומר הפרופסור. "לי קוראים מסין" הוא אומר. "ולי קוראים קיצ'ה" אומרת הפרופסורית. "אתה בטח באת לקחת דרקון התחלתי נכון?" שואל מסין וקיצ'ה ממשיכה אותו ושואלת:
    "אז במי תבחר?"
    מה תעשו?

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    PokeStyle
    רשום!

gal142536
    רשום! תנסה בהמשך המשחק לכתוב יותר עם סימני פיסוק.

אדון פלריון
    לא רשום! הרקע קצר מאוד ולא מושקע בכלל. תשנה את הרקע ותכתוב גם סימני פיסוק ואולי אז תהיה רשום.

התחלה לכולם:
    "שלום לך!" אומר הפרופסור. "לי קוראים מסין" הוא אומר. "ולי קוראים קיצ'ה" אומרת הפרופסורית. "אתה בטח באת לקחת דרקון התחלתי נכון?" שואל מסין וקיצ'ה ממשיכה אותו ושואלת:
    "אז במי תבחר?"
    מה תעשו?

אני עונה: "אני רוצה את דרקון האדמה שלכם גראוקון בסדר?"

12. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    התחלה לכולם:
    "אז במי תבחר?"
    מה תעשו?
    'סוף סוף אקבל את הדרקון הראשון שלי' אחשוב בהתרגשות עצומה
    'נראה לי אני אקח את פיירון הוא נראה חזק מאוד' אחשוב לעצמי
    "אני בחרתי בפיירון דרקון האש, אנ יכול לקבל אותו אדוני" אשאל בנימוס

13. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    [COLOR="Black"]

התחלה לכולם:
    "אז במי תבחר?"
    מה תעשו?
    "טוב אני חושב שאני הקח את גראסבוין!" אומר בהיתרגשות.
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שיניתי

15. משתמש מנוסה
    ~ניר~
    "אוקיי גראוקון,הנה הבעלים החדש שלך!" אומר מסין ומביא אליך את גראוקון. אתה רואה דרקון ענק בצבע חום עם גוף רזה מאוד,שתי קרניים קשות כאבן,כנפי עור וזנב ארוך שנראה כמו זנב של סטן. "וזהו גראוקון שלך!" אומרת קיצ'ה ומביאה לך מכשיר שנראה כמו שעון. "זהו הדרגופון. איתו אתה יכול להילחם,להגן על עצמך,ללכוד דרקונים ועוד הרבה אפשרויות שתגלה בדרכך. אך כרגע אתה צריך ללחוץ על הכפתור הזה כדי לשמור על הדרקונים בתוך המכשיר." היא אומרת ומצביעה על כפתור שנראה כמו ידית קטנה שאתה יכול ללחוץ עליה עם אצבע.
    מה תעשה?

~אדם~
    "אוקיי פיירון,הנה הבעלים החדש שלך." אומר מסין ומביא אליך את פיירון.
    אתה רואה דרקון ענק בצבע אדום בוהק,גופו גדול ומלא שרירים,יש לו שתי קרניים על הראש וקרן מעל העף,כנפיים ענקיות ואדומות,רגליים שריריות וחזקות וזנב ענק וחזק. "וזהו פיירון שלך!" אומרת קיצ'ה ומביאה לך מכשיר שנראה כמו שעון. "זהו הדרגופון. איתו אתה יכול להילחם,להגן על עצמך,ללכוד דרקונים ועוד הרבה אפשרויות שתגלה בדרכך. אך כרגע אתה צריך ללחוץ על הכפתור הזה כדי לשמור על הדרקונים בתוך המכשיר." היא אומרת ומצביעה על כפתור שנראה כמו ידית קטנה שאתה יכול ללחוץ עליה עם אצבע.
    מה תעשה?

~ג'ון~
    "אוקיי גראסבוין,הנה הבעלים החדש שלך!" אומר מסין ומביא אליך את גראסבוין.
    אתה רואה דרקון ענק בצבע ירוק עם כנפיים גדולות וחזקות,מעין סנפירים שנמשכים מהעורף שלו עד גבו,ציפורניים חדות וחזקות וזנב חזק. "וזהו גראסבוין שלך!" אומרת קיצ'ה ומביאה לך מכשיר שנראה כמו שעון. "זהו הדרגופון. איתו אתה יכול להילחם,להגן על עצמך,ללכוד דרקונים ועוד הרבה אפשרויות שתגלה בדרכך. אך כרגע אתה צריך ללחוץ על הכפתור הזה כדי לשמור על הדרקונים בתוך המכשיר." היא אומרת ומצביעה על כפתור שנראה כמו ידית קטנה שאתה יכול ללחוץ עליה עם אצבע.

אדון פלריון
    רשום! תגיב להתחלה.

עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •