עשו על ילדה מהכיתה שלי חרם והאמת שזה היה בצדק ביא התנהגה כאילו בא לה שיהיה עליה חרם היא הלשינה על כל פיפס קטן שקרה והיא אפילו הרביצה לילדות ואני הייתי אחד מהילדים שהכי לא סבלו אותה...
עריכה: אל תיראו אותי כ"מקובל" מניאק אני ההפך לגמרי אני לא מקובל אבל הילדה הזראת ירדה מהפסים....
נערך לאחרונה על ידי Expired, 08-15-2010 בשעה 08:36 AM
עליי לא עשו חרם אבל כשהייתי בכיתה א', תפסתי איזה מניאק מנסה לגנוב לי חטיף מהתיק אז נתתי לו בוקס בכתף...
הוא ניסה לעשות עליי חרם, למזלי הוא לא הצליח
אבל במקום זה המניאק האפס הזה תפס אותי מחוץ לכיתה, גרר אותי באוזן ודפ לי את הראש בקיר *~*
וזה היה מול כל הבית ספר ככה שזה היה די משפיל, אבל אז קפצו עליו כמה ילדים...
אני רואה פה תגובות ומה עדיין יש אצלכם את המילה "מקובל" ו"לא מקובל"?
כאילו אני מדבר על ילדים בחטיבה כי שאני הייתי בחטיבה היינו קבוצות של ילדים שהסתובבו כאילו כל אחד והקבוצה שלו ולאט לאט בתיכון זה מצטמצם ובתיכון אתה נשאר עם החברים הכי טובים שלך
עזבו
נערך לאחרונה על ידי Kindred, 08-16-2010 בשעה 10:37 PM
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
עשו עליי פעם בכיתה ה', אבל כשאני חושב על זה, זה היה יותר ירידות בגלל פאדיחה מפגרת שאין לי כוח לפרט עליה...
בכיתה ד' היה על איזה ילד חרם, ואני הייתי יורד עליו הכי הרבה... אבל אפשר לומר שזה קצת הגיע לו... המפגר כמעט נישק אותי והוריד לחבר שלי את המכנסיים...
אחרי החרם בכיתה ה' לא למדתי לקח, והמשכתי לרדת עליו (הייתי אדיוט באותה תקופה)
בכיתה ו' רק התעלמו ממני (עברתי בית ספר)
אבל נראה שזה הגיע לי, אחרי כיתה ד'...
גם במחנה קיץ של הצופים, הייתה פאדיחה קטנה שלי (ממילא אף אחד לא היה חבר שלי באותה תקופה)
חח אני יודע שבילגנתי פה קצת...
Guille,אין פה חרם עליך.
ברגע שאתה מרגיש שעושים עליך חרם,באמת יעשו עליך אבל ברגע שאתה אומר לעצמך שלא עושים עליך חרם,אז לא עושים.
מה שאני מנסה להגיד לך זה שאתה גורם לעצמך לחשוב שעושים עליך חרם אבל בעצם לא עושים עליך חרם...
אם תחשוב שלא עושים עליך חרם,אתה תראה שאין חרם ואתה סתם מדבר שטויות...תתעודד D:
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)