Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. The eternal hunters
    שם: אילן
    טוב אני רוצה קצת להפריח חיים בפורום הזה כדי שלא "התיבש"

איזה סוג דק אתם הכי אוהבים

אולי דק כוח? מפלצות עם נקודות תקיפה גבוהות כמו דרקונים
    או ליגטסוורן , זומבים , דינוזאורים , בלאק וינג

דק בורן (burn) שמביס את האויב בעזרת קלפים שעושים נזק

דק מבטל יכולות דק המשלב כוח והורדת מחסומים קלפים אשר הורסים ליריב את האסטרטגיה ואז לתקוף כאשר אין עליו כלום דק שיש בו הרבה קלפים שמשמידים מפלצות ,קסמים ומלכודות*

דק אקסודיה /ספירה לאחור (final Countdown) /דסטיני בוארד אולי אתה מעדיפים לתת לזמן לחלוף ולנסות לשרוד מספיק זמן כדי לסיים את המשחק

דק סינכרון אולי אתם מעדיפים דק אסטרטגי שיעשה הכל (אבל הכל) כדי לזמן מפלצת סינכרון

דק שילובים וריטואלים אולי אתם מעדיפים את השיטה הישנה להשיג מפלצת חזקה שילובים וריטואלים עם קלפים תומכים (זה די דומה לחפיסת כוח)

דק הריסת חפיסת היריב דק די אפקטיבי כל עוד האסטרטגיה של היריב לא מבוססת על בית הקברות או אלו Lightsworn

דק מפלצות בדרגה נמוכה לפעמים מפלצות בעלי דרגה נמוכה יכולים להועיל כמו למשל בחפיסת צפרדעים אין שום קלף שעולה על 1900 התקפה אבל עם האפקטים הנכונים אפשר למלא זירה בפלצות עם 2000 התקפה או יותר

דק אחר: יש לכם סוגים אחרים של דקים אלו דקים אתם משתמשים?

אני כרגע משתמש בדק מבטל יכולות השתמשתי בה נגד אלו עם החותם האפל כדי להשמיד את מפלצות המפתח שלהם*
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 08-13-2010 בשעה 07:37 PM
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    אני מעדיף חפיסת גיבורי גורל או מיזוגי נאוס או דרקונים אבל אני הכי אוהב חפיסת שדים עוצמתית
    נערך לאחרונה על ידי El Bandito, 08-13-2010 בשעה 09:02 PM

3. משתמש מנוסה
    בורן מין הסתם, זה בערך הדק שאני קונה

הדק הקודם שלי אני זוכר שהיה הכל כדי לזמן את הדרקון הגדול ואז היו הורגים לי אותו והייתי מפסיד

4. משתמש מנוסה
    anti heal שזה סוג של ברן.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

5. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    ממש קשה לי לראות את הנושא הזה ><
    מה זה דק כוח, אין כזה מושג בכלל, לא משחקים על דינוזאורים, לא משחקים על דק בורן[רק מי שלא משחק תחרותי], דק מבטל יכולות Wtf דק סקיל דריין אתה מתכוון? גם לא שווה כלום, אקסודיה דסטיני בורד וכו' גם לא שווים כלום ולא משחקים בהם, דקים עם סינכרואאים הם 99% מהמשוחקים היום ושילובים גם חרא, הדק ריטואל הטוב היחידי שקיים זה דק הרלד אוף פרפקשן וגם הוא לא דומיננטי בטופ האירופי.

הקיצר הבנת תנקודה שלי, הנושא ברמה מאוד נמוכה, אתם מדברים על דקים מפעם או שלא עובדים...מקווה שעם הזמן המצב ישתנה, אולי אחרי שאפרסם כמה סיקורים.

ואני אגב משתמש בסינכרו קאט אם זה אומר משהו למישהו ובקרוב פרוג מונארך אם לא ייפגע בבאן בצורה רצינית
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

6. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    בורן ,הכי כיף לשרוף לאט לאט את השחקן השני בלי שהוא יכול להתנגד יותר מדי
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

7. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Blackbeard צפה בהודעה
    ממש קשה לי לראות את הנושא הזה ><
    מה זה דק כוח, אין כזה מושג בכלל, לא משחקים על דינוזאורים, לא משחקים על דק בורן[רק מי שלא משחק תחרותי], דק מבטל יכולות Wtf דק סקיל דריין אתה מתכוון? גם לא שווה כלום, אקסודיה דסטיני בורד וכו' גם לא שווים כלום ולא משחקים בהם, דקים עם סינכרואאים הם 99% מהמשוחקים היום ושילובים גם חרא, הדק ריטואל הטוב היחידי שקיים זה דק הרלד אוף פרפקשן וגם הוא לא דומיננטי בטופ האירופי.

הקיצר הבנת תנקודה שלי, הנושא ברמה מאוד נמוכה, אתם מדברים על דקים מפעם או שלא עובדים...מקווה שעם הזמן המצב ישתנה, אולי אחרי שאפרסם כמה סיקורים.

ואני אגב משתמש בסינכרו קאט אם זה אומר משהו למישהו ובקרוב פרוג מונארך אם לא ייפגע בבאן בצורה רצינית
    כאשר לא היה יותר מדי מירור פורס והבי סטורם יכלתי ליצור חפיסות טובות בלי כל הזמן לשים איזה קסם נגד ויכלתי חופשי להשתמש בחפיסת ריטואלים ושילובים שדי הוכיחה את עצמה אבל אני לא צליח להשיג מספיק קלפי שילוב וריטואל כדי להרכיב חפיסה

אז אני עדיין לא חידשתי את האפשרויות שלי
    אולי הסיקורים שלך יעזרו לי כי אני די תקוע בכל הקטע של האסטרטגיה מאז ש3 הקלפים האלה (הבי סטורם , מירור פורסוהוורטקס) השטלתו על המשחק
    אני בעיקר תמיד בונה או חפיסת דרקונים/שלבים או חפיסת ביטול אפקטים כזאת

קיצר מה אתה מעדיף
    להביס בעזרת אפקטים
    ניצחון אוטומטי אבל צריך לחכות
    התקפה עם מפלצות הקרבה
    התקפה עם סינכרון
    או התקפה עם ריטואלים ושילובים

בדק טורבו שלי יש הרבה סינכרון כל החפיסה בנוי על זימוני סינכרון
    אולי תפתח נושא כבר להצעות ויעוץ על חפיסות
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

8. היכל התהילה
    הבי סטורם ומירור פורס בעותק 1 ו99% מהאנשים לא משתמשים בוורטקס, ממש אי אפשר להגיד שהקלפים האלו "השתלטו על המשחק", הבי סטורם וורטקס ומירור פורס עוד יותר חלשים כשקיים קלף בשם strlight road-תקרא עליו
    ---
    מה זה להביס בעזרת אפקטים, בורן<?
    תשמע אין כזה דבר עם מה אתה מעדיף לנצח, יש העדפה לדקים מסוימים, זה כן דבר שאפשר לשאול, אבל כאלו שמשחקים בהם היום ולא דינוזאורים וכו'.

ואני תכננתי לפתוח מפעל דקים שבו תבקשו בניות לדקים אבל קודם אני רוצה לפרסם סיקורים כי 99% מהאנשים פה לא מכירים את הדקים שמשוחקים היום אז אין מה לפתוח תמפעל לפני
    אביב

9. משתמש מנוסה
    דווקא ראיתי כמה אנשים שמשחקים עם Anti-heal ביוטיוב והלך להם די טוב,(הם שיחקו ביוגיהו אונליין או איך שלא קוראים לזה).
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

10. היכל התהילה
    יוגיהו אונליין זה יוגיהו אונליין והמציאות זו המציאות...ואנטי יכול לעבוד אבל צריך ידיים מאוד טובות והמון מזל, זה לא דק שיכול להצליח בטורניר יציב שיש בו כמה סיבובים וטופ מצומצם.
    אני גם לא מבין מה כיף בדק הזה, בכלל לא להתעסק בזימון מפלצות, באסטרטגיות, כל מה שעושים זה להתעסק בשילוב בין קלפים כמו סימוצ'י לגיפט קארד.

עריכה: ראית קרבות של הדק ביוטיוב והם לא סתם שם, הם שמים לך את הקרבות שהדק מצליח ולא את המיליון קרבות שלא...
    אביב

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •