Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21
  1. היכל התהילה
    נפתח בשאלה - מהו פוקימון אגדי?

מתוך כל 493 הפוקימונים הידועים כיום, ישנו מספר קטן של פוקימונים הנקראים אגדיים. פוקימונים אגדיים הם פוקימונים נדירים במיוחד (לרוב יש רק אחד מכל סוג), חזקים יותר, קשים יותר לתפיסה במשחקים, לרוב מבוססים על יצורים קסומים (עוף חול, דרקון מזג אויר, הזיז וכו') ולרוב חסרי מגדר.

אם כן - הדוגמאות הברורות ביותר לפוקימונים אגדיים הם פוקימונים כגון -

מיוטו
    ארטיקונו | זאפדוס | מולטרס

ראיקו | אנטיי | סויקון
    לוגיה | הו-הו | סלבי

רג'ירוק | רג'יאייס | רג'יסטיל
    קיוגר | גראודון | ראיקוזה
    ג'יראצ'י | דיוקאסיס

דיאלגיה | פאלקיה | דארקאי
    גיראטינה | שיימין
    ארכיאוס

ובכן. אז איפה מתמקמים להם פוקימונים כמו מיו? כמו אותם פוקימונים "אגדיים" שראינו בחזית הקרב?
    הרי שעל פי ההגדרה יש אחד מכל סוג, הם נדירים מאוד וקשים מאוד לתפיסה.
    אנחנו נוכיח לכם שזה לא ממש המקרה בכמה וכמה מקרים נורא מעניינים.

- מיו | #151 |
    בגלל יכולתו של מיו ללמוד את כל המתקפות, הרבה מדענים מאמינים שהוא המקור לכל הפוקימונים.

אם אנחנו יוצאים מהנחה שמיו יש רק אחד בעולם. ובסרט השמיני - "לוקאריו והמיסתורין של מיו", גורלו של מיו קשור בעץ החיים ואין לו ממש אפשרות לעזוב את המקום. מאיפה אנחנו מסבירים את הפוקימון שהופיע בסרט הראשון - ב"מיו נגד מיוטו"? האם הוא שיבוט, חיקוי עלוב או שמא יש לנו פה יותר ממיו אחד?

מיו בסרט השמיני

מיו בסרט הראשון

אז אם נלך למקורות הגיוניים יותר, נוכל לראות שהמיו שהופיע בסרט הראשון היה חזק יותר, בעל רצון שפוקימונים יחיו כמו שהטבע תיכנן, ולעיתים בעל חוש הומור. המיו שהופיע בסרט השמיני היה יחסית חלש, בעל רצון שפוקימונים יהיו מקור לשעשוע ובעל אישיות די מעצבנת.

1:0 לטובת זה שפוקימונים אגדיים לאו דווקא נדירים.

דוגמא נוספת לטענה הזו היא בסרט החמישי, "פוקימון גיבורים : לטיאוס ולטיאס". בעלילה מסופר על שומרי עיר המים לטיאוס ולטיאס שנחשבים לפוקימונים נדירים, ותפקידם היה לדאוג שעיר הבירה של המים תהיה מוגנת ושמורה. עוד בעלילה - לטיאוס, הקריב את חייו למען העיר ובכך בעצם דאג לבטחונה.

- לטיאוס | #381 |

בסוף הסרט, כאשר אש וחבריו עוזבים את עיר המים, מתגלה להם בשמיים שישנם עוד לטיאוסים.
    ולא אחת, אלא שתיים. כלומר שאם מחשיבים את זה שמת במהלך הסרט - זה כבר שלושה.

עוד נקודה מעוררת דאגה היא שפוקימונים אגדיים הם ללא מין. בסרט הזה אנחנו זוכים לראות 2 פוקימונים אגדיים, ולכל אחד יש מין משלו. לטיאס - נקבה, לטיאוס - זכר. דבר מפליא משל עצמו. הרי למיוטו אין ממש מין.

עוד דוגמאות להופעתן המרובה של פוקימונים תוכלו למצוא בסרט של "סלבי - קולו של היער", בו מגיחים להם לא פחות מ20 סלביים ומרפאים בכוחות הריפוי המופלאים שלהם את הסלבי שנפגע בזמן הנוכחי.
    ארטיקונו שנתפס על ידי מאמן מן השורה בחזית הקרב וכמוהו גם רג'יאייס, דבר שאמור להיות משימה בלתי אפשרית.

אז אם למדנו עד כה משהו על פוקימונים אגדיים זה שהם אלה שמעטרים את הסרטים של פוקימון, הם יכולים להיתפס על ידי מאמנים ואפילו ראינו מספר רב של דוגמאות לכך, ושיש להם מין. אז איך זה שבדיון שנפתח באתר היה סייג לגבי קביעתו של הפוקימון לוקאריו לסגל הפוקימונים האגדיים?
    הרי הוא פוקימון שהופיע בסרט (בדיוק כמו לוגיה), הוא מסווג בפוקידע כפוקימון אגדי, יש לו מין (בדיוק כמו לטיאס), יש לו תת התפתחות (בדיוק כמו למאנאפי), וראינו אותו תחת פיקודה של מאמנת (באתגר התג האחרון בDP68).

פוקימונים אגדיים נדירים?!
    ממש לא.

2. משתמש מנוסה
    וואלה, יפה!
    מעניין, הגיוני ומלא עובדות.
    נקודת מבט דיי יפה על האגדיים. כמובן שאת רוב הדברים אפשר להסביר, אבל בכל זאת זו נקודה טובה למחשבה. אם אני לא טועה (ויש מצב שאני טועה, אני ממש לא בטוח במה שאני אומר עכשיו), האניהמ, המנגה והסרטים שונים אחד מהשני בהרבה דברים. אחד מהדברים האלו הוא הגדרת הפוקימונים האגדיים. אבל שוב, אני לא בטוח בעניין.
    עוד דוגמא טבוה היא איזה שני פרקים באניהמ שבהם ראינו לוגיה תינוק ולוגיה אמא. מה אפשר להגיד על זה?
    אני גם חושב שיש פוקימונים שנחשבים ל"יורת אגדיים" ויש פוקימונים שנחשבים ל"פחות אגדיים". הציפורים/הכלבים/הרג'ים הם יחסית לא כל כך אגדיים, ולכן הם חלשים מהאגדיים האחרים במשחקים ויש בהם יותר מאחד. כמובן שזה לא מסביר הכול כאן, אבל זה סוג של הסבר.
    בקשר ללוקאריו, הוא חד משמעית לא אגדי. כבר דיברנו עליו ואין לי כוח לחזור לדיון הטיפשי הזה.
    בכל מקרה, עדכון מעניין
    <span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>

3. משתמש מנוסה
    בדיוק מה ש - CharizardChan אמר. כל הכבוד~
    וגם לי אין כוח לשוב לדיון, אבל בכל מקרה אני אשוב אליו. רוקאריו הוא הפוקימון היחיד שאינו אגדי שמככב בסרט בתפקיד הראשי, והוא לא מוגדר בפוקדקס כפוקימון אגדי (אני עדיין לא מבין היכן אתה רואה שהוא מוגדר כפוקימון אגדי. הוא מוגדר כמנהיג צוות הצלה אגדי, אך לא כפוקימון אגדי).
    ובאנימה יש מספר רב של אגדיים, גם לוגיה הופיעה באנימה, והיה לה לוגיה תינוק שנתפס על ידי צוות רוקט. ונכון שלמאנאפי יש "תת התפתחות", אך פיונה לא מתפתח אליו. ולמנהיג מכון לא יהיה פוקימון אגדי, ועוד אחד כזה שיובס על ידי בויזל. יש פוקימונים אגדיים חלשים יותר מפוקימונים אגדיים אחרים, אך לא ברמה כזו.

ודרך אגב, ארטיקונו לא שייך לנולאנד (מוח מפעל הקרבות), אלא הם בסך הכל התיידדו. ארטיקונו חופשי בדיוק כמו כל פוקימון פראי אחר.

אני מבין אבל שאתה לא צופה באנימה, נכון?~ או לא צפית בכלל?
    משמו היה פה 3&gt;
    פיס

4. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    נכון אך הוא הובס אל ידי צ&#39;אריזרד
    לא משנה כל הכבוד עידכון יפה מאוד
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

5. משתמש מנוסה
    בעיני, זה הגיוני שבאנימה ובסדרה יהיו יותר מפוקימון אגדי אחד, הרי במשחקים, הם רוצים לאתגר אותנו ולדרבן אותנו למצוא אותם ובגלל זה יש רק אחד מכל אחד מהם במשחק אלא אם כן אתה לא מצליח לתפוס אותם ואז הם עדיין נמצאים במשחק, ואני מסכים עם מי שאמר שיש פוקימון שהם באמת פחות אגדיים כמו הכלבים והציפורים אם קובעים לפי המשחק, כי באמת שם, הם ממש חלשים...
    בכל אופן, היה נחמד לקרוא את זה
    set up your guns, we&#39;re gonna win this round forever.

6. משתמש מנוסה
    אהבתי לקרוא,יפה..אני מבין בפוקימון ככה ככה שאני יוכל לעקוב.
    מעניין,תודה.

7. משתמש מנוסה
    מה לגבי האנונים? יש הרבה הרבה יותר מעשרים וארבעה.
    והם השתתפו בתפקיד ראשי בסרט עם אנטיי.
    הם אגדיים?

8. משתמש מנוסה
    האנונים ממש נדיר לראות אותם...במחינה כזאתי הם אגדיים אך לא כמו שאר הפוקימונים..
    הכוח שלהם מסתורי.

9. משתמש מנוסה
    אני הכי אוהב את לוגיה

10. משתמש מנוסה
    היה פרק שראו את הבן של לוגיה

11. מייסד האתר והפורום

12. ‎‏‎
    מגניב חחחחח

13. משתמש מנוסה
    מעניין, אבל יש כמה דברים שאפשר להסביר בקלות.

1.לטיאס ולטיאוס הם האגדיים היחידים בעלי מין, והם מקרה מיוחד.
    2.הסלבים שבאו היו מתקופות אחרות בזמן, אבל למעשה זה היה אותו סלבי.
    3.הרג&#39;ים הם אגדיים, אבל לא נחשבים אוברים, ובגלל זה זה לא מפתיע שתפסו אותם...
    4.יכול להיות שלטיאס השתמשה בצוות כפול או משהו...
    הכול יכול להיות...

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dlegend@Jul 3 2008, 05:06 PM
    מעניין, אבל יש כמה דברים שאפשר להסביר בקלות.

1.לטיאס ולטיאוס הם האגדיים היחידים בעלי מין, והם מקרה מיוחד.
    לול אביעד.........
    לטיאס ולטיאוס הם ממש לא האגדיים היחידים עם מין.
    מכיר את קורסיריה והיטראן?
    משמו היה פה 3&gt;
    פיס

15. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    קודם כל הדף הזה לא מתאים כעידכון אלא בתור דיון.
    פיספסת שלושה פוקימונים, פוקימוני התחושה, הפוקימונים התאומים היחידים. שלושת הפוקימונים נולדו מביצה אחת.
    תיקונים:
    סיווגת את לוגיה כאגדית יחידה (מדבר בלשון נקבה כי יותר קל) אבל באחד הפרקים הראו לוגיה אם ובן.
    יש עוד פוקימונים אגדיים בעלי מין.
    בקשר שלמנאפי יש תת-התפתחות זה לא נכון. פיון לא יכול להתפתח למנאפי והדרך היחידה להשיג פיון היא על ידי לכידת מנאפי והטלת ביצה. פיון לא יכול להתפתח ולכן הוא לא תת-התפתחות שךל מנאפי. אם תגיד איך פוקימון יכול להוליד פוקימון שלא תת-התפתחות שלו או של בן זוגו אז אני אחזיר אותך למה שכתבתי למעלה בקשר לפוקימוני התחושה. שלושתם נולדו מפוקימון אחר, מיסטורי, שאם מיו הוא ראשית הפוקימונים אז הם באמצעים צאצאים ישירים של מיו.
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •