Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. משתמש מנוסה
    הפניות בפרטי שמגיעות עליי הפציצו לי את המחשב אז החלטתי לפרסם את המדריכים כל חצי שעה, הינה המדריך הראשון עוד חצי שעה הבא יפורסם.

שלב 1 - נעשה 4 נקודות, בכל נקודה שנצייר צריכה להיות נקודה מתחתיה באותו ציר ונקודה מהצד שלה באותו ציר.
    שלב 2 - נציר ליד כל נקודה שתי נקודות משני הצדדים, שהנקודו שנצייר יהיו באלכסון.
    שלב 3 - נוסיף לכל נקודה שציירנו בשלב 2 עוד נקודה שתמשיך את הציר שלה לכיוון של הנקודה שמולה
    שלב 4 - נצייר קו שחור מעל איפה שציירנו את הנקודות בשתי שלבים הקודמים.
    וזהו יש לנו עיגול! בשלב הבא נלמד להצליל.

שלב ראשון - עיגול - ציירו עיגול או תשתמשו בכפתור המצוג ליד העיגול הוא יעזור לכם להכין עיגול כי אתם עדיין מתחילים, אבל מומלץ שתנסו לצייר עיגול.

שלב שני - לוקחים צבע - להתחלה קחו פוקימון, אני לקחתי את סקווירטל, השתמשו בכפתור שליד סקווירטל וקחו ממנו רק צבע אחד, אני לקחתי את הכחול.

שלב שלישי - בונים מד צבעים - אחרי שלקחתם את הצבעים סדרו אותם מהבהיר לכהה ביותר, כחו לפחות 4 דוגמאות, את צבע מספר 4 אפשר למצוא ליד הקווים השחורים איפה שיש את הצבע הכי בהיר בגוף, עכשיו תמספרו את הצבעים מ1 עד 4, ההכי בהיר הוא 1 וההכי כהה הוא 4.
    - צובעים את העיגול - בשלב זה נצבע את העיגול בצבע 2.
    צבע מספר 2 הוא צבע הבסיס של הגוף שלא מושפע מהתאורה שבמקום.

שלב רביעי - הצללה בהירה - בשלב הזה נצייר שמש שתראה לנו מהכין מגיעים הצבעים הבהירים, ואז צבע את המקום הזה בצבע הבהיר, שמספרו הוא 1.
    צבע מספר 1 צבע המשופע מהצללת האור, מהכין שמגיע האור שם תהיה הצללה בהירה.

שלב חמישי - הצללה כהה - בשלב זה נצייר כמו צל שיש לעיגול, הצל הוא בעצם מה שאומר לנו איפה הצל של העיגול עצמו, הצבע של הצל הוא צבע מספר 3.
    צבע מספר 3 - צבע אשר מושפע מהצל של אותו עצם, הצבע מסמן את הצל של אותו עצם.

שלב שישי - צביעת קווי המתאר - בשלב זה צובעים את הקווים השחורים הנקראים קווי מתאר, הם קווי הבסיס של העיגול או של כל דבר אחר, הם כמו מן תבנית, כדי לצבוע אותם נשתמש בצבע מספר 4, אנחנו צבע את קווי המתאר רק באזורים שנמצאים מעל להצללה הבהירה של צבע מספר .
    צבע מספר 4- צבע קווי המתאר המסמן את האזור של ההצללה המהירה של צבע מספר 1.

שלב שביעי - סיימנו את העבודה יש לנו הצללה!

עבודה נעימה.

שלב 1 - בשלב זה מציירים בצורת חירבוש פוקימון, הוא לא צריך להידמות לפוקימון סתם נותנים ליד לצייר במקומך.

שלב 2 - בשלב זה נתחיל את התיקון, בשלב זה נתחיל מהחלק התחתון שצריכים להיות בו חלקים מעוגלים, ואיך עושים את זה, לוקחים צבע אדום ומסמנים את הנקודות השוחורת שיש להן פוטנציאל להפוך לחלקים עגולים, ומה שנשאר בשחור זה מה שנמחק לאחר הסימון האדום, השחורים הם החלקים הלא טובים.
    בצד השני של התמונה נראה את החלקים אחרי המחיקה של השחורים ואז עושים השלמה שמחברת בין החלקים וההשלמה נמצאת בצבע הכחול.

שלב 3 - בשלב זה נעבור לחלק העליון, שהו צריך להיות קוצני יותר, גם בוא אנ אסמן באודם חלקים שיש להם פוטנציאל להיות קוצניים, ואת אלה שלא ישארו בשחור ויעלמו בצד השני של התמונה, ואז אנ שוב עושה השלמה של הצבע הכחול.

שלב 4 - וזהו יש לנו תבנית מוכנה לפייק.

טוב זה השלב האחרון
    שלב 1 -בשלב זה נבחר את הסוג של הפוקימון על פיו נעשה גם את הצבעים של הפוקימון, ואז יוצרים מד צבעים כמו שלמדנו במדריך להצללה, ממספרים את הצבעים כמו במדריך להצללה, ואז נשתמש בצבע מספר 2 שהוא הצבע הרגיל.
    שלב 2 - בשלב זה נשתמש בצבע מספר 3 כמו במדריך להצללה, צבע מספר שלו הוא צבע ההצללה הכהה, הוא הצבע של הצל.
    שלב 3 - בלשב זה נשתמש בצבע מספר 1 שהוא הצבע הכי בהיר כמו במדריך של ההצללה, ונצבע חלקים שצריכים להיות בהירים.
    שלב 4 - ניצבע את קווי המתאר בצבע מספר 4, לא לצבוע את כולם רק את החלקים שהכי קרובים לבצע מספר 1 שהוא הכי בהיר.
    שלב 5 - אלמנטים ומראה, אחרי שצבענו את הפוקימון צריך לבחור לו את המראה עצבני שמח עצוב, המראה הוא על פי העיניים והפה, תציירו עיניים ופה שיתאימו לפוקימון שלכם, במדריך הזה רואים את שני העיניים של הפוקימון אל בדרך כלל רואים עין אחד או עין אחת ואז החצי של העין השניה, צריך גם להוסיף לפוקימון אלמטנים של הסוג שלו, נגיד סוג אש, להבה, סוג מים סנפירים, סוג עשב עלים, ועוד ועוד.

שלב 1 - בשלב הראשון ניקח את הפוקימון כמו שהוא, נראה מה הבעיות בפייק, הבעיה הגדולה שמופיעה בהרבה פוקימונים, הצללה לא טובה ומראה שהוא חד מימדי, אז איך משפרים את זה.
    שלב 2 - בשלב 2 נתחיל בשלב הבסיסי של הפיכת החד מימדי לדו מימדי ואולי אפילו תלת מימדי, הפוקימון צריך להראות בסוג של פרופיל, לא פרופיל מלא אלה חלקי, שיראו קצת מהגב, שיראו קצת מהפנים, ושלפוקימון יהיה מבט לפוקימון היריב.
    שלב 3 - הבלטת הגב, כדי שיהיה מראה של פרופיל חלקי צריך להבליט את חלק הגב, ואת זה עושים בעזרת דחיפת חלקים לכיוון אחד ויצירת קווי מתאר שמבליטים חלקים, בפייק הבלטנו את היד והזזנו את האוזן וככה הבלטנו את הגב.
    שלב 4 - נתחיל לתקן, צריך שחלקים בגוף יהיו שווים זה לזה, במקרה שלנו הידיים לא שוות מבחינת המראה, ולכן צריך שהן יהיו דומות
    שלב 5 - בשלב זה תיקנתי עוד בעיה ספציפית שהיא לעגל את הראש, רב האנשים פשוט לא מעגלים את הראש כמו שצריך, הזזתי טיפה את האוזן כדי שתתחבר לעיגול הראש.
    שלב 6 - הצללה מחדש , בשלב זה נעשה הצללה נטרלית שהיא בעצם הצללה שהיא לא בהירה מדי לא ככה מדי, היא תתאים לנו את המראה התלת מימדי.
    שלב 7 - בשלב זה צריך להצליל את הפוקימון מאוד בזהירות, צריך להבליט את ההצללה התלת מימדית, ואיך עושים את זה, נצליל חלקים אחוריים כמו הגב שאמרנו שאנחנו נראה חלק ממנו, או חלקים שהצבעים הבהירים לא מגיעים אליהם
    שלב 8 הצללה בהירה, היכן שההצללה הבהירה מגיעה נצליל שם, לכל פוקימון יש הצללה בהירה משלו, הכל תלוי מה הסוג של הפוקימון, יש פוקימונים בעלי פרווה שההצללה הבהירה שלהם וגם ההצללה ההכללית שונה מפוקימונים אחרים, גם לפוקימוני מים יש הצללה שונה בגלל הקסקסים שלהם.
    שלב 9 - צביעת קווי מתאר, בשלב זה נצבע את קווי המתאר באזורים הבהירים ביותר בגוף.
    שלב 10 בשלב זה נעבור על הפייק נבדוק מה צריך לתקן ואחר כך זהו יש לנו סוג של פוקימון דו מימדי, תלת מימדי.

2. משתמש מנוסה
    תכניס לראש שלך אין כזה דבר ללמד לעשות פייק. הם אמורים ללמוד לבד.. אוי ציירת עיגול איזה קושי
    מסן:Niniball@walla.com
    סקייפ:Rahumrape

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי pumba צפה בהודעה
    תכניס לראש שלך אין כזה דבר ללמד לעשות פייק. הם אמורים ללמוד לבד.. אוי ציירת עיגול איזה קושי
    אני העשה מה שאני חושב לנכון, תאמין לי אפשר ללמד, אני הצלחתי ואני אמשיך ללכת, יש משתמשים שאפילו עיגול הם לא יודעים לצייר.

4. משתמש מנוסה
    אבל אחי למה לעשות נושא איך לעשות פייק ולצייר רק עיגול.. אין שיעורים אחי פשוט תעשה מדריך ענקי וזהו.. ואם הם לא יודעים לעשות עיגול הם נפלו על הראשd:

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי pumba צפה בהודעה
    אבל אחי למה לעשות נושא איך לעשות פייק ולצייר רק עיגול.. אין שיעורים אחי פשוט תעשה מדריך ענקי וזהו.. ואם הם לא יודעים לעשות עיגול הם נפלו על הראשd:
    יש מדריך מלא אבל אני רוצה לפרסם לאט לאט

6. משתמש מנוסה
    כי אתה ספאמר...
    טוב אני מגיש:
    אני קורא לו משולש פיצה סקסע

7. bbuuuii
    שם: עידן
    עשיתי מרחקים גדולים מידי וזה קצת דומה לריבוע אז הנה:

אחלה מדריך!

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    pumba
    תאמין לי שPO ZON עושה מדריכים טובים וכן אפשר ללמוד להכין פייקים,הוא לימד אותי ועכשיו אני מכין פייקים כל זמן שאני יכול. חוץ מזה זה טוב ונחמד שאתה יודע לעשות עיגול אבל באמת יש בפורום כאלה שלא יודעים אז אתה קצת פוגע בהם,תתחשב.
    ולנושא,
    זה מדריך מצוין עשיתי אותו כבר בפרטי עם PO ZON זה מדריך טוב לכל מי שרוצה להכין פייקים.
    מומלץ מאוד!
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    אחי הוא לימד אותך לעשות עיגול?
    החיים שלך קשיםxd

10. משתמש מנוסה
    אבקש ממך לא לפרסם כל שעה מדריך, אלה לפרסם אותו ישירות ועכשיו, אתה מציף את הפורום אותו אתה מנהל כדי להרוויח הודעות.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

11. משתמש מנוסה
    קחו את כל המדריכים רציתי ללמד לאט לאט אבל אתם חושבים שאני מחפש הודעות

12. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    כן אחי לא ידעתי לעשות עיגול,
    המדריך שPO ZON עשה הוא מדריך טוב למתחילים,אני משתמש בשיטה הזו כדי לעגל את הפייקים שלי,
    לדוגמא הנה אחד שעבדתי עליו הרבה עם PO ZON עד שיצא טוב:

אם תסתכל טוב תראה שהראש שלו עגול בדיוק כמו שצריך לעשות,
    המדריך הוא מדריך פצצה ומיועד לכאלה שלא יודעים,
    כמו שאמרתי מקודם התגובות שלך לואגות לאנשים שלא יודעים.
    ועוד משהו אל תגיב כי אתה יוצר ספאמים.
    ועוד פעם לנושא:
    לכל מי שרוצה באמת ליצור פייקים שיסתכל על המדריכים של PO ZON הוא יודע מה הוא עושה והוא מורה נהדר!
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

13. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    ציטוט פורסם במקור על ידי קיוגר צפה בהודעה
    כן אחי לא ידעתי לעשות עיגול,
    המדריך שPO ZON עשה הוא מדריך טוב למתחילים,אני משתמש בשיטה הזו כדי לעגל את הפייקים שלי,
    לדוגמא הנה אחד שעבדתי עליו הרבה עם PO ZON עד שיצא טוב:

אם תסתכל טוב תראה שהראש שלו עגול בדיוק כמו שצריך לעשות,
    המדריך הוא מדריך פצצה ומיועד לכאלה שלא יודעים,
    כמו שאמרתי מקודם התגובות שלך לואגות לאנשים שלא יודעים.
    ועוד משהו אל תגיב כי אתה יוצר ספאמים.
    ועוד פעם לנושא:
    לכל מי שרוצה באמת ליצור פייקים שיסתכל על המדריכים של PO ZON הוא יודע מה הוא עושה והוא מורה נהדר!
    איזה יפה אחי

14. משתמש מנוסה
    משתמשים אני מקווה שתשתמשו במדריכים האלו, זה הבסיס להכנת פייקים

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •