פורסם במקור על ידי gible ~האחות ג'וי אומרת תודה ואתה יוצא לתוך כפר נאמיטו לוני מציע לך נסיע אל עבר העיר ורמאט אתה מגיע ואתה רואה את הזירה של הלוחם הראשון מה תעשה? ~ אז אוקיי אני ניכנס לזירה
תרשמו לפרוייקט: http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49129
פורסם במקור על ידי gible לאלאלא תראה מה עשיתי ערכתי את שלי גם תענה למה שערכתי אתה יכול לבחור אחד אני אומר לאחות גו'י: "אני רוצה פוקימון מעופף"
פורסם במקור על ידי niv961 אז אוקיי אני ניכנס לזירה ~אוקיי,אתה נכנס,אבל עלייך לעבור קודם 5 שאלות השאלות במתקן זה יהיה על סוגים ראשונה, "אחח,סקולטון נשך אותי!" איזה סוג אני? אם תטעה תחזור להתחלה! אני אומר לאחות גו'י: "אני רוצה פוקימון מעופף" ~קיבלת האם אתה מעוניין בו???
פורסם במקור על ידי gible ~אוקיי,אתה נכנס,אבל עלייך לעבור קודם 5 שאלות השאלות במתקן זה יהיה על סוגים ראשונה, "אחח,סקולטון נשך אותי!" איזה סוג אני? אם תטעה תחזור להתחלה! ~קיבלת ] האם אתה מעוניין בו??? לא ידעתי אם לענות לך או לאחות גו'י אז אני עונה לשניכם כן! -------------------------------------------------------------------- אני אומר לאחות גו'י: "כן אני רוצה אותו" ויוצא לבחוץ.
פורסם במקור על ידי nilasak לא ידעתי אם לענות לך או לאחות גו'י אז אני עונה לשניכם כן! -------------------------------------------------------------------- אני אומר לאחות גו'י: "כן אני רוצה אותו" ויוצא לבחוץ. ~חח אוקיי. אני תכף אעדכן את השישיה שלך והסטים שלו בנתיים: האחות ג'וי אומרת תודה ואתה יוצא לתוך כפר נאמיטו לוני מציע לך נסיע אל עבר העיר ורמאט אתה מגיע ואתה רואה את הזירה של הלוחם הראשון מה תעשה?
פורסם במקור על ידי gible ~חח אוקיי. אני תכף אעדכן את השישיה שלך והסטים שלו בנתיים: האחות ג'וי אומרת תודה ואתה יוצא לתוך כפר נאמיטו לוני מציע לך נסיע אל עבר העיר ורמאט אתה מגיע ואתה רואה את הזירה של הלוחם הראשון מה תעשה? אני הולך אל עבר הזירה
פורסם במקור על ידי nilasak אני הולך אל עבר הזירה ~אוקיי בטח קראת הודעות אחרונות אז זה יהיה ככה אבל לא אותם שאלות אז שאלה ראשונה,, אוי לא !נחש הקיש אותי!" איזה סוג זה?
פורסם במקור על ידי gible ~אוקיי בטח קראת הודעות אחרונות אז זה יהיה ככה אבל לא אותם שאלות אז שאלה ראשונה,, אוי לא !נחש הקיש אותי!" איזה סוג זה? רעל,דוגמא: סוייפר ארבוק.
פורסם במקור על ידי nilasak רעל,דוגמא: סוייפר ארבוק. ~יפה. "סמארה ילדה יפה" איזה סוג זה?
פורסם במקור על ידי gible ~יפה. "סמארה ילדה יפה" איזה סוג זה? לא יודע מהמר על על חושי וקרח. כי זה הסוגים של ג'ינקס
פורסם במקור על ידי nilasak לא יודע מהמר על על חושי וקרח. כי זה הסוגים של ג'ינקס ~נעעעעעעעעעע טעות! רוח סמארה הרוח מהצלצול חזרת להתחלה שאלה ראשונה "ג'קי צ'אן שולטטטט!" איזה סוג זה
פורסם במקור על ידי gible ~נעעעעעעעעעע טעות! רוח סמארה הרוח מהצלצול חזרת להתחלה שאלה ראשונה "ג'קי צ'אן שולטטטט!" איזה סוג זה OMG זה קל! לחימה
פורסם במקור על ידי nilasak OMG זה קל! לחימה את סמארה לא ידעת! :P "על פי התחזית עד סוף 2020 אנטרטיקה תימס" איזה סוג אני?
פורסם במקור על ידי gible את סמארה לא ידעת! :P "על פי התחזית עד סוף 2020 אנטרטיקה תימס" איזה סוג אני? אש זה קל
נעעעעעעעעע טעות זה קרח אנטרטיקה איפה אתה רואה פה משהו שקשור לאש?תימס? 0.0" בכל מקרה חזרה להתחלה שאלה ראשונה: "אחח,סקולטון נשך אותי!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום