Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    אני מנהל פה חודש וחצי את הפורום, פתחתי פה מלא פעילויות עשיתי הרבה מדיריכים, אבל אני עדיין מרגיש שהפורום לא מספיק פעיל, כאילו בתחרויות יש פחות משתתפים ואני לא נהנה מזה.
    רוב המשתמשים פה לא יודעים כל כך ציור ממוחשב, את הבסיס שנקרא - שילוב , צביעה , ציור.
    נגיד גל הזיופים הזה שעשו פה, הוא די ביאס אותי כי כל התחומים האחרים של ציור ממוחשב הוזנחו בפורום כמו השילובים והצביעות, אני מנסה להביא משתמשים לתחומים האלה אבל המשתמשים ממשיכים להתעלם, הוחכה לזה זה תחרות השילובים שבקושי נרשמו עליה, ציפיתי ליותר משתמשים.
    בקיצור כבר לא כיף בציור ממוחשב, אחרי תצ"ם הרגשתי חרא, היום אני מרגיש עוד יותר חרא.

איך אתם מרגישים בקשר לפורום, מבחינת שיפור הפורום, התחומים שבהם הוא מתעסק, ועוד דברים שאתם חושבים להגיד.

2. bbuuuii
    שם: עידן
    הוא הרבה יותר פעיל ממה שהוא היה לפני שניהלת אותו........
    אני מבטיח שאני יסיים ללמוד לעשות פייקים, לעשות פייקדקס ועוד המון דברים.....
    ציור ממוחשב זה אחד הפורומים האהובים עליי......

Spoiler ספוילר

3. The eternal hunters
    שם: אילן
    אני פירסמתי אוסף של ציורים שלי שנעשו בפיקסול אף אחד אפילו לא הגיב שם זה משהו שונה אולי לעשות תחרות פיקסול שכל אחד יכול להישתתף בה כי מכינים דברים של 15 * 15 פיקסלים וזה די קל פשוט תבדוק מה שאני עשיתי
    http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=26592

ולפי דעתי הפורום התקדם מאוד מאז שהייתה בניהול הוא מאוד פעיל
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 08-15-2010 בשעה 06:28 PM
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    אני כמו בוויזל לפי דעתי זה פורום אחד הטובים וגם אני לומד פה מלא ואני יוצר משחק אחרי שאני ידע איך לעשות טוב תמשיך כך Po Zon!
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. משתמש מנוסה
    שם: עדן
    אני חזרתי אחרי המון זמן שלא הייתי וגם כשהייתי לא הייתי כזה הרבה זמן או פעיל כך שאני לא יכול להגידלך עד כמה הוא השתנה או השתפר
    אבל אני חושב שאתה עושה עבודה מצוניית אם תרצה עזרה במשהו אתה יכול לבקש
    לגבי הזניחה של שאר הנושאיים אני חושב שאתה צודק במידה ותרצה שאני אעזור בלימוד מתחילים
    ללמד אותם צביעות ושילובים אני יכול לעזור בזה כי אני דיי טוב בזה לפי דעתי

6. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    אני מנהל פה חודש וחצי את הפורום, פתחתי פה מלא פעילויות עשיתי הרבה מדיריכים, אבל אני עדיין מרגיש שהפורום לא מספיק פעיל, כאילו בתחרויות יש פחות משתתפים ואני לא נהנה מזה.
    רוב המשתמשים פה לא יודעים כל כך ציור ממוחשב, את הבסיס שנקרא - שילוב , צביעה , ציור.
    נגיד גל הזיופים הזה שעשו פה, הוא די ביאס אותי כי כל התחומים האחרים של ציור ממוחשב הוזנחו בפורום כמו השילובים והצביעות, אני מנסה להביא משתמשים לתחומים האלה אבל המשתמשים ממשיכים להתעלם, הוחכה לזה זה תחרות השילובים שבקושי נרשמו עליה, ציפיתי ליותר משתמשים.
    בקיצור כבר לא כיף בציור ממוחשב, אחרי תצ"ם הרגשתי חרא, היום אני מרגיש עוד יותר חרא.

איך אתם מרגישים בקשר לפורום, מבחינת שיפור הפורום, התחומים שבהם הוא מתעסק, ועוד דברים שאתם חושבים להגיד.
    אבל יש אשכולי לימוד וגם את מלמד

7. והאונונוקוסו השקסי שלו
    שם: דור
    פו זון- אני אף פעם אבל אף פעם לא התעניינתי בציור ממוחשב... עכשיו אפשר לומר שזה כמעט כל החיים שלי!
    (זאת מחמאה אם לא הבנתה)
    ה-FC שלי בY:
    3454-1752-8365
    pokedor

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •