שלום לכם, לי קוראים היטמן ואני גולש פה בפורום של פוקימון. חלקיכם יודעים מי אני ורוביכם אפילו לא יודעים מה אני עושה פה. אז לפני הכל, אני רוצה להסביר כמה דברים כדי שכולם יהיו מעודכנים.
אני התחברתי לפורום הזה בזכות אחד שקוראים לו אביב (אז מנהל ראשי). הוא ואני הכרנו בפורום מתחרה אחר (פוקיבלוק) והיינו חברים מאוד קרובים. הוא ראה שאני יכול להנות מהפורום והוא הביא אותי (ביחד עם עוד איזה 79 איש. דרך אגב, גם אחרי כל הגל העלייה הזה, היינו רק 80 חחחחח). בכל מקרה, עם הזמן התחלתי לעסוק בכל מיני פינות בפורום ועם הזמן התחלתי לתרום את חלקי איפה שרק יכולתי. פתחתי משחק תפקידים, עם הזמן גם הייתי מעדכן, גם ניהלתי את פורום חת"מ ואת פורום תרבות. בקיצור, היה כיף.
עם השנים, הזדקנתי ועם זה גם באו סדרי עדיפויות חדשים. התחלתי ללמוד, ללכת לבית אבות ולפתח טחורים בתחת (דברים של זקנים). ידענו בפורום הרבה עליות והרבה ירידות ונראה שמי שפה, יישאר פה גם כאשר הוא יגיע לגילי (105).
אני כיום עומד מולכם (או עומד מכופף) אחרי שגלשתי באתר מעל ל-3 שנים, אני פקח ואני הבחור הכי שטותניק שתכירו. אני אוהב פוקימון וגם פילוסופיה. אני קורא מדע וגם חוברות קומיקס. התחביבים שלי הם לצייר, לישון, לשמוע מוסיקה, לכתוב ועוד דבר או שתיים (חחחחח).
זו ההקדשה שלא הייתה אמורה להיות משום 3 סיבות:
- הרי מי חשב שאחרי 3 שנים הפורום עדיין יהיה קיים?
- בערך לפני כמה זמן היה לי טאקל רציני ודי חשבתי שזה יהיה הסוף.
- וכי אני לא מאלה שאוהבים לחפור אז מי בכלל שיער שאגיע למספר הזה?
(צוות המסקרים הכי טוב בעולם)
~Lior Dragon~
PokeStyle
EuroCheap
[מקורבים בע"מ]
ג'ון ג'ון
idos055
LightSword
Blackbeard
הראשון מהסוף
Just Haim
איילון