קיוותי שיהיה עוד תגובות לפני שאני מפרסם אבל.. בבקשה תגיבו!
לכל מי שקורא את הסיפור שלי אני מבקש לקרוא מחדש את פרק 1 ולהגיב עליו, שכתבתי ושיניתי אותו, מקווה שכך הוא יהיה יותר טוב.
פרק שני- ההבנה
לפעמים הגיבור חייב להתקדם בעצמו, לא תמיד יש לו מדריך שיחזק אותו, אבל הדבר שעוזר לו יותר מכל, זוהי תחושת הלב שלו.
שישי בערב, 2 דקות אחרי האפוקליפטו.
התעוררתי באיטיות, לא הבנתי מה קורה סביבי, הרגשתי כאב עז מפלח את ראשי כל הגוף שלי שרף כאילו הוא משתנה מבפנים.
קמתי מהרצפה הקשה, היא הייתה מלאה מהדם שלי, פחדתי מאוד, חשבתי שאני יאבד הכרה מאיבוד דם, הסתחרר לי הראש.
הסתכלתי סביבי וכל העיר הייתה מעלה עשן, נראה שכולם התעלפו וכל המכוניות התרסקו, ראיתי אפילו שאריות מטוס אחד רחוק מאיתנו.
העפתי מבט וראיתי את ג'יין מתעוררת גם היא, אבל בשום מקום לא ראיתי את ז'אק.
היא קמה באיטיות מהרצפה, אבל היא לא נראתה כאילו היא פצועה.
"טוני אתה בסדר?" שאלה ג'יין.
"אני לא יודע" עניתי "יש לי כאב ראש נוראי וכל הגוף שלי כואב".
"אני לא מבינה את זה, זה נראה כאילו כל העיר התעלפה" אמרה בתימהון כאשר הסתכלה סביב, "קיבלת מכה מהנפילה?"
"זה מוזר, אין עלי פצע בכלל אבל הרצפה שנפלתי עליה מלאה דם" אמרתי.
"איפה ז'אק?" שאלה ג'יין בפתאומיות.
"לא יודע, שנייה לפני שהתעלפתי ראיתי אותו הולך לגן מעבר לרחוב, הוא בדיוק חצה את הכביש, את חושבת שמשהו קרה לו?" שאלתי בפחד.
"הנה הוא" קראה לי ג'יין מאחורי אוטו מסחרי גדול, הקול שלה לא היה מעודד במיוחד, היא נשמעה מבוהלת.
עקפתי את האוטו וראיתי אותו, הוא היה חבול קשה, כל הגוף שלו היה מלא פצעים וחבורות, כנראה האוטו פגע בו כשהנהג התעלף.
"הוא ער?" שאלתי את ג'יין בפחד.
"אני חושבת שהוא פשוט מטושטש" ענתה.
"ז'אק אתה בסדר?" שאלתי.
קול חלוש ענה לי, "כן אבל כל הגוף שלי כואב ודואב".
"בוא ניקח אותך לבית חולים" אמרה ג'יין.
"אני חושב שיהיה להם עוד הרבה מה לעשות חוץ מאיתנו", אמרתי בפחד, "זה נראה כאילו כל העיר נשרפת, אני מניח שחלק גדול מהאנשים שנהגו במכוניות נהרגו."
"מה קרה כאן?" שאלה ג'יין בפחד.
"אין לי מושג", עניתי "נראה לי שהוא יקבל טיפול יותר מהיר אם ניקח אותו לאכסניה."
"בואי תעזרי לי" אמרתי לג'יין, סחבנו את ז'אק לאכסנייה, כל הדרך הייתה מלאה מכוניות שהתרסקו ואנשים שזעקו לעזרה, פחדתי להסתכל על האנשים בתוך המכוניות ההרוסות.
היה לנו מזל שלא הספקנו להתרחק הרבה מהאכסניה, למרות שגם וכך זה לקח זמן לסחוב את ז'אק כל הדרך, כעבור זמן קצר הגענו לאכסניה.
חזית האכסניה התנפצה כשמכונית "רנו" קטנה נתקעה בחלון.
כשהגענו הלובי היה מלא אנשים שדיברו אחד עם השני בהתרגשות מהולה בפחד, כולם היו מזועזעים ממה שקרה, ראיתי גם את ההורים שלי בבלגן.
הלכנו לספה הקרובה והורדנו אותו, ההורים של ז'אק הגיעו למקום בריצה.
Honey ce que ça va vous vous sentez bien, tout va bien avec vous?
הם דיברו כל כך מהר כך שאפילו ג'יין שידעה צרפתית במקצת לא הבינה כלום.
לאחר שראו שז'אק לא הולך לענות להם בקרוב, עברו לאנגלית.
"מה קרה לו?" שאלו במבטא צרפתי חזק, היית יכול לראות על פניהם שהם פחדו, לא נראה שהם הבינו מה קרה כל כך.
"מכונית פגעה בו כשכולם התעלפו" עניתי, "הוא קיבל הרבה מכות ונראה לי גם שבר צלע או שתיים, עדיף שנטפל בו עכשיו לפני שמצבו יחמיר".
הוריו עמדו לידו בפחד, אמו חיבקה אותו בהתרגשות.
"אני הולך להביא קרח חכו פה ועל תזיזו אותו מכאן" אמרתי להם.
הלכתי למטבח, הוא היה המקום היחיד שנותר בלי פגע, הכלים של ארוחת הערב עדיין היו בכיור מחכים שישטפו אותם.
פתחתי את המקרר והוצאתי את הקרח, יצאתי מהמטבח והתקרבתי לספה, שפתאום הבזיק אור בוהק במקום, הסתנוורתי לחלוטין, ונראה שכולם כך.
הסתכלתי על ג'יין והיא נראתה עייפה מאוד, כאילו לא ישנה כבר כמה ימים.
"מה קורה פה???" קראתי לג'יין.
לפני שהיא הספיקה לענות לי ראיתי את ז'אק קם מהספה בקפיצה,
"יאללה אני מרגיש מעולה!" אמר.
כל האנשים בחדר הסתכלו על ז'אק בהפתעה גמורה, לפני רגע הוא היה פצוע קשה ובקושי הצלחנו לעצור לו את הדימום, כעת הוא קיפץ לו באיזור כאילו הוא הרגע קם משינה מרעננת במיוחד.
Zac ce que vous sautent manière dont vous devez être de retour bientôt dormir dans le lit, vous devez rester au lit et y rester une fois Zack immédiatement אמר אביו.
"ז'אק אתה בסדר?" שאלתי בפליאה
"אני לא יודע" אמר ז'אק בעודו מקפץ באיזור, "אבל אני מרגיש מעולה!"
"ג'יין ראית מה קרה?" שאלתי בתמהה.
"אין לי מושג, רק נגעתי בו ופתאום היה את האור המוזר הזה ונהייתי עייפה במיוחד". השיבה.
את הכסף, עכשיו! ,שמעתי מהצד השני של החדר.
ראיתי פושע עם סכין עומד ומאיים על בעל האכסנייה.
נראה שמישהו החליט לנצל את המהומה ולשדוד את בעל האכסנייה.
ראיתי את בעל האכסנייה הולך לקופה בפחד, אני לא יודע מה חשבתי, אבל כאילו כוח מוזר עלה בי, משהו שלא הכרתי, כאילו אסור לי לעמוד מנגד ולא לעשות כלום.
בלי ששמתי לב התכוננתי למתקפה, בירכי התכופפו והתחלתי לרוץ אליו.
כשהתקרבתי ראיתי משהו שהפחיד אותו עד מוות, ראיתי משהו ממצמץ לו על העורף!
לפני שהספקתי לעצור הוא הסתובב והנחית את הסכין על הכתף שלי.
הדבר הבא שאני זוכר זה שהסכין נגע בעורי, ופשוט התנפץ.
הפושע עף לאחור מההדף ואחד משברים נתקע לו בבטן, הוא התחיל לדמם למוות.
אני גם עפתי ונפלתי לרצפה, אבל לי לא קרה כלום, ראיתי את השבר המרכזי עדיין תקוע לי בכתף.
"טוני אתה בסדר?" שמעתי צעקה בהולה מהצד השני של החדר.
"אני חושב..." עניתי בהתפעלות.
" יש לך סכין תקוע בכתף ואתה בסדר!?" אמרה ג'יין, בעודם מתקרבים לאיזור.
קמתי והוצאתי לאט את הסכין מהכתף, הדבר המפליא הוא שהסכין לא חדרה לעור שלי בכלל!, היא הייתה תקועה בחולצה.
"משהו מוזר מאוד קורה כאן", אמרתי
"הלילה הזה רק ניהיה מוזר יותר ויותר" אמר ז'אק.
"נראה לי שהבנתי, תנו לי שנייה לבדוק", הלכתי למטבח והבאתי סכין מפחידה למראה, הנחתי את היד על השולחן, והרמתי את הסכין, התכוננתי להנחית אותו על היד, זה היה כאילו ידעתי שלא יקרה לי כלום כי לא הססתי אפילו.
מכל החדר שמעתי צעקות של: "לא!!","מה אתה עושה!!!"
כשהנחתתי את הסכין היא נעצרה על היד שלי, כאילו אני מנסה לחתוך בטון.
אבא שלי התקרב וניסה לבדוק, הוא לקח גם את הסכין וניסה לחתוך אך שום דבר לא קרה, כך
אחד אחד הם ניסו כאילו אני צעצוע חדש.
"אני חושב...." אמרתי, "שכשכולם התעלפו קיבלנו כוחות על, לא לצחוק עלי..."
"לא זה דווקא הגיוני מאוד" אמרה ג'יין, "קודם ההתעלפות שזה דבר מוזר שלעצמו ואז ההתרפאות המהירה של ז'אק ואז העור שלך שחסין להכל... זה נראה כאילו זה ההסבר היחידי..."
"כששוללים את האפשרי, נשארים רק עם הבלתי אפשרי אל אף כל בלתי אפשריותו." אמר אבי
"יש עוד משהו, אני חושב שיש משהו על העורף של הבן-אדם הזה..." אמרתי, התקרבתי לעברו והפכתי אותו, הזזתי את השיער שלו מהעורף וכולם קפצו בבהלה, היה לו עין שלישית על העורף!
"אוקיי זה פשוט מגעיל", אמרה ג'יין.
"גם נראה לי שעובדה שז'אק התרפא במהירות זה לא הכוח שלו אלא שלך!" אמרתי לג'יין, הרי את התעייפת מאוד אחרי זה אז כנראה את ריפאת אותו".
"אולי..." אמרה ג'יין בתמהה.
"נראה לי שכולכם צריכים שנה טובה עכשיו", אמרה אימי "אנחנו נדבר עם המשטרה ונראה מה עושים".
"אבל עכשיו כל האקשן ואני רוצ---" התחלתי לומר.
"בלי אבל עכשיו למעלה!" אמרה אימי.
"טוב אני באמת קצת עייף, אבל על הבוקר אתם מעירים אותי אני רוצה לשמוע את כל ההסבר מהמשטרה!" אמרתי.
"בסדר אבל עכשיו, למעלה!", אמר אבי
נפרדתי מג'יין וז'אק והלכתי לחדר ונפלתי על המיטה בעייפות, נתתי לעניי להיעצם ונרדמתי.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
את הקטע שהם מגלים על כוחות העל היה לי קצת קשה לכתוב, זה קשה לכתוב את החלק הזה בשפה גבוהה.
תגובות בונות יתקבלו בברכה!