תודות רבות ל-Taltzi על הלוגו המהמם בשביל המישחקD:
Naruto-To Be A ninja
הקדמה:
המישחק הוא על האנימה נארוטו, זה לא יהיה על עלילת הסידרה ואתם תמציאו מדמויות חדשות משלכן, ומידי פעם תפגשו עם הדמויות. סיפור זה עוסק בזמן שאתם מסיימים להיות באקדימה ונארוטו בגיל של שיפודן.
חוקים כללים:
-בבקשה לא להספים.
-ישנם מצבים שאני יכול בכלל לא להסקים לטופס הרשמה שלכם ואף למשחק..(חוקים)
-כל החוקים הקיימים כלולים גם פה.
-המישתמש ל שיחק הרבה זמן?,אם זה בגלל סיבה מסויימת ואינו יכול באותה תקופה, שיודיע לי ואז הדמות שלו תהיה פקואה..לא יודע...יותר לאחר 5~7 עמודים בסיפור כאילו הוא מת או משהו.
דרישה:
להשקיע, יש תלונות?, לא במישחק בפרטי.
העלילה:
סאסקה,נארוטו,וסאקורה..!!!
קומו!, עליכם לברך על אותם נינג'ות שהופכות לגאנינים!
הרי מי ולא היה הסאנסאי שלהם ולא אתם!?
אתם החידים שיכולים להעביר את ה-9 ילדים האללו לתקווה שתימצאה בעוד כמה שנים לכפר שלנו.
כמו שאמרתי לכם אתמול, בעוד כמה שנים תבצר מלחמה של כל השבטים על מגילה קסומה שמוסבר שם כל הגוטוסואיים בעולם.דרך זה עדיין לא נגלה,ומאחר שיש לכם מטרות חדשות כג'ונינים אותם ילדים שתאמנו אותם היו מספיק מלאי כוח למלחמה,אתם בידי התקווה שלנו..אז קדימה!
מבנה הדמויות:
1) למישחק עד 9 משתתפים-3 לקבוצה של נארוטו, 3 לקבוצה של סאסקה, 3 לקבוצה של סאקורה.
אני יקבע מי ידריך את מי לפי המחובריות בפורום.
2) טופס הרשמה:
שם פרטי:
שם משפחה:
רקע(להשקיע בזה הכול כולל הכול:משפחה,חברים,ילדות,עתיד!) :
תמונה עדכנית (רק תמונה אני מקבל!, בכך שלא אחת המיסדרה) :
שולטת ב (נינגוטסו,גאנגוסטו,טיגוסו והסוג שלהם למשל: צללים) :
יש לכם שד בפנים? (מי הוא,רקע,הסבר,תמונה הכול,לא חובה רק עד 2 משתמשים עם שד, כמובן לא השד הראשון והאחרון) :
כפר:העלה הניסתר
כסף:100,000 יין.
נקשים\ נקשים משפחתיים (חובה לפחות אחד כמו חרב וזה..) :
גובה\משקל:
חברה\חבר במישחק (כן, לא):
לחלק מ100
צאקרה:
כוח פיזי:
חשיבה:
מהירות:
אתם תכירו עוד תכניקות באימונים ומשימות!
נשקים:
-פתקים מתפוצצים (25)
- קונאי רגיל (30)
-גלוגלות צאקרה,כוח (5)
-פצצות עשן (10)
-מגילות רפואה וכול מיני נשקים (2)
*יופיעו עוד נשקים בהמשך.
*המספר שליד אותו נשק הוא אותו מספר של אותו חפץ שיש לכם.
*קרדיט לתמונות מנאורטו פאן.
רשומים:
1)-שם פרטי:האנאטארו
שם משפחה:אוצ'יאה
רקע (הרקע הוא ממשחק אחר פה בפורום והרקע הוא שלי):האנאטארו נולד בתוך ביתו מכיוון שלא היה זמן לקחת אותם לבית החולים וסבתו עזרה לאימו(ג'ן אוצ'יאה) בלידה.אביו של האנאטארו(אוצ'יאה קורו {Koru}) הוא אחד מהמפקדים הבכירים במשטרה שמורכבת כולה שינובים משבט האוצ'יאה.
להאנאטארו יש אח גדול(אוציהא סורו{Soro}) והוא בן 17 וחבר באנבו בכפר העלה הנסתר. מכיוון שאחיו ואביו רוב היום לא בבית אז הוא נמצא המון עם אימו ויש לו איתה קשר מיוחד שאין לו עם אביו או אחיו,הוא מסתדר איתה הכי טוב ורוב הזמן פונה אליה.
האנאטארו לא אהב את זה שאביו כמעט ולא מתייחס אליו אלא רק אל אחיו, אך אחיו תמיד עוזר לו ומראה לו טכניקות ודברים שיש לו זמן.
להאנאטארו יש חבר אחד משבטו שהוא תמיד מתאמן איתו ועושה איתו כמעט הכול קוראים לו אוצ'יאה יאמאטו, אביו ואימו של יאמאטו שהיה בן יחיד היו באותו צוות והיו ג'ונינים מיוחדים והם יצאו למשימה מדרגה S, שבועיים עברו ללא זכר מהם עד שהשומרים הבחינו בכדור אש קטן יוצא מכיוון היער ונכבה תוך 3 שניות,הם יצאו לבדוק את המצב וראו את גופת אביו של יאמאטו ואת אימו זוחלת בקושי.השומרים לקחו אותם במהירות לבית החולים שם נקבע מותם,יאמאטו נשבע לנקום את שמם וימשיך להתחזק עד שיהרוג את השינובי שגרם למות הוריו.הוריו של האנאטארו החליטו לאמץ את יאמאטו.
האנאטארו ויאמאטו אהבו לעשות תחרויות מהורדת ידיים ועד לריצה ארוכה מסביב לכפר,האנאטארו היה מנצח בכל תחרויות המהירות ויאמאטו ניצח ברוב תחרויות הכוח.
האנאטארו תמיד רצה שגם אחיו או אביו יעזרו לו אבל גם בזמנם הפנוי הם לא עזרו לו והוא הבטיח לעצמו שהוא יהיה יותר חזק ויגיע להישגים גבוהים יותר מהם.
האנאטארו ויאמאטו סיימו את האקדמיה בהצלחה רבה וקיוו להיות באותה קבוצה.
תמונה עדכנית:
שולט ב:נינגוטסו-אש
יש לכם שד בפנים?:אין שד אבל יש זמנים שבהם הצאקרה גדלה
נשקים\ נשקים משפחתיים:קונאים רגילים וחרב
גובה\משקל:גובה: 1.55 משקל: 48 ק"ג
חברה\חבר במישחק (כן, לא):כן, חברה
לחלק מ100
צאקרה:25
כוח פיזי:25
חשיבה:25
מהירות:25
2)-טופס הרשמה:
שם פרטי:רנמה
שם משפחה:אוצ'יהא
גיל (12~14) :14
רקע(להשקיע בזה הכול כולל הכול:משפחה,חברים,ילדות,עתיד!):גדלתי בשבט האוצ'יהא,היו לי חיים נהדרים אבל בגיל שבע פרצו לשבט שלי בחשאיות האקטסוטוקי וקרטו ברית עם שני האחים שלי (גדול ותיאום,גם במציאות) אחים של רצחו 200 אנשים מהשבט כולל את אבי ואמי וברחו.
מאז גדלתי אצל החברה הכי טובה שלי אבלאף פעם לא ראיתי אותה ואת משפחתה כמשפחה חלופית. באקדמיה התרחקתי מהרבה אנשים ומורים בשנתיים הראשונות אבל אז תאפסתי על עצמי במחשבה של מה שהיה היה והתחלתי להתחבר מחדש לילדים
אני עכשיו בשאיפה להתנקם באחים שלי ולהיות נינג'ה חזקה.
תמונה עדכנית (רק תמונה אני מקבל!, בכך שלא אחת המיסדרה) : פה
שולטת ב (נינגוטסו,גאנגוסטו,טיגוסו והסוג שלהם למשל: צללים):נינג'וטסו,אש
יש לכם שד בפנים? (מי הוא,רקע,הסבר,תמונה הכול,לא חובה רק עד 2 משתמשים עם שד, כמובן לא השד הראשון והאחרון):אני ימציא,תמונה זה השד עם 8 הזנבות (אני יודעת שלא אבל אצלי כן),הוא תקף את שבט האוצ'יהא לפני כ500 שנה ונלכד לתינוק שיוולד באותה שעה ואותו יום והתינוק הזה יותר נכון תינוקת הייתה אני,כפר:העלה הניסתר
נקשים\ נשקים משפחתיים (חובה לפחות אחד כמו חרב וזה..):חרב, נשק משפחתי
גובה\משקל:1.56 גובה ומשקל 39 ק"ג (כמו במציאות)
חברה\חבר במישחק (כן, לא):כן
לחלק מ100
צאקרה:25
כוח פיזי:25
חשיבה:15
מהירות:35
3)-שם פרטי:קיסמה
שם משפחה:אואדורה
גיל (12~14) :14
רקע(להשקיע בזה הכול כולל הכול:משפחה,חברים,ילדות,עתיד!) : אני הוא קיסמה אואדורה, הזיכרון הראשון שלי הוא מעבדה אפלה ומפחידה, איש בעל לשון ארוכה שם תחבושות על גופי ואמר את המילים הראשונות שאני זוכר: "אני חייב להציל אותך" לאחר מכן הוא השתעל והמשיך: "אם אני לא אהיה פה בעתיד, אתה תצתרך להמשיך את הכל". תמיד אני חולם את אותו החלום על אותו איש שהתשעל וירק חומצה מפיו שהמיסה כמה מבחנות. אני גדלתי עם הורים מאמצים, הם תמיד השקיעו בי את הכל והיו מוכנים לוותר לי על השובבות שלי. תמיד אהבתי לצחוק ולאסוף סביבי חברים, הכל עד שהגעתי לכיתות גבוהות, בהם שמו דגש על יכולת לחימה, שאר התלמידים צחקו עלי שלא אהבתי לצאת לבילויים כמו שאר הנערים...אני פשוט הייתי אחד שאוהב לשבת ולחשוב, או להתאמן, פשוט לא להימצא בקרבת אנשים רבים! נוח לי בקרבת חבריף אך ליד זרים אני מרגיש חנוק...בעית לחץ חברתי? כל כמה ימים אני הולך לבדיקות, חוששים שהלשון שלי היא גידול מוזר שאין לו הסבר. כבר כמה פעמים שהרגשתי דקירות בפה, הלשון שלי באמת מפלצתית! לא פעם שמתי לב שאני יכול להאריך אותה בהרבה לעומת אנשים רגילים. תמיד חששתי מכך, אך הורי אמרו שימצאו לכך תרופה ושהכל יהיה בסדר. בלימודים אני יותר מתמחה במהירות, קצת טאיג'וטסו וקצת נינג'וטסו, הכי טוב לי ככה. יש ילדה בת 12 אינואה שמה, כמעט בת 13 ואני התאהבתי בה לחלוטין. אני עוד לא יודע לאיזה קבוצה היא תלך, אבל אני כל כך מקנא לה! יש לה שיער חום ופשוט...כל כך מדהימה! עוד דבר שהטריד אותי הוא שפעם לחודש, אני שם לב לאותם שני אנשים אשר מציצים מבעד לחלון שלי, על העיסוקים שלי. אני לא יודע מי הם, אבל הם מפחידים אותי
תמונה עדכנית (רק תמונה אני מקבל!, בכך שלא אחת המיסדרה) :
שולטת ב (נינגוטסו,גאנגוסטו,טיגוסו והסוג שלהם למשל: צללים) : טאיג'וטסו ונינג'וטסו, קצת מכל דבר
יש לכם שד בפנים? (מי הוא,רקע,הסבר,תמונה הכול,לא חובה רק עד 2 משתמשים עם שד, כמובן לא השד הראשון והאחרון) : החלטתי להמציא בסוף בסוף ג'וטסואים קטנליים כמו שהלשון הופכת לגוף חלקלק וארוך של דרקון ענקי וחזק, הקיצר נוותר על שד!
נקשים\ נקשים משפחתיים (חובה לפחות אחד כמו חרב וזה..) : מנקה לשון מיוחד מברזל
גובה\משקל: מטר 75 שוקל 59 קילו
חברה\חבר במישחק (כן, לא): אממ כן
לחלק מ100
צאקרה:29
כוח פיזי:30
חשיבה:[למה צריך חשיבה? הרי אני קובע מה קורה במשחק אני אומר מה אני עושה, זה לא נחוץ]
מהירות:41
4)-
5)-
6)-
7)-
8)-
9)-
בהצלחה,ואת האמת לא לקח לי הרבה זמן, לא כמו שאר המישחקים שלי..