Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23
  1. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    אוקיי תגיד לי מה אתה כמנהל הכי מעדיף! שאני אהיה אוצ'יה, משעמם קצת כי אין להם ג'וטסואים מיוחדים חוץ מבמונגקאיו[נו איך שהשם הזה הולך] מצד שני אני יכול להעתיק כל יכולת שאראה...זה ממש טוב!!! מצד שני אוכל להיות שייך לשבט הקאיוגה, לוחם טאיג'וטסו חזק עם יכולות טובות! או שבט שהמצאתי, כרגע אין לו שם אבל מה שמיוחד בו זה הלשון. לאנשים מהשבט הזה יש ג'וטסואים מיוחדים ולשון מיוחדת, הלשון מכילה חריצים קטנים ומן קוצים! האסטרטגיה היא לפגוע למשל בזרוע של היריב ובאותו הזמן, גם ליצור חתך עם הקוצים וגם להוציא מהחריצים רעל כדי שייכנס לחתך ויגרום לאויב פציעה קשה שתוביל לבסוף למוות! יש גו'טסואים כמו הצמחת לשון מחדש, הארכת על, הוצאת מאות לשונים מהפה, שימוש ברעל קטלני ביותר ועוד!
    מה לדעתך יהיה הכי טוב ושתוכל להעביר לי תמשחק בצורה הכי טובה מבין הדברים הבאים?
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

2. משתמש מנוסה
    יואו,תראה...לדעתי משו' יפה מאוד שאתה ממציע זה ממש יעזור ככול שזה קטלני ואתה מבין במה באתה יצר תוכל רק אתה להמציא באמצע המישחק טכניקות חדשות שמהשבט שלך.
    תוכל גם לתקן אותי..תוכל להשתדרג..מה הדרך הכי קטלנית ויפה לדעתך?,אני איתך ממה שיצרת.

3. היכל התהילה
    טוב יודע מה? בסדר גמור אני אלך על שבט אואדורה, כך אני אקרא להם.

שם פרטי:קיסמה
    שם משפחה:אואדורה
    גיל (12~14) :14
    רקע(להשקיע בזה הכול כולל הכול:משפחה,חברים,ילדות,עתיד!) : אני הוא קיסמה אואדורה, הזיכרון הראשון שלי הוא מעבדה אפלה ומפחידה, איש בעל לשון ארוכה שם תחבושות על גופי ואמר את המילים הראשונות שאני זוכר: "אני חייב להציל אותך" לאחר מכן הוא השתעל והמשיך: "אם אני לא אהיה פה בעתיד, אתה תצתרך להמשיך את הכל". תמיד אני חולם את אותו החלום על אותו איש שהתשעל וירק חומצה מפיו שהמיסה כמה מבחנות. אני גדלתי עם הורים מאמצים, הם תמיד השקיעו בי את הכל והיו מוכנים לוותר לי על השובבות שלי. תמיד אהבתי לצחוק ולאסוף סביבי חברים, הכל עד שהגעתי לכיתות גבוהות, בהם שמו דגש על יכולת לחימה, שאר התלמידים צחקו עלי שלא אהבתי לצאת לבילויים כמו שאר הנערים...אני פשוט הייתי אחד שאוהב לשבת ולחשוב, או להתאמן, פשוט לא להימצא בקרבת אנשים רבים! נוח לי בקרבת חבריף אך ליד זרים אני מרגיש חנוק...בעית לחץ חברתי? כל כמה ימים אני הולך לבדיקות, חוששים שהלשון שלי היא גידול מוזר שאין לו הסבר. כבר כמה פעמים שהרגשתי דקירות בפה, הלשון שלי באמת מפלצתית! לא פעם שמתי לב שאני יכול להאריך אותה בהרבה לעומת אנשים רגילים. תמיד חששתי מכך, אך הורי אמרו שימצאו לכך תרופה ושהכל יהיה בסדר. בלימודים אני יותר מתמחה במהירות, קצת טאיג'וטסו וקצת נינג'וטסו, הכי טוב לי ככה. יש ילדה בת 12 אינואה שמה, כמעט בת 13 ואני התאהבתי בה לחלוטין. אני עוד לא יודע לאיזה קבוצה היא תלך, אבל אני כל כך מקנא לה! יש לה שיער חום ופשוט...כל כך מדהימה! עוד דבר שהטריד אותי הוא שפעם לחודש, אני שם לב לאותם שני אנשים אשר מציצים מבעד לחלון שלי, על העיסוקים שלי. אני לא יודע מי הם, אבל הם מפחידים אותי
    תמונה עדכנית (רק תמונה אני מקבל!, בכך שלא אחת המיסדרה) :
    שולטת ב (נינגוטסו,גאנגוסטו,טיגוסו והסוג שלהם למשל: צללים) : טאיג'וטסו ונינג'וטסו, קצת מכל דבר
    יש לכם שד בפנים? (מי הוא,רקע,הסבר,תמונה הכול,לא חובה רק עד 2 משתמשים עם שד, כמובן לא השד הראשון והאחרון) : החלטתי להמציא בסוף בסוף ג'וטסואים קטנליים כמו שהלשון הופכת לגוף חלקלק וארוך של דרקון ענקי וחזק, הקיצר נוותר על שד!
    כפר:העלה הניסתר
    כסף:100,000 יין.
    נקשים\ נקשים משפחתיים (חובה לפחות אחד כמו חרב וזה..) : מנקה לשון מיוחד מברזל
    גובה\משקל: מטר 75 שוקל 59 קילו
    חברה\חבר במישחק (כן, לא): אממ כן
    לחלק מ100
    צאקרה:29
    כוח פיזי:30
    חשיבה:[למה צריך חשיבה? הרי אני קובע מה קורה במשחק אני אומר מה אני עושה, זה לא נחוץ]
    מהירות:41
    אביב

4. משתמש מנוסה
    רשום~טוב יש 3 רשומים כבר..נתחיל? כדי עכשיו?

5. היכל התהילה
    כן נתחיל!
    אביב

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    תומך באביב B)
    חמוף

7. משתמש מנוסה
    שם פרטי:נג'י
    שם משפחה:הוקצטסו
    רקע:נג'י שייך למשפחה מאוד מפורסמת וידועה בכוחה בעיר בה הוא גדל, מגיל קטן נג'י התאמן לתחרויות, הוא לא הפסיד שום רגע וכל קטע זמן קטן שהיה לו התאמן יחד עם חבריו. לנג'י גם הייתה אהבה בחיים אבל לרוע מזלו האהבה התנתקה שהילדה שאותה הוא אהב עברה לעיר אחרת. אחריי כמה שנים נג'י התקבל לבית ספר ללימודי נינג'ה הטוב ביותר באיזור, שמה ילדים ירדו עליו כי לא ידעו את כוחותיו האמיתים והוא חטף לא מעט מכות מהבוגרים. עד שיום אחד נמאס עליו להיות ה"עבד" של כולם והוא החליט שהוא הולך להיות הנינג'ה הכי חזקה בעולם ואף אחד לא ייעצור אותו מלהגשים חלום זה
    תמונה עדכנית:http://www.kh2.co.uk/assets/kh2/artwork/roxas.png
    שולט ב:טאיג'וטסו
    סוג:צ'אקרר(אחד ששולט בצ'קרה בגופים שונים)
    כפר:העלה הניסתר
    כסף:100,000 יין.
    נקשים\ נקשים משפחתיים (חובה לפחות אחד כמו חרב וזה..) :תחבושות לחימה(שלא ידוע עליהן כלום מלבד שהן היו שייכות לסבא רבא של נג'י שהיה אומן לחימה בטאיג'וטסו)
    גובה:1.70
    משקל:50
    חברה\חבר במישחק (כן, לא):בנתיים אף אחד
    צאקרה:10
    כוח פיזי:30
    חשיבה:30
    מהירות:30

8. משתמש מנוסה
    מישחק יפה

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •