שלום לקהילת פוקימונס,
בטח בימים הקרובים אתם תגלו שארווין שוב בבאן, ואתם תרצו לדעת מה הסיבה. אני כותב את זה על מנת לענות לכם על השאלה הזו, כך שנושאים נוספים בנושא הם מיותרים. ארווין בבאן כי הוא עבר על מספר חוקים פורום במספר רב של פעמים. הוא קילל, שיקר, פירסם חומר שלא שלו, הסיט והפך את הפורום הזה לפורום סוג ב'. אני ביקשתי ממנו אין ספור פעמים שיחדל מההתנהגות הזו, דבר שהוא לא השכיל לעשות. בנוסף לכך, הוא הצליח להביא פקח אחר שיתן לו את הרשות לעבור על חוקי הפורום הגלובאלים. אני רואה בהתנהגות הזו סוג של נורה אדומה כי ארווין לא מעל אף אחד כאן וגם אם יש לו פקח בתור חבר, לא אמורה להיות פה פרוטקציה. כולנו פה אמורים להקשיב לחוקים, גם מנהלים וגם גולשים ולא יתכן שגולש אחד יקבל את הרשות לפרסם טופיקי נאצה נגד ההנהלה, את הרשות לפרסם טופיקי פרישה ושהבאנים שלו יקוצרו בצורה דראסטית רק בכלל שיש לו חבר או שתיים בהנהלה. אני הצגתי בפניי אלכס את הטיעונים שלי ואני מקווה שהוא יידע להיות אובקייטיבי ולא להתקפל מול גולש אשר רוצה את רעתו, ואת רעת כל הפורום. עכשיו אני נתתי לו באן לשבוע על כל המעללים האחרונים שלו. כולי תקווה שההנהלה תדע לא להיות בובת החוטים של גולש מן השורה וכולי תקווה שההנהלה תציג פה חזית משותפת כנגד התנהגות מסוג כזה.
אני מבקש ממכם לכבד את ההחלטה שלי, בתודה, היטמן.