פורסם במקור על ידי Dan לא הבנתי 2 שלי שווה אחד רגיל שלך? או 2 אגדיים תמורות הכל? 2 ציפורים ותבחר שני פוקימונים שאתה רוצה (מפותחים או לא מה שאתה רוצה), מקובל?
יש 9 פוקימונים שאתה רוצה שאני יתן לך . לא עדיף 3 על כל ציפור?
פורסם במקור על ידי Dan יש 9 פוקימונים שאתה רוצה שאני יתן לך . לא עדיף 3 על כל ציפור? בסדר, מתי תרצה לחליף?
תעדכן את הרשימה, אולי אני אמצא עוד פוקימונים שאתה צריך O:
עדיין לא החלפתי עם Dan אז זה מעודכן
יש לי קנגסהאן.
[QUOTE=shubi dubi;765318]מי אתה רוצה? האונדור רמה 14
אינפרייפ- לא הבנתי למה אתה מתכוון
אם זה מעודכן, למה עדיין רשום שאתה צריך אקנ וסאנקרן, למיטב זיכרוני העברתי לך ארבוק וסאנפלורה שאפשר להרבות אותם כדי להשיג את שני אלה P:
פורסם במקור על ידי brock אם זה מעודכן, למה עדיין רשום שאתה צריך אקנ וסאנקרן, למיטב זיכרוני העברתי לך ארבוק וסאנפלורה שאפשר להרבות אותם כדי להשיג את שני אלה P: חחחח נו למה להכשיל?! XD אני מעדכן עוד שנייה, מרוצה?!
מה מציע על הורסי ? ויש לי גם שיימין .
פורסם במקור על ידי SpongeBobT מה מציע על הורסי ? ויש לי גם שיימין . ערכתי שוב עכשיו, אני לא צריך שיימין לגבי הורסי, יש לי כמה דברים ממה שכתבת באשכול שלך, תסתכלי שם
אינפרייפ- לא הבנתי למה אתה מתכוון [/QUOTE] אני רוצה או האונדור או אלקיד רמה 14-18
פורסם במקור על ידי אינפרייפ אינפרייפ- לא הבנתי למה אתה מתכוון אני רוצה או האונדור או אלקיד רמה 14-18[/QUOTE] מה יש לך להציע?
קוילאבה,אבל זה תמורת אלקיד בלבד רמה חמש עשרה אני רוצה אותו אם אפשר עם אגרוף אש יש לי גם זובאט אבל אתה בטח לא תהיה מעוניין
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום