Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: רמורייד

כרגע במשחק פתחתי את המכון השמיני ועכשיו אני בפתח של מערת הקרח להגיע אל העיר.
    הסתכלתי בסרבי וראיתי שמוצאים אותו בדרך 44, שזה בדיוק היציאה מהעיר מהגוני(העיר השביעית). דגתי שם קצת עם ה-good Rod שלי ומצאתי רק פוליווג ומג'יקרפ. אפשרי למצוא אותו בכלל עם גוד רוד או שצריך סופר רוד? או שבכלל מוצאים אותו ע"י שחייה?
    אין לי פוקימון מים שהוא חלק מהשישייה. את הסלוופוק שלי הפסקתי לאמן כי הוא לא היה טוב אז חשבתי לנסות את אוקטילרי כי אף פעם לא היה לי אותו(ואת לאפרס כבר ניסיתי בזמנו).

2. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    בדקתי בסרבי והמצב הוא כזה.
    עם good rod הסיכוי למצוא אותו שם הוא 2% בלבד
    עם Super rod הסיכוי למצוא אותו שם הוא 3% בלבד
    ובswarm+ כל חכה אפשרית הסיכוי למצוא אותו שם יהיה 90%

מה זה סוורם+? :s

4. משתמש מנוסה
    לך לפוקיגר ותלך לאפשרות של הרדיו שם, ב1 התחנות תיהיה משודרת התוכנית של מארי ופרופסור אוק.
    כל יום יהיה פוקימון מסויים שיופיע יותר מהרגיל באזור מסויים ולזה קוראים סווארם.
    אז יהיה סיכוי ש1 מהם יהיה רמורייד ויכול להיות שזה יהיה פוקימון אחר בכלל., וכל יום הפוקימון של הסווארם מתחלף.
    אז ביום שבוא יודיעו ברדיו שרמוריידים רבים מופיעים בדרך 44 אתה תוכל לדוג אותו בקלות ולא משנה באיזו חכה תשתמש.

הבנתי. והסיכוי למצוא את רמורייד בגוד רוד לא בסוורם הוא סיכוי גבוה,נמוך או שווה לסיכוי למצוא נניח את פיבאס בספיר?

6. משתמש מנוסה
    אני מניח שנמוך יותר, כי פיבאס בספיר נמצא במס' משבצות בודדות בלבד וגם סיכויי המציאה לא גבוהים במיוחד.
    לעומת זאת לרמורייד אין הגבלת משבצות, רק סיכויי המציאה שלו נמוכים יותר.

אז זה נשמע כמעט בלתי אפשרי, לא?
    שמעתי עכשיו ת'תתחנה שלהם ברדיו, כל יום בעיקרון מתחלפים הפוקימונים? ובתחנה מוזכרים בערך חמישה פוקימונים אם אנל'א טועה, נכון?

8. The eternal hunters
    שם: אילן
    2% זה סיכוי די סביר יותר קל מפיבאס אולי תשתמש כפוקימון מים בקבוטופס/אומנייט? הם ממש חזקים
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

אם זה יותר קל מפיבאס אולי אני אתן לזה צ'אנס. הסתכלתי עליהם לא מזמן ולא התלהבתי מההתקפות שהם לומדים יותר מדי. גם מקבלים אותם מאוחר, אחרי הליגה, לא? אני צריך פיתרון מידי.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •