זה בדיוק התגובה שמראה שאתם כן מחפשים כל הזמן איך לפגוע בהיטמן ולא להעיר על דברים שהוא לא עושה נכון!
"לצערי הרב אינני מוצא שוםביקורת הפעם" משמע אתה עצוב שאתה לא יכול להעביר עליו ביקורת!
הנה לכם העבודה לכל מה שאני חושב על מי שמעביר ביקורת על היטמן....ולא צריך להוסיף מילה, כל מילה תהיה לרעתכם
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אל תעלב אבל יצאת מזה טמבל.Originally posted by Admin@Mar 15 2008, 08:03 PM
זה בדיוק התגובה שמראה שאתם כן מחפשים כל הזמן איך לפגוע בהיטמן ולא להעיר על דברים שהוא לא עושה נכון!
"לצערי הרב אינני מוצא שוםביקורת הפעם" משמע אתה עצוב שאתה לא יכול להעביר עליו ביקורת!
הנה לכם העבודה לכל מה שאני חושב על מי שמעביר ביקורת על היטמן....ולא צריך להוסיף מילה, כל מילה תהיה לרעתכם
כאילו, כל אחד (נורמלי) היה מבין שזה בצחוק.
ונכון, אני מודה, כאשר אני יכול-אני מעביר ביקורת על אור.
כאשר אני לא יכול-אני אל עמביר ביקורת.
לא הייית קורה לזה "קוטלים כל דבר שהוא אומר" כמו שהוא עצמו אמר לא מזמן. אנחנו פשוט בודקים אותו במיוחד שהוא לא טועה. אני עצוב שאני לא יכול להעביר עליו ביקורת, אבל כל הכבוד לו על זה.
תדמיין את זה כמו לימודים בבצפר.יש את המורים היותר קשוחים ויש את הפחות קשוחים, נכון? אז אני, לרוב התלמידים (במידה ואנחנו עדיין בדימויי) אהיה מורה פחות קשוח, ולהיטמן (מכל מיני סיבות שלא קשורות לכאן) אהיה מורה יותר קשוח.
לדעתי זה לגיטימי לחלוטין, אם אתה חושב שאני טועה ציין מדוע.
<span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>
הוצאת לי את המילים מהפה.Originally posted by Zoro@Mar 15 2008, 10:15 PM
אני מקווה מאוד שאתה לא מצפה מאיתנו לומר לו "כל הכבוד! עשית עבודה מעולה!" על עדכון שגוי, או על עדכון כמו העדכון שהוא העתיק את המידע. כשיש מה לתקן, מתקנים.
בוא נגיד את זה ככה:
כאשר מישהו טועה, אנחנו מתקנים אותו.
כאשר היטמן מפרסם משהו אנחנו מקווים שהוא טועה.
אם הוא לא טועה אז באסה לנו, אבל אם הוא כן טועה נעיר לו כדי לעזור לו להשתפר.
קפיש?
<span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>
אף אחד לא ביקש שתגיב כעת אם לא הבנת.Originally posted by Hit Man@Mar 16 2008, 01:35 AM
כשיהיה לכם משהו חכם לרשום, אני אגיב.
בינתיים, אתם מקווים שאני אטעה, ואני מקווה שתתבגרו.
אחר כך אל תתפלאו אם אביב מפזר אזהרות או נותן באנים.
שנתבגר? גם אני מקווה, תקופת החטיבה ממש מבאסת..):
אתה ידוע על מה נותנים אזהרות ידידי היטמן? על קללות והעלבת משתמשים (ועל ספאם).
אגב, גם העלבה בפרטי נחשבת אם לא הבנת עד עכשיו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)