Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אני שונא ספורט כל ספורט אפילו שח- מט (כן כן זה ספורט אל תזלזלו באביזי) אבל במיוחד אני שונא לראות את זה בטלוויזיה אם כבר לשחק את זה אני מבין אתם אוהבים להזיע וכאלה אבל למה לראות את זה בטלוויזיה מה המשמעות??? אני רוצה לשמוע...

2. אבאי אני יכול לשנות את זה
    לראות אנשים נותנים את הנשמה ומנסים לנצח או לשבור שיא זה נותן לי אישית מרץ לעשות את זה גם

3. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dan צפה בהודעה
    לראות אנשים נותנים את הנשמה ומנסים לנצח או לשבור שיא זה נותן לי אישית מרץ לעשות את זה גם
    אבל אתה ממשיך לראות את זה זה לא שאתה רואה ואז מכריז בקולי קולות "בא לי לשחק כדורגל!" ויוצא
    לשחק אתה נשאר ואם אתה משחק בכדורגל זה יהיה בסוני אני צודק?

4. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    אני שונא ספורט כל ספורט אפילו שח- מט (כן כן זה ספורט אל תזלזלו באביזי) אבל במיוחד אני שונא לראות את זה בטלוויזיה אם כבר לשחק את זה אני מבין אתם אוהבים להזיע וכאלה אבל למה לראות את זה בטלוויזיה מה המשמעות??? אני רוצה לשמוע...
    ספורט זה בידור תחרותי, על כל המשתמע מכך.
    על פי הדיון שפתחת אני מניח שאתה כבן 11, אל תיעלב או משהו, אבל כמעט כל בן אדם נורמאלי מתעניין בספורט או לפחות מבין למה האחרים מתעניינים בזה.
    כיוון שאנחנו חיים בישראל, מדינה שאת רוב כספה מוציאה על הגנת המדינה (צבא, משטרה וכד'), הספורט כאן מאוד גרוע. הכדורסל די טוב, אך הוא לא מקבל מספיק תשומת לב. אם היינו חיים במדינת ספורט כגון ספרד (אלופת העולם/אירופה בכמעט כל תחום אפשרי, מכדורגל ועד רכיבת אופנועים) היית מבין כמה הספורט חשוב. תבין, 4 מכל 5 אנשים בספרד צפו בשידור חי בגמר המונדיאל (אולי אפילו יותר, אני לא ממש זוכר את המספרים).

5. אני ניניני אני סמל מיני
    ולמה אתה אוהב לראות פוקימון?זה לא שעכשיו תצא ותצעק אני רוצה לצאת למסע פוקימונים!

קרדיט ענק לרועי!

6. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי pokedex צפה בהודעה
    ספורט זה בידור תחרותי, על כל המשתמע מכך.
    על פי הדיון שפתחת אני מניח שאתה כבן 11, אל תיעלב או משהו, אבל כמעט כל בן אדם נורמאלי מתעניין בספורט או לפחות מבין למה האחרים מתעניינים בזה.
    כיוון שאנחנו חיים בישראל, מדינה שאת רוב כספה מוציאה על הגנת המדינה (צבא, משטרה וכד'), הספורט כאן מאוד גרוע. הכדורסל די טוב, אך הוא לא מקבל מספיק תשומת לב. אם היינו חיים במדינת ספורט כגון ספרד (אלופת העולם/אירופה בכמעט כל תחום אפשרי, מכדורגל ועד רכיבת אופנועים) היית מבין כמה הספורט חשוב. תבין, 4 מכל 5 אנשים בספרד צפו בשידור חי בגמר המונדיאל (אולי אפילו יותר, אני לא ממש זוכר את המספרים).
    סליחה אני לא בן 11 אני פשוט שונא ספורט בדמי...

אביב פוקימון זאת סדרה לא מציאותית זה כמו חלום מתוק שאתה יודע שלא יתגשם...

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי elbaz2008 צפה בהודעה
    ולמה אתה אוהב לראות פוקימון?זה לא שעכשיו תצא ותצעק אני רוצה לצאת למסע פוקימונים!
    בדיוק.
    ספורט זה בידור, עם תוספת תחרותיות ויכולת להיות שותף למשחק (ללכת לשחק במגרש במקרה של כדורגל כמשחק וללכת לתמוך בקבוצתך מהקהל במקרה של כדורגל כבידור או כליגה תחרותית).

8. Because lizards can swim
    בדיוק.
    ספורט זה בידור, עם תוספת תחרותיות ויכולת להיות שותף למשחק (ללכת לשחק במגרש במקרה של כדורגל כמשחק וללכת לתמוך בקבוצתך מהקהל במקרה של כדורגל כבידור או כליגה תחרותית).
    עניתי לשניכם אתם לא מבינים את ההבדל בין אמיתי למצויר כנראה... חוץ מזה אני לא זה שאמר שזה נותן לי מרץ לעשות את זה...

9. אבאי אני יכול לשנות את זה
    אבל אתה ממשיך לראות את זה זה לא שאתה רואה ואז מכריז בקולי קולות "בא לי לשחק כדורגל!" ויוצא
    לשחק אתה נשאר ואם אתה משחק בכדורגל זה יהיה בסוני אני צודק?
    טועה בענק, אני רואה משחק והם הוא נתן לי רצון לשחק כדורגל אני יארגן כדורגל יש איפה שאני גר מספיק ילדים בשביל זה

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אני בעד קילרבי
    סיבתי:למי יש כוח לשבת על הספה ולראות משחק שעה וחצי(סתם דוגמא)שלא קורא בו כמעט כלום.או כדורסל כול שניה סל משעמם זאת דעתי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    סליחה אני לא בן 11 אני פשוט שונא ספורט בדמי...

אביב פוקימון זאת סדרה לא מציאותית זה כמו חלום מתוק שאתה יודע שלא יתגשם...
    אם אתה שונא ספורט, למה זה בדיוק איכפת לנו?
    תחשוב שאני שונא את האייפון ונכנס לפורום של מעריצי אייפון ומלכלך עליו, אין שום טעם בזה.
    בכל מקרה, ספורט זה דבר מאוד חשוב לגוף. זה שומר על לחץ דם טוב, רמת שומנים ועוד הרבה מאוד דברים, קשה מאוד לשמור על הגוף בלי לעשות ספורט באופן של לפחות פעם בשבוע.
    זה שומר על שרירים, ובכללי, אנשים בעת העתיקה (וגם עכשיו בחלק ממדינות אפריקה) נאלצו לעשות ספורט על מנת השרדות, בכל זאת הם צריכים היו לברוח מחיות טרף שרצו להרוג אותם.
    הקטע של התחרותיות זה כדי לעורר מוטיבציה וגם קצת להרוויח כסף. כדורגל זה ספורט מאוד בריא (לא הכי אמנם, שחייה וכדורסל יותר משפיעים על הגוף) שעוזר לשמור על הגוף. למה לא להוסיף לזה קצת עניין ולהפוך את השמירה על הגוף לכיף ולחוויה?

12. Because lizards can swim
    אם אתה שונא ספורט, למה זה בדיוק איכפת לנו?
    תחשוב שאני שונא את האייפון ונכנס לפורום של מעריצי אייפון ומלכלך עליו, אין שום טעם בזה.
    בכל מקרה, ספורט זה דבר מאוד חשוב לגוף. זה שומר על לחץ דם טוב, רמת שומנים ועוד הרבה מאוד דברים, קשה מאוד לשמור על הגוף בלי לעשות ספורט באופן של לפחות פעם בשבוע.
    זה שומר על שרירים, ובכללי, אנשים בעת העתיקה (וגם עכשיו בחלק ממדינות אפריקה) נאלצו לעשות ספורט על מנת השרדות, בכל זאת הם צריכים היו לברוח מחיות טרף שרצו להרוג אותם.
    הקטע של התחרותיות זה כדי לעורר מוטיבציה וגם קצת להרוויח כסף. כדורגל זה ספורט מאוד בריא (לא הכי אמנם, שחייה וכדורסל יותר משפיעים על הגוף) שעוזר לשמור על הגוף. למה לא להוסיף לזה קצת עניין ולהפוך את השמירה על הגוף לכיף ולחוויה?
    לא שאלתי אם אכפת לך שאלתי למה אתה אוהב ולא כתבת את זה...

13. אבאי אני יכול לשנות את זה
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אני בעד קילרבי
    סיבתי:למי יש כוח לשבת על הספה ולראות משחק שעה וחצי(סתם דוגמא)שלא קורא בו כמעט כלום.או כדורסל כול שניה סל משעמם זאת דעתי
    אם אין לך כוח לשבת ולהתסכל איך יש לך כוח לשחק?

14. משתמש מנוסה
    לא שאלתי אם אכפת לך שאלתי למה אתה אוהב ולא כתבת את זה...
    כן כתבתי, אתה לא קראת?

15. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dan צפה בהודעה
    אם אין לך כוח לשבת ולהתסכל איך יש לך כוח לשחק?
    אין עצבים זה הסבר נכון יותר ואל תעשה את עצמך כלא מבין וחוץ מזה לי אין עצבים לראות ואין לי כוח לשחק אני משחק רק משחקי ידידות (שמוותרים לי מלא) כדורסל עם חברים קרובים מאד שלי השכונה שלי זאת לא "שכווונה"

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •