אני שונא ספורט כל ספורט אפילו שח- מט (כן כן זה ספורט אל תזלזלו באביזי) אבל במיוחד אני שונא לראות את זה בטלוויזיה אם כבר לשחק את זה אני מבין אתם אוהבים להזיע וכאלה אבל למה לראות את זה בטלוויזיה מה המשמעות??? אני רוצה לשמוע...
ספורט זה בידור תחרותי, על כל המשתמע מכך.
על פי הדיון שפתחת אני מניח שאתה כבן 11, אל תיעלב או משהו, אבל כמעט כל בן אדם נורמאלי מתעניין בספורט או לפחות מבין למה האחרים מתעניינים בזה.
כיוון שאנחנו חיים בישראל, מדינה שאת רוב כספה מוציאה על הגנת המדינה (צבא, משטרה וכד'), הספורט כאן מאוד גרוע. הכדורסל די טוב, אך הוא לא מקבל מספיק תשומת לב. אם היינו חיים במדינת ספורט כגון ספרד (אלופת העולם/אירופה בכמעט כל תחום אפשרי, מכדורגל ועד רכיבת אופנועים) היית מבין כמה הספורט חשוב. תבין, 4 מכל 5 אנשים בספרד צפו בשידור חי בגמר המונדיאל (אולי אפילו יותר, אני לא ממש זוכר את המספרים).
אני בעד קילרבי
סיבתי:למי יש כוח לשבת על הספה ולראות משחק שעה וחצי(סתם דוגמא)שלא קורא בו כמעט כלום.או כדורסל כול שניה סל משעמם זאת דעתי
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אם אתה שונא ספורט, למה זה בדיוק איכפת לנו?
תחשוב שאני שונא את האייפון ונכנס לפורום של מעריצי אייפון ומלכלך עליו, אין שום טעם בזה.
בכל מקרה, ספורט זה דבר מאוד חשוב לגוף. זה שומר על לחץ דם טוב, רמת שומנים ועוד הרבה מאוד דברים, קשה מאוד לשמור על הגוף בלי לעשות ספורט באופן של לפחות פעם בשבוע.
זה שומר על שרירים, ובכללי, אנשים בעת העתיקה (וגם עכשיו בחלק ממדינות אפריקה) נאלצו לעשות ספורט על מנת השרדות, בכל זאת הם צריכים היו לברוח מחיות טרף שרצו להרוג אותם.
הקטע של התחרותיות זה כדי לעורר מוטיבציה וגם קצת להרוויח כסף. כדורגל זה ספורט מאוד בריא (לא הכי אמנם, שחייה וכדורסל יותר משפיעים על הגוף) שעוזר לשמור על הגוף. למה לא להוסיף לזה קצת עניין ולהפוך את השמירה על הגוף לכיף ולחוויה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)