כפי שאתם רואים , חזרתי מהשבוע הראשון שלי בטירונות.
זו טירונות 02 וזה ממש צחוק מה שהולך שם.. חשבתי שיהיו יותר רציניים ותהיה יותר משמעת אבל אנשים עושים שם מה שבא להם.
למרות מה שאנשים חושבים, לישון באוהלים במשך שבוע , הרבה הליכות בשמש ורגליים כואבות כל השבוע זה לא כזה נורא. אני ציפיתי שאני אשבר או משהו אנאערף..
יצא לי לחשוב איזה פעם - פעמיים מה הולך פה בפורום בזמן שאני נעדר, אבל סמכתי על ההנהלה שתעשה את העבודה כמו שצריך.
ממ.... למי שמעוניין לשמוע סיפורים מהשבוע הראשון, שימשיך לקרוא.
השבוע אחד החיילים עמד בסוף המקלחות עם סכין שלופה מוצמדת לצוואר ומאיים שהוא יתאבד , ישר כל הבסיס הוקפץ ובאו קצינים והמ"מ הגיעה וניסתה לגרום לו לרדת מהעניין של ההתאבדות, הבן אדם היה כבר לא שפוי וששאלו אותו מה הוא רוצה הוא אמר שהוא רוצה נסטי וסיגריות.. כמובן שהמ"מ רצה להביא לו מה שהוא ביקש ואז הוא ירד מהעניין של ההתאבדות ועלה לאוטובוס לאנשהו...
ת'אמת ציפיתי שיקחו אותו לאיזה מוסד או משהו אבל משום מה הוא חזר יום אחרי :s
היו עוד כמה מקרים יוצאי דופן כמו אנשים עם הזיות בלילה ואנשים מתעלפים וכו' חח אבל שטויות.
האוכל והשתיה בבסיס חרא, ובזבזתי 100 שקל רק על שתיה במשך השבוע...
שלא נדבר על יום התורנות במטבח ששם אני ועוד 3 חיילים עשינו עבודה של 45 חיילים כי נדפקתי עם פלוגה של אוטיסטים.. כולם שם מתלוננים "כואב לי הרגל" "כואב לי הגב" וכל החרטא הזה ... והם ממש מקבלים פתורים וזה מה שמעצבן.. משעה 4:30 בבוקר עד 22:30 הייתי על הרגליים וסחבתי דברים כבדים ותאמינו לי... מה שעשיתי שם זו לא עבודה של בן אדם... בלי עין הרע, בן אדם אחר היה מתפרק או לא'דע מה...
תסלחו לי על החפירה , הייתי חייב לשתף אתכם בשבוע הראשון בטירונות... ובטח שכחתי הרבה יותר סיפורים מעניינים אבל חפיף.
אני חוזר יום ראשון לעוד שבוע.
אז עד אז... שיהיה לכם שבת שלום.