אם אתה יכול להשיג התחלתיים אז קח אינפרנייפ
זה קצת חבל שרוב הפוקימונים בצוות איטיים, זה יכול לגרום לך קצת בעיות בקרבות ווי-פי.
אבל לחלק מהם יש הגנות טובות אז הם עוד יכולים לשרוד...
אני חושב שלכל צוות צריך להיות לפחות פוקימון 1 שהוא גם מהיר, מה שאני לא רואה כאן בצוות הזה.
מדיצ'אם הוא פוקימון נחמד שההתקפה שלו מוכפלת בזכות היכולת, יש לו גם סט דיי נחמד, אבל הוא לא תמיד יעזור לך.
מאמוסווין...אכן פוקימון עוצמתי עם HP גבוה מאוד, אבל יש לו לא מעט חולשות.
הוא יוכל להתגבר על חלקן בזכות הסט שלו, אבל לא מול השאר.
לדוגמא, גם אם הוא יודע רעידת אדמה, אל תציב אותו נגד פוקימוני אש בקרבות ווי-פי, פוקימוני אש הם לרוב מאוד מהירים והם יביסו אותו עוד לפני שיתקוף בזה בכלל.
לודיקולו, שילוב סוגים דיי מעניין, אבל השילוב שלו ושל טיירניטאר באותה השישייה הוא קצת לא יעיל.
ללודירולו רצוי לתת סט ראין דאנס, גם כדי לחזק את מהלכי מהים שלו וגם בגלל ש2 היכולות השונות שלו פועלות כאשר יורד גשם, או שהמהירות מוכפלת עם Swift swim, או שהHP מתרפא קצת עם Rain dash.
הוא דיי נחמד, אבל גם לו יש לא מעט חולשות.
דראגונייט, אין מה להגיד...1 הפוקימונים הטובים, עם dragon dance הוא פשוט חייתי.
הבעיה היחידה שלו היא פוקימונים שיודעים ice shards שמאפשר להם לתקוף ראשונים עם מתקפה שאפקטיבית עליו X4, אבל חוץ מזה הוא טוב מאוד.
מטאגרוס הוא גם 1 הפוקימונים הטובים, התקפה פיזית עצומה, הגנה מרשימה, שילוב סוגים טוב..
אם לא תציב אותו נגד פוקימוני אש או אדמה הוא יוכל לגרום נזק רב ליריב.
טיירניטאר..למרות שהוא ממש חזק עם התקפה חזקה מאוד, הגנה טובה מאוד, והאפקט של הסאנד סטורם מחזק את ההגנה המיוחדת שלו בגלל שהוא גם פוקימון אבן, הוא נראה לי מעט בעייתי.
סופת החול שלו תפגע בפוקימונים של היריב אבל גם בשלך, נכון שמחצית הצוות שלך חסינים לזה, אבל לודיקולו, מדיצ'אם ודראגונייט יפגעו מזה, קצת חבל, לא?
חוץ מזה, החולשה המרכזית שלו היא מאוד נפוצה בסטים, ואני מדבר כמובן על מתקפות לחימה.
בגלל האיטיות שלו סביר להניח שהיריב יתקוף קודם, אם הוא יתקוף במתקפה מסוג לוחם הלך עליו.
וגם יש לו הרבה חולשות..
בקיצור, הוא חייתי, אבל יש לו לא מעט חסרונות
הסטים שהבאת הם לא טובים.... בלי להעליב אני רק אומר את דעתי.
עדיף לשים לאינפרנפ להביור כי אם הוא משתמש בחימוןם יתר פעם אחת אז הוא נחלש מאוד עדיף להביור וקרן בולארית ממש לא כדאי כי ייקח לו תור להיטען.
כך סט.
להביור
lose combat-המתקפה הזאת משפיעה חזק על פוקימוני מים אז לא צריך
רעידת אדמה-מתקפה טובה.
aton ege-נגד כמה חולשות שלו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)