זה זיוף שעובר את הליגה אבל אני לא בטוח שגומרים לגמרי.
זה זיוף שעובר את הליגה אבל אני לא בטוח שגומרים לגמרי.
לא שומרתOriginally posted by manoromi@Jun 30 2008, 08:33 PM
בבקשה היום!
ואפשר מקום שמור? B)
<span style=\'color:red\'>Axel- Number VIII</span>
<span style=\'color:red\'>Flurry of Dancing Flames</span>
http://img403.imageshack.us/img403/9458/ynckic9.png
אהבתי, מאוד אהבתי.
מה קורה?
נערך על ידי רותם בשביל לא להרוס את העמוד
<span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>
אדו,זה קול.......
משמו היה פה 3>
פיס
אני צריך עזרה בשייני גולד, יש לי את התג של החשמל ושל העל חושי בקאנטו, אני לא יכול לשחרר את מכון המים, כי יש ת'רוח ההיא כמו שיש במגדל הרוחות שבעיר אחרי מהרת החושך בקאנטו, ואני לא יודע איך להפעיל ת'רדיו, כדי לעבור ת'סנורלקס... מה לעשות?
פתחתי משחק תפקידים חדש על נארוטו אם משהו רוצה שיראה.
עלללללללללללל תגיב...........Originally posted by triner@Jun 30 2008, 09:27 PM
אני צריך עזרה בשייני גולד, יש לי את התג של החשמל ושל העל חושי בקאנטו, אני לא יכול לשחרר את מכון המים, כי יש ת'רוח ההיא כמו שיש במגדל הרוחות שבעיר אחרי מהרת החושך בקאנטו, ואני לא יודע איך להפעיל ת'רדיו, כדי לעבור ת'סנורלקס... מה לעשות?
די כבר
משמו היה פה 3>
פיס
אפשר לשחק בו מבלי להכיר את נארוטו ?Originally posted by Yust@Jun 30 2008, 09:28 PM
פתחתי משחק תפקידים חדש על נארוטו אם משהו רוצה שיראה.
ואתה יכול לוותר לי על רקע?
דארק, תירשם כבר לחידון :שמערט:
<span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>
יש שם שאלות מעצבנות להרשמהOriginally posted by CharizardChan@Jun 30 2008, 09:34 PM
דארק, תירשם כבר לחידון :שמערט:
נו מה אכפת לך?
משמו היה פה 3>
פיס
אתה לא חייב לדעת והוא מושקה אני אסביר לך על המתקפות שתלמד אותן... ברוב שאתה לא חייב עלילה אתה מנהל ראשי לכבוד הוא לי.Originally posted by ProTem@Jun 30 2008, 09:34 PM
אפשר לשחק בו מבלי להכיר את נארוטו ?
ואתה יכול לוותר לי על רקע?
חח חנפן D: סתם
אין מה לעשות :blink:Originally posted by ProTem@Jun 30 2008, 09:44 PM
חח חנפן D: סתם
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)