Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    ראיתי שבזמן האחרון דיסני משדרים פוקימון.יש להם יכולת לשדר/לקנות זכויות של העונות הישנות?
    פעם אחת שידרו אותם(אולי את הראשונה רק פעם אחת),מאז כלום.

אם ישדרו אני אוכל להקליט את הפרקים האלה,ואפילו להעלות אותם...

2. משתמש מנוסה
    לשדר את כל העונות ייקח אולי שנה-שנתיים כי יש כמעט 700 פרקים (בערך) לפוקימון...אבל אני לא חושב שהיא תשדר, למה זה ייקח המון כסף וגם אני חושב שערוץ הילדים עשו טעות ענקית בכך שנתנו לג'טיקס (כן העונה הראשונה ששודרה שם זה היה בג'טיקס)לקנות את העונות הכי מותחות של פוקימון, ואני חושב שהם לא יעשו אותה טעות פעמיים...

3. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי yair565 צפה בהודעה
    לשדר את כל העונות ייקח אולי שנה-שנתיים כי יש כמעט 700 פרקים (בערך) לפוקימון...אבל אני לא חושב שהיא תשדר, למה זה ייקח המון כסף וגם אני חושב שערוץ הילדים עשו טעות ענקית בכך שנתנו לג'טיקס (כן העונה הראשונה ששודרה שם זה היה בג'טיקס)לקנות את העונות הכי מותחות של פוקימון, ואני חושב שהם לא יעשו אותה טעות פעמיים...
    גם אחרי סאגת יהלום ופנינה אין 700 פרקים. וכשאתה מתכוון לעונות הישנות, אתה בטח מתכוון לעונות 1-5.
    וזה לא שערוץ הילדים "נתנו" להם. כנראה שדיסני היו מהירים מספיק כדי לקנות מהאולפנים ראשונים את העונה ה-11.
    ואני לא יודע אם הם יוכלו לקנות. מה שבטוח, כל העונות האלו נמצאות באולפני נלס. אני לא יודע אם עדיין לערוץ הילדים יש את הזכויות והילדים, וגם לא בטוח שערוץ דיסני יחליט להשקיע בזה.

4. משתמש מנוסה
    שם: עדן
    אני דיי בטוח שלערוץ הילדים נגמרו הזכויות לפחות על העונות הראשונות ראשונות למה עברו שנים מאז
    ששדרו את זה עכשיו ערוץ הילדים צריכים לנסות לקנות את העונה שאחרי הקרבות גלאקטיק שכרגע משודרת
    בדיסני

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu-San צפה בהודעה
    גם אחרי סאגת יהלום ופנינה אין 700 פרקים. וכשאתה מתכוון לעונות הישנות, אתה בטח מתכוון לעונות 1-5.
    וזה לא שערוץ הילדים "נתנו" להם. כנראה שדיסני היו מהירים מספיק כדי לקנות מהאולפנים ראשונים את העונה ה-11.
    ואני לא יודע אם הם יוכלו לקנות. מה שבטוח, כל העונות האלו נמצאות באולפני נלס. אני לא יודע אם עדיין לערוץ הילדים יש את הזכויות והילדים, וגם לא בטוח שערוץ דיסני יחליט להשקיע בזה.
    חח חכה עונה 13 ערוץ הילדים קונים אותה, בטוח.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •