אני מנסה לארגן טורניר של קרבות בwifi....מי שמעוניין להצטרף שיגיב פה או שישלח לפרטי...כמה שיותר אנשים, יותר טוב
הנושא הזה לא ממש מושקע ולא מפרט הרבה.
אתה יכול לרשום איזה סוג של פוקימונים יכול להשתתף (לדוגמא פוקימונים מהטייר OU בלבד, UU בלבד וכו')
אתה יכול להוסיף חוקים מסויימים לקרבות שאם מישהו יעבור אותם הוא יפסל, לדוגמא, איסור על שימוש בפוקימונים מטייר מסויים, איסור שימוש של פעמיים באותו פוקימון בשישייה, איסור על מתקפות ה K.O. כמוו shher cold לדוגמא.
במילים אחרות, אתה יכול לפרט הרבה יותר וגם לספק יותר מידע בקשר לטורניר הזה, כרגע הנושא הזה לא מושקע כלל ואין בו כמעט מידע על הטורניר, ולכן אני לא מאשר את השתתפותי עדיין.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
טוב, כעקרון אני לא מבין ממש בטיירים וזה, אבל החוקים הם כאלה:
1. כל הפוקימונים מותרים פרט לאגדיים (כולל רוטום).
2. הקרב יהיה קרב מלא , סינגל באטל רמה מאה כולם.
3. אסור להחליף פוקימונים במהלך הקרב.
4. אין להשתמש במתקפות: FIssure, Sheer Cold, Horn Drill, Guillotine-
5. אין להשתמש באותו הפוקימון כמה פעמים בשישיה, כולם צריכים להיות שונים.
וזהו, מקווה שזה יותר מפורט, אשמח אם תרשמו!
מבחינת חוקים, כן זה יותר מפורט.
אני מניח שע"פ החוקים האלה פוקימונים מהטייר Uber מותרים לשימוש, כי לא אסרת עליהם.
uber זה טייר שהוא לא חוקי בקרבות סטנדרטים מכיוון שהפוקימונים בטייר הזה חזקים מדי, הרוב הם אגדיים כמו גראודון, קיוגר, דארקראי וכו', אבל ישנם עוד שהם לא אגדיים כמו סלאמנס, וובאפט, גארצ'ומפ ועוד.
ויש לי שאלה לגבי חוק מספר 3, ההחלפה היא אסורה, אבל האם המתקפה u-turn מותרת?
היא גם מתקפה שפוגעת בHP של היריב וגם מתקפה שמאפשרת למשתמש בה להחליף פוקימונים.
וגם, האם מותר להשתמש במתקפות כמו roar או whirlwind שמכריחות את היריב להחליף פוקימון?
ועוד שאלה, בחוקים הסטנדרטים יש גם חוץ שאוסר על שימוש במתקפות שמעלות את ההתחמקות של המשתמש או פוגעות בדיוק של היריב, האם כאן המתקפות האלה מותרות כאן או שגם הן אסורות?
1. אשמח אם תוכל לתת לי לינק לרשימה של פוקימוני אובר, אבל בעקרון אני חושב שלא תהיה בעיה להשתמש בהם, אבל להגביל את מספרם לשניים בשישיה.
2. יו טרן לא חוקי, כנל לגבי ווירלוינד ודומיו...
3. ההתקפות הבאות נוספו לרשימת הלא חוקיות: דאבל טים, סנד אטאק, ולמעשה כל מתקפה בסגנון הנל (כולל מינימייז)
הינה הנושא שלי, שם תוכל לראות את החוקים הסטנדרטים ותופיע הרשימה, או יותר נכון התמונה של הפוקימונים שמופיעים בטייר Uber.
http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=26345
בכל מקרה, ההמלצה שלי היא שתארגן את הטורניר ע"פ החוקים, פרס, מהלך הטורניר והכל, ואחרי זה לפתוח את זה בנושא חדש שיהיה מסודר ויראה טוב.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)