מטאל ורוק כבד
רוק אנד רול
רוק אלטרנטיבי
ראפ
פופ
אחר
פורסם במקור על ידי Stranger in a Strange Land לא זה לא, גרין דיי הם פאנק פופ/פאנק רוק. אל תגיד את זה! גרין דיי הם לא פופ,והם בכלל לא קשורים לפופ! הם פאנק רוק/רוק אלטרנטיבי וזהו!
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי ShamanBoy אל תגיד את זה! גרין דיי הם לא פופ,והם בכלל לא קשורים לפופ! הם פאנק רוק/רוק אלטרנטיבי וזהו! גריין דיי זה אימו פופ/פאנק רוק -_-
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3> מנהל פורום מוסיקה לשעבר
עפ"י וויקיפדיה:פאנק רוק.
גרין דיי הם פופ רוק אבל יש להם כמה שירים נחמדים 21guns וamerican Idiot יפים לדעתי..
גרין דיי הם פאנק פופ ופאנק רוק נקודה. אין מה להתווכח, זה הז'אנר שלהם וזהו.
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
אני אוהב ג'אז ומוזקיה עתיקה של מוצרט בטובן באך ורדי מזרחית זה לא מוזיקה זה "קקפוניה"
פורסם במקור על ידי גרודון אני אוהב ג'אז ומוזקיה עתיקה של מוצרט בטובן באך ורדי אני מרחם על אנשים כמוך.
איתי, מנהל פורום ספורט לינקייה: ספוילר הורדות:כל שבעת סרטי אמריקן פאי להורדה ולצפייה ישירהמשחקי EA לאייפון ולאייפוד טאץ'Pes 2011 להורדהColdplay - כל האלבומיםThe Black Eyed Peas - The BeginningBon Jovi - The CircleRed Hot Chili Peppers - Stadium Arcadiumאביתר בנאי - לילה כיום יאירכנסיית השכל - שורות של אנשיםאברהם טל - אורותיציאת חירום - כל האלבומים מרסדס בנד - כל האלבומים בית הבובות - שוב החיוךג'ירפות - אין כניסה לפיליםשוטי הנבואה - מחפשים את דורות הפיל הכחול - מעל המים הדג נחש - 6 תיסלם - למתחילים, למתקדמים ולאספנים בלבדמוניקה סקס - יחסים פתוחיםמשינה - יהלומים בשמיים מדריכים:האירועים המיוחדים במשחקים יהלום, פנינה ופלאטינוםמתקשים בפריצת אייפון / אייפוד? האשף יעזור לכם!פריצת אייפון / אייפוד / אייפד בגירסה 4.2התקנת הרשאות במכשיר פרוץשינוי שפת המכשיר והוספת מקלדת אחרים:סיקור - דייגו פורלאן גלעד שליט הוא ההוכחה שיהודי אחד שווה לאלף ערבים
ספוילר הורדות:כל שבעת סרטי אמריקן פאי להורדה ולצפייה ישירהמשחקי EA לאייפון ולאייפוד טאץ'Pes 2011 להורדהColdplay - כל האלבומיםThe Black Eyed Peas - The BeginningBon Jovi - The CircleRed Hot Chili Peppers - Stadium Arcadiumאביתר בנאי - לילה כיום יאירכנסיית השכל - שורות של אנשיםאברהם טל - אורותיציאת חירום - כל האלבומים מרסדס בנד - כל האלבומים בית הבובות - שוב החיוךג'ירפות - אין כניסה לפיליםשוטי הנבואה - מחפשים את דורות הפיל הכחול - מעל המים הדג נחש - 6 תיסלם - למתחילים, למתקדמים ולאספנים בלבדמוניקה סקס - יחסים פתוחיםמשינה - יהלומים בשמיים מדריכים:האירועים המיוחדים במשחקים יהלום, פנינה ופלאטינוםמתקשים בפריצת אייפון / אייפוד? האשף יעזור לכם!פריצת אייפון / אייפוד / אייפד בגירסה 4.2התקנת הרשאות במכשיר פרוץשינוי שפת המכשיר והוספת מקלדת אחרים:סיקור - דייגו פורלאן
כל אחד והסגנון שלו
פורסם במקור על ידי גרודון אני אוהב ג'אז ומוזקיה עתיקה של מוצרט בטובן באך ורדי מזרחית זה לא מוזיקה זה "קקפוניה" אתה מתכוון לבייבי מוצרט כן?
פורסם במקור על ידי EuroCheap:D אתה מתכוון לבייבי מוצרט כן? [YOUTUBE]N0QNFJ1X73s[/YOUTUBE]
פורסם במקור על ידי EuroCheap:D אתה מתכוון לבייבי מוצרט כן? הצחקת אותי ביבי מוצרט זה מפגר (אחי הקטן שהיה בן שנה היה מכור לזה יש לי מזה סיוטים)
מזרחית וקלסית(שלמה ארצי וכזה..)
קרדיט ענק לרועי!
פורסם במקור על ידי elbaz2008 מזרחית וקלסית(שלמה ארצי וכזה..) מזרחית - נוותר לך, רוב האנשים עושים את הטעות הנוראית הזו שלמה ארצי זה לא קלאסי, קלאסי זה מוצרט וכדומה. שלמה ארצי שר בעיקר רוק-ישראלי די מיוחד, לא כמו מוניקה סקס או משינה, בסגנון די יחודי לו.
שלמה ארצי אחד הזמרים הישראלים הטובים..
פורסם במקור על ידי killerbee שלמה ארצי אחד הזמרים הישראלים הטובים.. אני אמרתי שלא? X:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום