אני התייחסתי לטענות של עומר כשהוא פתח נושא שמתייחס לזה עוד לפני שהתחלתי לנעול נושאים אחרים שמתייחסים לזה.
היו חוקים אחרים בהתחלה ולאחר מכן שיניתי אותם.
היה מקודם שאסור בכלל לפתוח הודעות צועקות ושיניתי את זה למותר אבל עד 5 סימני קריאה.
בעצם אפשר להגיד שהקלתי קצת על החוקים.
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
זה אני, אבל פורסמתי את ההודעה מתוך רצון להביע דעה ולא להמריד, מה גם שאני שפטתי אותו לא נכון! אתם חייבים להבין שהוא כן מטפל במה שאתם מתלוננים, אבל נועל ישר לפני שיתחיל מרד, ואם רותם בחר בו כדי לנהל את הפורום אז יש בידו את כל הכח של רותם,״שלוחו של אדם כמותו״
לא צריכה להיות בפורום דמוקרטיה,יש דיקטטורה וזה בסדר וזה מה שצריך להיות..
ולדעתי החוק של הסקרים זה חוק טוב..
אבל למה להיות ראש בקיר?אם אומרים לך שהצבע שאתה כותב בו מפריע לאנשים.. למה לא להקשיב במקום לעשות דווקא ולהגיד:"אני שם זין על מה שאומרים ואני יכתוב איך שבא לי".
אחרי הכל אתה כאן כדי לשרת את הקהילה,לא כדי לעשות לה דווקא ולאיים בעונשים.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
מה אכפת לך הצבע בכלל?
תכף תגיד שצבע הסקין מפריע לך גם..זה לא נוגע לך או לקהילה הצבעים.
אני קובע את הצבעים.
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
זה מזכיר לי איזה סיפור שפעם קראתי...
כאילו שזה באמת מפריע לכם שיש צבעים בהירים מידי...
אלכס לא הסכים לשנות את החוק של הודעה צועקת, בסדר, אבל אז כועסים עליו ומחליטים לצאת עליו במרד על סקר אם החוקים בהירים מידי בצבע?!?!
אם לא הייתם כועסים על אלכס הייתם פותחים נושא כזה?
אז הוא לא הסכים לשנות חוק... זה לא סוף העולם! מעולם לא נפתח סקר כזה לפני... מה פתאום אתם נזכרים בזה עכשיו?
אתה לא תגיד לי מה לכתוב ואיך לכתוב סבבה?
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
ריפא מספיק לדבר כמו ילד קטן אוקיי??? חלאס לך תמרוד תקבל באן שיכאב לך בטוסיק שבוע! מה אתה מנסה לעשות...
אלכס... לדעתי הצבע באמת מכאיב בעין ולא נוח לקרוא חוק ככה, מה גם שזה נראה מתחבא כזה... בדרך כלל שמודיעים על חוק חדש או עדכון חוק, משתמשים בצבע אדום או כחול כהה מודגש... אין צורך לעשות פרנציפ
אני מגיב פה על סמך הודעת פותח הנושא כי לא קראתי את הנושא.
שמע גבר, זה שהחוק לא מוצא חן בעינייך ואתה רץ לפה לפתוח תלונה עליו זה ממש לא רע, להפך, זה טוב זה מראה שאכפת לך מהקהילה והיא חשובה לך.
אלכס הוא המנכ"ל של הפורום והוא זה שיקבע מה הולך בפורום בזמן האחרון עקב כך שרותם התגייס וככל הנראה הוא לא יהיה בפורום הרבה בזמן הקרוב. אלכס הוציא חוק בלי לשאול שאלות, רותם הוא זה שקבע את ה'משטר' בפורום והוא זה שגם אמר:
'אני קניתי את הפורום, אני אחראי עליו ואני לא חייב לכם שהמשטר יהיה דמקרוטי' משהו כזה.
עכשיו אלכס פה הוא סוג של מייסד, הוא אחראי על כל הפורום ועם רותם אמר שהמשטר פה היא לא דמוקרטי אלה דיקטטורי אז זה המשטר שהולך בפורום.
מי ש'חזק' (פקח+) הוא זה שקובע.
אני חושב שזאת התשובה הכי מספקת פה ....
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)