אוקיי קודם כל כמה תגובות וואו ם0
כעת אכתוב תגובה שאני מקווה שתענה לכולכם, וגם תפסיק עם הטמטום שהולך כאן בנושא:
רבים מכם טוענים שזהו פורום פוקימון, שאנו מתעלמים מכך.
אני אמרתי שלא? אני אסרתי עליכם לשחק במשחקי פוקימון?
אסרתי עליכם לפתוח משחקי פוקימון לתמיד?
לא!
מה שאני ועומר עושים זה חודש אחד בלבד שבו אנחנו לא נותנים אישורים למשחקי פוקימון.
עכשיו, לאחר שהבנו זאת, אנחנו חושבים "רגע, כמה משחקי פוקימון ממילא אישרו אביב ועומר בשני חודשי הניהול שלהם?" ואנו רואים שכמעט ואולי לא כמעט-אפשר לספור אותם על יד אחת. לאחר מכן, אנחנו יכולים גם להסתכל על התגובה של דהצ'וסןוואן בעצמו שהתלהם כנגד המהלך-אומר "חוץ מזה שלא פתחו משחק חדש כבר איזה חודש".
כשממילא לא נשלחים אלינו משחקים שיכולים לעמוד בסף האישור[וזה אחד הדברים שמתסכלים אותנו] איך אפשר להגיד שנעשה בחודש הזה צעד נורא מצידנו וכו'?
כעת לאחר שאני אומר את הדברים האלו, חלק נוסף בתגובה של דהצ'וסןוואן שוב נראה חסר טעם אך הפעם ברמה טיפה יותר גבוהה:
"להגיד זהו לא מאשר משחקים ולשים זין זה לא הפתרון לבעיה הלא קיימת שהפלצת פה"
קודם כל ביטוי אינפנטילי של "לשים *ין" שבו אתה מתעלם מכל מה שקורה בפורום וקורה למנהליו ומתאר את המצב בצורה מאוד פשוטה ומוטעית ביותר.
שנית, " זה לא הפתרון לבעיה הלא קיימת שהפלצת פה"-מצחיק שאתה אומר שלא קיימת בעיה ברמת הפורום כשאתה בעצמך אומר שבערך חודש לא נפתח משחק...אתה לא שם לב לסטירה?
אתה בכלל מודע שקרוב ל40 משחקים נשלחו אלי ואל עומר[אליי לפחות בסביבות ה20 אם לא יותר] ש99% מהם היו בתת רמה שבזבזו לנו תזמן, והשולחים אפילו לא הקדישו דקה להסתכלות על משחקים קיימים בפורום כדי לראות מה כן מקבל אישור ואיך לבנות משחק באמת? לא, אתה לא מנסה להכניס את עצמך לנעליים שלנו, ולא לראש שלנו שרואה את "אני מוכרח לתפוס את האגדיים הללו" ומתחיל להתפוצץ.
עוד דבר שחשוב לי לענות עליו הוא ה"דחיפה" שלכם בהתחלת דהצ'וסןוואן שאפתח משחק פנטזיה בעצמי אם כל כך חשוב לי ואתן דוגמא.
אתם בכלל מודעים לכמות הזמן שיקח לי לבנות משחק ברמתי?
שבועות בודדים הם הזמן המינימלי ביותר לכך, ואיך אעשה זאת כשמדריך שישבתי עליו שעה לא קיבל התייחסות?
אתם מעוניינים שאשב חודשים ואבנה משחק כשאתם לא מראים שום רצון והתעניינות?
אולי אפתח משחק לכל אחד שיבקש וכך כל המשחקים יעברו את מבחני קבלת האישורים?
עוד דבר שרשמתם הוא למשל:
"פשוט תציבו למשחקי הפוקימון סטדנרטים יותר גבוהים ככה שבכל מקרא עם נפתח משחק הוא יהיה יחודי מהשאר ואיכותי יותר!"
מה אתם חושבים? הסטנדרטים שלי ושל עומר כבר גבוהים, זה לא מונע מ40 משחקים ברמה פשוט עלובה להגיע אלינו בפחות מחודשיים!
הסברנו המון, מדריכים נפתחו, טיפים ניתנו, ולא, המשתמשים לא לומדים, צאו מן האשליה.
תגובה דומה:
"מבאס...
אני לא מבין למה צריך לכוון את האנשים מה לעשות.
זה יכול סתם להוריד את החשק שיש מחסום כלשהו..."
לכוון?! כן, לנו נמאס לכוון 40 אנשים ובכל פעם מחדש!!!
כעת אענה לדברים מאוד ספציפיים:
"O.k רק שתדעו שמספר המשחקים שישלחו אליכם יצומצם אבל מי יודע אולי זה לטובה"-אם ישלחו אלינו פחות משחקים אך יותר איכותיים אז השגנו את מטרתנו, ובכללי משחקים גרועים שנשלחים לא שווים דבר לכן פחות משחקים גרועים יותר חופש נשימה למנהלים.
"לפי דעתי זה לא חכם, דבר ראשון פשוט אל תאשרו משחקי פוקימון בקלות, רק מקוריים מאוד ומושקעים מאוד..."
אני חושב שאתה כבר מבין תתשובה לבד? כן אנחנו לא מאשרים, אבל מתמודדים עם עשרות משחקים כאלו בכל פעם מחדש!!!
"אם הוא לא רוצה משחקים לא מושקעים / רק על פוקימון שיאשר רק משחקים מושקעים!
אנשים יראו שאם הם לא משקיעים לא יתנו להם לפתוח משחק אז הם ישפרו אותו עד שהוא יהיה ברמה המספקת" גם אתה הבנת נכון? אנחנו אומרים לאנשים הללו, בכל פעם מחדש, בפעם ה1, בפעם ה10, בפעם ה20, בפעם ה40, לא, שום דבר לא נכנס לראש.
רוצה להודות לDARKON10000 שהתגובה שלו הייתה אמורה להסביר לכולכם את מה שאני מנסה להגיד כל הזמן.