Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 56 מתוך 56
  1. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    the chosen one אני אתעלם מתגובתך הפוגעת והלא הולמת .
    ותומר ,נכון ,היה לי משחק אחד של פוקימון ,אבל גם בו ניסיתי לשלב כמה שיותר מציאות ועלילה חדשה (ניתן לאמת זאת עם השחקנים) ,שלא קשורה לפוקימון ,כשראיתי שלא הולך לי אז פרשתי מהמשחק .

המשחק השני שלא קשור לפוקימון ,הוקפא לשבועיים ובקרוב חוזר
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי HighDis צפה בהודעה
    the chosen one אני אתעלם מתגובתך הפוגעת והלא הולמת .
    ותומר ,נכון ,היה לי משחק אחד של פוקימון ,אבל גם בו ניסיתי לשלב כמה שיותר מציאות ועלילה חדשה (ניתן לאמת זאת עם השחקנים) ,שלא קשורה לפוקימון ,כשראיתי שלא הולך לי אז פרשתי מהמשחק .

המשחק השני שלא קשור לפוקימון ,הוקפא לשבועיים ובקרוב חוזר
    וואו משחק על החרא סיפור שלך.
    תבין יש לפחות 200 סדרות טלוויזיה שלקחת מהם תרעיון מישהו נפגע מאסון וOMG יש לי כוחות על בוא נלך להציל את העולם !

ומה דסו אמר את האמת עושה +1 על כל תגובה של מנהל ומללק את כל השאריות של החרא.

עומר ואביב תקראו תתגובה הקודמת שלי כי עדיין לא אמרתם לי למה לא ניסיתם את האפשרויות האלה לפניי שהחלטתם לסגור תקטגוריה הזאת למשך חודש שלם !
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Flupy צפה בהודעה
    וואו משחק על החרא סיפור שלך.
    תבין יש לפחות 200 סדרות טלוויזיה שלקחת מהם תרעיון מישהו נפגע מאסון וOMG יש לי כוחות על בוא נלך להציל את העולם !

ומה דסו אמר את האמת עושה +1 על כל תגובה של מנהל ומללק את כל השאריות של החרא.

עומר ואביב תקראו תתגובה הקודמת שלי כי עדיין לא אמרתם לי למה לא ניסיתם את האפשרויות האלה לפניי שהחלטתם לסגור תקטגוריה הזאת למשך חודש שלם !
    +1 ענקי

אגב גם יש את התגובה המפורטת של LordAbizi בעמוד הקודם שלא כדאי להתעלם ממנה
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

4. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    שלום לכל חברי פורום חידות, תחרויות ומשחקי תפקידים.
    כשאני ועומר נכנסנו לניהול, אחד הדברים ששמנו עליו דגש היה לשנות את המצב בו 99% ממשחקי הפורום הם על פוקימון, דבר שהוא הכרחי ביותר לרצון הכללי שלנו להעלות את רמת הפורום. במשך כחודשיים, לא נראה שצלחנו בכך, אך את כל האשמה אני מטיל עליכם, המשתמשים.
    מדריכים וטיפים שפורסמו למשחקים שאינם על פוקימון לא קיבלו אהדה כה גדולה, משחקי פנטזיה כדוגמת אסף בכלל ולא זכו למספיק רשומים, נראה שזה פשוט לא מעניין אתכם.

לא הפסקתם לעצירה קטנה של חשיבה, מתי יהיה סוף לגל משחקי הפוקימון הללו?
    במשחקי פוקימון אין כבר מקוריות, חדשנות, והם מונעים מהפורום להתקדם קדימה.
    לא שמשחקים שכאלו לא יכולים להיעשות בצורה יפה, אך הסיכוי שזה יקרה כאן בקהילה זו הוא נמוך.

נראלי שאפשר אחרי הציטוט הזה להפסיק לנסות
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

5. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    אוקיי קודם כל כמה תגובות וואו ם0
    כעת אכתוב תגובה שאני מקווה שתענה לכולכם, וגם תפסיק עם הטמטום שהולך כאן בנושא:
    רבים מכם טוענים שזהו פורום פוקימון, שאנו מתעלמים מכך.
    אני אמרתי שלא? אני אסרתי עליכם לשחק במשחקי פוקימון?
    אסרתי עליכם לפתוח משחקי פוקימון לתמיד?
    לא!
    מה שאני ועומר עושים זה חודש אחד בלבד שבו אנחנו לא נותנים אישורים למשחקי פוקימון.
    עכשיו, לאחר שהבנו זאת, אנחנו חושבים "רגע, כמה משחקי פוקימון ממילא אישרו אביב ועומר בשני חודשי הניהול שלהם?" ואנו רואים שכמעט ואולי לא כמעט-אפשר לספור אותם על יד אחת. לאחר מכן, אנחנו יכולים גם להסתכל על התגובה של דהצ'וסןוואן בעצמו שהתלהם כנגד המהלך-אומר "חוץ מזה שלא פתחו משחק חדש כבר איזה חודש".
    כשממילא לא נשלחים אלינו משחקים שיכולים לעמוד בסף האישור[וזה אחד הדברים שמתסכלים אותנו] איך אפשר להגיד שנעשה בחודש הזה צעד נורא מצידנו וכו'?
    כעת לאחר שאני אומר את הדברים האלו, חלק נוסף בתגובה של דהצ'וסןוואן שוב נראה חסר טעם אך הפעם ברמה טיפה יותר גבוהה:
    "להגיד זהו לא מאשר משחקים ולשים זין זה לא הפתרון לבעיה הלא קיימת שהפלצת פה"
    קודם כל ביטוי אינפנטילי של "לשים *ין" שבו אתה מתעלם מכל מה שקורה בפורום וקורה למנהליו ומתאר את המצב בצורה מאוד פשוטה ומוטעית ביותר.
    שנית, " זה לא הפתרון לבעיה הלא קיימת שהפלצת פה"-מצחיק שאתה אומר שלא קיימת בעיה ברמת הפורום כשאתה בעצמך אומר שבערך חודש לא נפתח משחק...אתה לא שם לב לסטירה?
    אתה בכלל מודע שקרוב ל40 משחקים נשלחו אלי ואל עומר[אליי לפחות בסביבות ה20 אם לא יותר] ש99% מהם היו בתת רמה שבזבזו לנו תזמן, והשולחים אפילו לא הקדישו דקה להסתכלות על משחקים קיימים בפורום כדי לראות מה כן מקבל אישור ואיך לבנות משחק באמת? לא, אתה לא מנסה להכניס את עצמך לנעליים שלנו, ולא לראש שלנו שרואה את "אני מוכרח לתפוס את האגדיים הללו" ומתחיל להתפוצץ.

עוד דבר שחשוב לי לענות עליו הוא ה"דחיפה" שלכם בהתחלת דהצ'וסןוואן שאפתח משחק פנטזיה בעצמי אם כל כך חשוב לי ואתן דוגמא.
    אתם בכלל מודעים לכמות הזמן שיקח לי לבנות משחק ברמתי?
    שבועות בודדים הם הזמן המינימלי ביותר לכך, ואיך אעשה זאת כשמדריך שישבתי עליו שעה לא קיבל התייחסות?
    אתם מעוניינים שאשב חודשים ואבנה משחק כשאתם לא מראים שום רצון והתעניינות?
    אולי אפתח משחק לכל אחד שיבקש וכך כל המשחקים יעברו את מבחני קבלת האישורים?

עוד דבר שרשמתם הוא למשל:
    "פשוט תציבו למשחקי הפוקימון סטדנרטים יותר גבוהים ככה שבכל מקרא עם נפתח משחק הוא יהיה יחודי מהשאר ואיכותי יותר!"
    מה אתם חושבים? הסטנדרטים שלי ושל עומר כבר גבוהים, זה לא מונע מ40 משחקים ברמה פשוט עלובה להגיע אלינו בפחות מחודשיים!
    הסברנו המון, מדריכים נפתחו, טיפים ניתנו, ולא, המשתמשים לא לומדים, צאו מן האשליה.
    תגובה דומה:
    "מבאס...
    אני לא מבין למה צריך לכוון את האנשים מה לעשות.
    זה יכול סתם להוריד את החשק שיש מחסום כלשהו..."
    לכוון?! כן, לנו נמאס לכוון 40 אנשים ובכל פעם מחדש!!!

כעת אענה לדברים מאוד ספציפיים:
    "O.k רק שתדעו שמספר המשחקים שישלחו אליכם יצומצם אבל מי יודע אולי זה לטובה"-אם ישלחו אלינו פחות משחקים אך יותר איכותיים אז השגנו את מטרתנו, ובכללי משחקים גרועים שנשלחים לא שווים דבר לכן פחות משחקים גרועים יותר חופש נשימה למנהלים.
    "לפי דעתי זה לא חכם, דבר ראשון פשוט אל תאשרו משחקי פוקימון בקלות, רק מקוריים מאוד ומושקעים מאוד..."
    אני חושב שאתה כבר מבין תתשובה לבד? כן אנחנו לא מאשרים, אבל מתמודדים עם עשרות משחקים כאלו בכל פעם מחדש!!!
    "אם הוא לא רוצה משחקים לא מושקעים / רק על פוקימון שיאשר רק משחקים מושקעים!
    אנשים יראו שאם הם לא משקיעים לא יתנו להם לפתוח משחק אז הם ישפרו אותו עד שהוא יהיה ברמה המספקת" גם אתה הבנת נכון? אנחנו אומרים לאנשים הללו, בכל פעם מחדש, בפעם ה1, בפעם ה10, בפעם ה20, בפעם ה40, לא, שום דבר לא נכנס לראש.

רוצה להודות לDARKON10000 שהתגובה שלו הייתה אמורה להסביר לכולכם את מה שאני מנסה להגיד כל הזמן.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

6. משתמש מנוסה
    אביב אני רואה שהשקעת בתגובה וזה טוב
    אבל שמת פונט בלתי קריא בעליל

עריכה:
    יופי עכשיו אפשר לקרוא, אני יגיב על זה עוד מעט
    אבל אני מפנה אותך להודעה של LordAbizi בעמוד הקודם שמדברת בין היתר על תגובה של Drakon
    ולתגובה של פלופי שנותנת לך הרבה אפשרויות אחרות.
    נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 08-24-2010 בשעה 09:32 PM
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

7. היכל התהילה
    אני אישית נגד ההחלטה ואני חושב שזו תביא לנפילתו של פורום חת"מ וההשלכות של זה יהיו קשות.
    אני הייתי רושם לאביב ולעומר כמה דברים, אבל אני בטוח שבחיזוק כמה אנשים שאמרו את זה קודם, המסר כבר יעבור.

ציטוט פורסם במקור על ידי TheChosenOne צפה בהודעה
    שמע, זה שאתה מנהל את הפורום לא אומר שאתה יכול לצוות על אנשים לשנות את העדפה שלהם
    אתה בפורום פוקימון, מן הסתם שיהיו משחקי תפקידים על פוקימון
    להגיד זהו לא מאשר משחקים ולשים זין זה לא הפתרון לבעיה הלא קיימת שהפלצת פה
    מה ציפית בדיוק..? חוץ מזה שלא פתחו משחק חדש כבר איזה חודש, לא לאפשר עכשיו לפתוח משחקים סתם יהרוס פה עוד יותר.
    אתה לא יכול להכריח אנשים לאהוב דברים אחרים, נכון היה יכול להיות נחמד אם היו כאן משחקים אחרים
    אבל לבוא ולאסור את הנושא לחלוטין נראה לי פשוט רעיון טיפשי.

לא שזה באמת משנה, תעשו מה שבא לכם

אה כן
    ואם אתה עד כדאי כך להוט שיהיו פה משחקים אחרים
    תפתח משחק כזה בעצמך, תראה לאנשים שיכולים להיות משחקים כפיים שלא מבוססים על פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    רעיון מעניין.. מקווה שהוא יצליח לכם, למרות שבלי להעליב אני לא מאמין שהוא ישנה משהוא.. זה פורום פוקימון
    כל מי שרשום בפורום יש לו חיבה רבה לפוקימון בין עם זה למשחקים או לסדרה וכו'.. אני חושב שאתם תמשיכו לקבל משחקי פוקימון כמו מים!
    פשוט תציבו למשחקי הפוקימון סטדנרטים יותר גבוהים ככה שבכל מקרא עם נפתח משחק הוא יהיה יחודי מהשאר ואיכותי יותר!
    ציטוט פורסם במקור על ידי Powerslave צפה בהודעה
    מה זה החרא הזה? אנשים יפתחו משחקים על מה שבא להם, מגיע להם, ומי אתם שתעצרו את זה בעדם? אם אני הייתי רוצה לפתוח משחק הייתי פשוט פותח אותו אפילו בלי לשאול אותכם, מי אתם שתחליטו במה הקהילה מתעניינת? זה פורום פוקימון ומן הסתם שהגולשים בו יתעניינו בפוקימון וירצו לפתוח משחקי פוקימון ולשחק משחקי פוקימון. אתם אמורים לדאוג לטובת הפורום ולא הריסתו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Flupy צפה בהודעה
    חתיכת חוצפן אני זה שהצעתי לו לעשות את זה והסכמתי איתו שזה לא טוב אחריי שהוא הראה לי את החסרונות.

למעלה בפסגת העמוד מה רשום בלוגו ?נכון פעם אחרונה שבדקתי היה רשום שם פוקימון האתר הישראלי.
    זה עוד תת פורום קטן של פורום פוקימון אנשים באים לפה בשביל ללמוד ולדבר עם אנשים על הסדרה הזאת כאשר לא נראה לי שהם יכולים לדבר על זה מחוץ לפורום הזה, אז איזה זכות יש לכם לבוא ולמנוע ממנו המשתמשים את הדבר שאנחנו כל כך אוהבים ובגללו אנחנו כאן ?לא אוהבים את הנושא של הפורום אתם יכולים לקפוץ בזיגזג.
    במקום לאסור תנסו לפתוח משחקים וללמד אותנו את המשתמשים איך לבנות משחק וכו'
    אתם לא יכולים לקחת ממנו המשתמשים את המשחק הזה שכולנו אוהבים ותשימו לב שרוב המשחקים הטובים כביכול מלאים!
    אז במקום לפתוח מדריכים שימושיים שיעזרו לנו ומשחקים אשר יראו לנו את המשחק החדש פשוט סגרתם את הקטגוריה הזאת של המשחק.
    ציטוט פורסם במקור על ידי LordAbizi צפה בהודעה
    הנה הדעה שלי. היא ארוכה. הקריאה על אחריותכם:
    אני לא תוקף בשום דרך את המנהלים, אני רק מציג נקודת מבט אחרת (מוזרה במקצת) על הדברים. מקווה שתוכלו להבין אותי. אם לא, אז הבה נקווה שכל מה שכתבתי היה בזבוז זמן מוחלט.
    Spoiler ספוילר
    כך שניתן לסכם שההחלטה שבוצעה כאן ע"י מנהלי חת"מ היא פחדנית, דיקטטורית ושאינה תואמת את המציאות.
    אם היה להם באמת רצון לשפר את הפורום, הם היו עושים אלף ואחד דברים אחרים שאפשר היה לעשות.

הרי אם הקהילה נמצאת בנקודה מסוימת והרמה הרצויה על ידי מנהלי חת"מ בכל הנוגע למשחקי חת"מ נמצאת בנקודה אחרת,
    (הרמה של הקהילה -------------------------------------------- אמצע -----------------------------------הרמה הרצויה)
    מין הראוי שהם ינסו לפגוש אחד את השני איפה שהוא באמצע.
    מה שאביב לא מבין זה שאין פה אפשרות לעשות "את הדרך של המנהל חת"מ ויהי מה", כי צריך לעבוד עם מה שיש.
    ומה שיש זו קהילה של אנשים שרוצים לשחק במשחקים פחות מושקעים, בנושאי פוקימון ובזה נגמר הסיפור.
    הוא מנסה להביא את הקהילה לנקודה שלו מבלי שהוא יזוז ומבלי שהוא יתפשר. החלטה כזו צפויה להיכשל.
    אומנם זה לא הקטע הכי נעים לקרוא עכשיו, אבל מה שאני יודע זה שפעם הפורום הזה התנהל בצורה משביעת רצון.

8. The eternal hunters
    שם: אילן
    אז תמנו עוד מנהל חתם כדי לצמצם את הלחץ אתה בכל מקרה רוצה לנהל גם את פורום "משחקי קלפים" (יוגי הו)
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

9. משתמש מנוסה
    לי כבר נמאס ממשחקי הפוקימון שחוזרים על עצמם,-פעם אהבתי את זה אבל זה חוזר על עצמו יותר מדי וזה משעמם רצח,לדעתי צריך להיות יותר מקורים ביצירתם של משחקי פוקימון,-או לפחות להפוך אותם לבוגרים יותר,(אנשים מתים,פוקימונים נחטפים ולא מוחזרים,הצוותים הרעים הם רעים באמת ומוכנים להרוס כל דבר ולהרוג כל מה שנקלע בדרכם בכדי להשיג את המטרה,-ולא סתם לגנוב פוקימונים ואחרי שהם מובסים הם מוותרים וזהו,וכו'...).
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

10. מורחקים
    שם: טל זה השם אמזונס זה המציאות
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheChosenOne צפה בהודעה
    שמע, זה שאתה מנהל את הפורום לא אומר שאתה יכול לצוות על אנשים לשנות את העדפה שלהם
    אתה בפורום פוקימון, מן הסתם שיהיו משחקי תפקידים על פוקימון
    להגיד זהו לא מאשר משחקים ולשים זין זה לא הפתרון לבעיה הלא קיימת שהפלצת פה
    מה ציפית בדיוק..? חוץ מזה שלא פתחו משחק חדש כבר איזה חודש, לא לאפשר עכשיו לפתוח משחקים סתם יהרוס פה עוד יותר.
    אתה לא יכול להכריח אנשים לאהוב דברים אחרים, נכון היה יכול להיות נחמד אם היו כאן משחקים אחרים
    אבל לבוא ולאסור את הנושא לחלוטין נראה לי פשוט רעיון טיפשי.

לא שזה באמת משנה, תעשו מה שבא לכם

אה כן
    ואם אתה עד כדאי כך להוט שיהיו פה משחקים אחרים
    תפתח משחק כזה בעצמך, תראה לאנשים שיכולים להיות משחקים כפיים שלא מבוססים על פוקימון

+1
    מה זה החוצפה הזאת.??????!?!!?!?!? נרשמת לפורום פוקימון לא ההיו פה משחקים של דרגון בול זה שאתה המנהל
    מחליט לשנות את כל הפפורום מקצה לקצה נראה לך הגיוני?
    אתה כבר לא מנהל בכל מקרה ככה שזה לא משנה אבל באמת מה אבפת לך אם אנחנו נהנים מזה??!?!?!?
    לא אוהב פוקימון לך לפורום אחר אתה לא חייב

11. the bitch is back
    טוב.
    חפרתם על זה~
    זה מה שיש חכו חודש.
    רוצים לפתוח משחק פוקימון?
    יש לכם עכשיו חודש שלם לעבוד עליו.
    נעול.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •