Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 48

נושא: מספיק כבר

1. with great power comes great responsibility
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheChosenOne צפה בהודעה
    אתה צודק לגמרי בעניין הזה
    אבל הוא עשה מזה סיפור כול כך גדול, זה רק להגיד מה לשפר
    הוא אפילו יכול להפנות את הבחור לאנשים כמוך עם משחקים טובים שילמדו מה צריך לעשות במשחק
    ואם מישהו באמת על הפנים מה לעשות הוא צריך להגיד לו שכול עוד הוא ברמה הזאת אין לו אישור
    ואם הוא ממשיך וממשיך שיגיד לו שדיי, שיחזור אליו עוד שבועיים עם משחק מתוקן ועד אז אין לו אישור
    מה לעשות, אני יודע שזה נשמע מגעיל אבל מי שבאמת רוצה להשקיע ילמד בסופו של דבר
    תחשוב שאתה מגדל שיח אבטיחים,משקיע בו יום ולילה ובסוף קוטף את היבול שלו ויוצא לך אבטיח מר ומגעיל.
    אולי זאת לא המטאפורה הכי טובה.. אבל אני מתכוון להגיד שהוא כותב מדריכים,מבקש בכל לשון של בקשה שישקיעו במשחקים לפני ששולחים לו אותם,מנסה לשפר את הרמה.. ומה שהוא מקבל מהמשתמשים האלה זאת יריקה בפנים.
    אני לא מדבר על העבודה הקשה,אני מדבר על זה שהוא משקיע בפורום ומנסה להסביר למשתמשים לעבוד על המשחקים לפני ששולחים לו אותם בכל צורה אפשרית,ומה שהוא מקבל זה שחצי מהמשחקים שנשלחים אליו
    הם +- כמו למעלה ועל החצי השני הוא צריך לעבוד עם המשתמשים הרבה ולבנות להם חלק גדול מהמשחק במקום שהם יבנו אותו.
    בודדים המשחקים שעוברים בלי עזרה מהמנהל...

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    תומר-אנשים שיסננו?רעיון טוב,הבעיה למצוא אנשים..
    אני עדיין לא מבין מה הבעיה של אנשים להשקיע קצת במשחק....
    לי אין בעיה להיות אחד שמסנן.. אני יסנן את הלא טובים, יתן להם טיפים לשיפור ואחריי שיפור משמעותי שמראה משחק טוב אני יעלה את זה להחלטת אביב או עומר והם יחליטו עם לאשר!
    יגיעו להם הרבה פחות משחקים, וגם אלה שיגיעו לשיפותם יהיו איכותיים ולא סתם משחקים חסרי השקעה שסתם מייגע לקרוא אותם..

אני פעיל מאוד בפורום אני רוב הזמן פה ואין לי בעיה

.

3. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    אתה מתעלם לגמרי ממה שאני והיטמן כתבנו פה, יש פה עמדה שאתה מתעלם ממנה (אני מניח שזה בגלל שאתה יודע שזה נכון).

תכלס השורה התחתונה היא שהמנהלים הם שכשלו בעובדתם והם מאשימים את המשתמשים, אני חושב שכך צריך לסכם את הנושא הזה.

4. with great power comes great responsibility
    ציטוט פורסם במקור על ידי Powerslave צפה בהודעה
    אתה מתעלם לגמרי ממה שאני והיטמן כתבנו פה, יש פה עמדה שאתה מתעלם ממנה (אני מניח שזה בגלל שאתה יודע שזה נכון).

תכלס השורה התחתונה היא שהמנהלים הם שכשלו בעובדתם והם מאשימים את המשתמשים, אני חושב שכך צריך לסכם את הנושא הזה.
    המנהלים ממש לא כשלו,משתמש ששלח ה"פ כמו בדוגמא כשל ולא מגיעה לו שום עזרה.
    מי שלא ממלא לוטו לא יכול לבוא בטענות שהוא לא זוכה,מי שלא משקיע במשחק שלו עצמו לא יכול לצפות שמישהו אחר ישקיע בזה,מי שלא עוזר לעצמו לא יכול לצפות לקבל עזרה.

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    מי שלא ממלא לוטו לא יכול לבוא בטענות שהוא לא זוכה,מי שלא משקיע במשחק שלו עצמו לא יכול לצפות שמישהו אחר ישקיע בזה,מי שלא עוזר לעצמו לא יכול לצפות לקבל עזרה.
    אתה לא יכול לבוא ולהגיד שהוא לא השקיע \:
    לכל בנאדם השקעה זה דבר אחר .
    אני ואתה אולי יכולים לעשות את זה ב5 דקות אבל נובים (במובן של חדשים ם לוקח להם הרבה זמן ומחשבה מרובה על מנת לעשות משחק ברמה הזאת.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. with great power comes great responsibility
    ציטוט פורסם במקור על ידי Flupy צפה בהודעה
    אתה לא יכול לבוא ולהגיד שהוא לא השקיע \:
    לכל בנאדם השקעה זה דבר אחר .
    אני ואתה אולי יכולים לעשות את זה ב5 דקות אבל נובים (במובן של חדשים ם לוקח להם הרבה זמן ומחשבה מרובה על מנת לעשות משחק ברמה הזאת.
    רק מפגר ישלח משחק כמו בדוגמא שהראיתי ויגיד שהוא השקיע..
    זה ממש לא נכון מה שאתה אומר...

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    התפקיד של המנהל הוא לא לבנות משחק בשביל המשתמש אלא להראות לו איך לעשות את זה בעצמו. אם בן אדם לא יודע להכין משחק ואף אחד לא יעזור לו, איך הוא ילמד? אם אתה חושב שהאחריות למשחק מושלם היא על המשתמש אתה טועה בגדול
    מה זה הדבר הזה, אם בן אדם לא יודע להכין משחקים דינו נחרץ? זה אידיוטי ואבסורדי אפילו לחשוב על זה, כל מי שמאמין בזה הוא הוזה ואינפנטיל, תהיה בטוח שבן אדם שפותח משחק משקיע בו את הכי טוב שלו ולפעמים זה לא מספיק. לא כולם נולדו עם כישרון לכתוב כמוני וכמוך, אל תיקח את זה כמובן מאילו.
    המנהלים כשלו וההוכחה לזה היא שהגענו למצב הזה.תפקיד של מנהל בפורום כזה הוא לא גדול בכלל - כל מה שהוא צריך לעשות זה לכוון את המשתמשים איך להיות טובים יותר ולעודד יצירתיות ויוזמה (שים לב, כפייה כמו מה שקורה עכשיו אינה עידוד יצירתיות!!). תפקיד באמת פשוט, אפילו לא צריך לנהל משחק (וההוכחה לכך היא שאף אחד מהמנהלים לא מנהל משחק כרגע), הם פשוט התרגלו לחיים הקלים ולא יודעים כיצד להתנהג במצב כזה.

וד"א את כל זה אני יודע מניהול פורום מ"ת בקהילה אחרת, ניסיון של 9 חודשי ניהול.

8. with great power comes great responsibility
    התפקיד של המנהל הוא לא לבנות משחק בשביל המשתמש אלא להראות לו איך לעשות את זה בעצמו. אם בן אדם לא יודע להכין משחק ואף אחד לא יעזור לו, איך הוא ילמד? אם אתה חושב שהאחריות למשחק מושלם היא על המשתמש אתה טועה בגדול
    מה זה הדבר הזה, אם בן אדם לא יודע להכין משחקים דינו נחרץ? זה אידיוטי ואבסורדי אפילו לחשוב על זה, כל מי שמאמין בזה הוא הוזה ואינפנטיל, תהיה בטוח שבן אדם שפותח משחק משקיע בו את הכי טוב שלו ולפעמים זה לא מספיק. לא כולם נולדו עם כישרון לכתוב כמוני וכמוך, אל תיקח את זה כמובן מאילו.
    המנהלים כשלו וההוכחה לזה היא שהגענו למצב הזה.תפקיד של מנהל בפורום כזה הוא לא גדול בכלל - כל מה שהוא צריך לעשות זה לכוון את המשתמשים איך להיות טובים יותר ולעודד יצירתיות ויוזמה (שים לב, כפייה כמו מה שקורה עכשיו אינה עידוד יצירתיות!!). תפקיד באמת פשוט, אפילו לא צריך לנהל משחק (וההוכחה לכך היא שאף אחד מהמנהלים לא מנהל משחק כרגע), הם פשוט התרגלו לחיים הקלים ולא יודעים כיצד להתנהג במצב כזה.

וד"א את כל זה אני יודע מניהול פורום מ"ת בקהילה אחרת, ניסיון של 9 חודשי ניהול.
    אפשר לדעת באיזו קהילה?
    יש מדריכים שיעזרו לו ללמוד,יש דוגמאות והמנהל תמיד מוכן לעזור..
    אבל מגישים לו משחקים כמו בדוגמא וצריכים לקבל אישור?
    וממה שהוא אומר לי מכוון אותם,אבל הם רוצים שהוא יבנה לו את המשחק ולא יכולים לעשות שום דבר לבד.

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    חחח יפרוש מניהול?
    למה נראה לכם שיש מישהו שיהיה רגוע וסבלני יותר מהנוכחי?
    אני כבר הייתי משתגע ופורש אפילו Xd
    לא יודע עוד מה לכתוב כי השארתם אותי בלי מילים..
    מקווה שתקלטו את המטרה האמיתית של הנושא הזה.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

10. משתמש מנוסה
    עומר, המדריך שאתה עשית מעולה זה דוגמא לדרכים להשתפר
    ואני רוצה לחדד מה שאמרו פה, הקהילה מורכבת מאנשים בגילאים שונים
    ועם אופי שונה, יש אנשים כמוך, כמוני, כמו היטמן כמו לורדאביזי כמו נדב כמו פאוורסלייב ועוד הרבה
    שפשוט כותבים טוב כי אנחנו יותר בוגרים לא בהכרח בגיל
    ויש אנשים שהם מה לעשות פחות, זה לא טוב או רע זה משהו שכול אחד מגיע אליו בשלב כולשהוא
    ובשביל אנשים במיוחד חדשים דוגמא למה שהבאת זה משחק טוב
    ואז מגיע התפקיד של מנהל חת"ם, להסביר לההם כמו מה שהיטמן כתב במה הם יכולים להשתפר
    ולהפנות אתום למדריכים/ משחקים טובים בנושא.
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

11. משתמש מנוסה
    אפשר לדעת באיזו קהילה?
    יש מדריכים שיעזרו לו ללמוד,יש דוגמאות והמנהל תמיד מוכן לעזור..
    אבל מגישים לו משחקים כמו בדוגמא וצריכים לקבל אישור?
    וממה שהוא אומר לי מכוון אותם,אבל הם רוצים שהוא יבנה לו את המשחק ולא יכולים לעשות שום דבר לבד.
    כן - ליטל פייטר 2, lf2.co.il (כן, זה פורום מתחרה, אבל ביקשת). ניהלתי שם לפני שנתיים וכרגע המצב שם על הפנים, אבל בתקופת הניהול שלי הייתי מנהל טוב (ד"א אם אתה רוצה לדעת גם ניהולי את פורום דיבורים תקופה ארוכה והייתי אחד מהמנהלים הטובים שהפורום ידע).

איזה מדריכים? המדריך היחידי שאני ראיתי בפורום הוא המדריך שאתה פתחת לפני כ10 דקות.

אני ממש לא אמרתי שמשחקים כאלה צריכים לקבל אישור!
    אני אמרתי שמשחקים כאלה צריכים לקבל הכוונה ועזרה איך לשפר את המשחק ואיך להפוך אותו כשיר לרמה של הפורום. זה אומר להראות מה לא בסדר, ואיך לתקן את זה.

והוא לא מכוון אותם, עובדה שהגענו למצב הזה.

12. משתמש מנוסה
    כן - ליטל פייטר 2, lf2.co.il (כן, זה פורום מתחרה, אבל ביקשת). ניהלתי שם לפני שנתיים וכרגע המצב שם על הפנים, אבל בתקופת הניהול שלי הייתי מנהל טוב (ד"א אם אתה רוצה לדעת גם ניהולי את פורום דיבורים תקופה ארוכה והייתי אחד מהמנהלים הטובים שהפורום ידע).

איזה מדריכים? המדריך היחידי שאני ראיתי בפורום הוא המדריך שאתה פתחת לפני כ10 דקות.

אני אמרתי שמשחקים כאלה צריכים לקבל הכוונה ועזרה איך לשפר את המשחק ואיך להפוך אותו כשיר לרמה של הפורום. זה אומר להראות מה לא בסדר, ואיך לתקן את זה.

יאוו ניהלתי שם לפני איזה 4 שנים D:
    רון ובנצי עדיין שם? עזוב לאמשנה
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

13. with great power comes great responsibility

אז אני אומר לך שהוא כן מכוון,אבל הם מצפים שהוא יבנה להם את המשחק ולא ידריך אותם..
    מה אתה היית עושה במצב כזה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל

חחח תומר ונדב וגם אני באנו משם.
    נדב גרר איתו את כולם.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

15. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheChosenOne צפה בהודעה
    יאוו ניהלתי שם לפני איזה 4 שנים D:
    רון ובנצי עדיין שם? עזוב לאמשנה
    רון כן בנצי לא
    זה לפחות מה שהיה בפסח ...

עומר אפשר לערוך לו קצת את המשחק ולכוון אותו בלי לבנות לו את המשחק אבל קודם צריך להסביר לו את זה שהוא צריך לבנות את המשחק והתפקיד של המנהל זה רק לעזור
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •