Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. with great power comes great responsibility
    עיצוב המשחק
    אחרי הרבה זמן שאני מדבר במסן עם אביב על הרמה של פורום חת"מ הגעתי למסקנה שרוב המשחקים שאושרו מעוצבים ברמה לא טובה בעליל...
    אז בואו נתחיל..

למה העיצוב של המשחק חשוב?
    העיצוב של המשחק מושך את העין של הנרשם,אם משתמש עובר על משחק והעיצוב נראה לו
    מוזנח ולא מושקע,ברוב המקרים הוא ישער שככה גם המשחק וייצא מהנושא בלי לקרוא את המשחק.
    עיצוב המשחק הוא מרכיב מרכזי שקובע את רמת המשחק וזאת עובדה שאי אפשר להתווכח עליה,רוב השחקנים הרציניים לא יירשמו למשחק שהתגובה הראשית בו מוזנחת או זוהרת
    ומעוצבת לא טוב.

עקרונות בסיסיים~
    • בעיצוב תיקני של משחק הכותרות חייבות להיות נבדלות,הכותרות צריכות להיות גדולות יותר מגודלו של הטקסט הרגיל,רצוי שיהיה קו מתחת ואפשר למרכז אותן,המירכוז זאת כבר בחירה של הכותב.
    • נהוג לשים תמונה קטנה שתוסיף למראה בצד של כל כותרת/ראש פסוק,זה לא חובה אבל זה מומלץ.
    • בחיים!,אבל בחיים אל תשתמשו בצבעים זוהרים,כדוגמת זה,זה,זה,זה,או זה.,חוץ מלהרוס את עיניו של הקורא הצבעים האלה לא קריאים והורסים את העיצוב.
    • בהמשך לחוק הקודם,מומלץ להשתמש בצבעים כהים ונעימים לעין כמו כחול כהה,אפור כהה,אדום כהה,סגול כהה.
    • אולי זה לא קשור לעיצוב,אבל אסור שהתגובה הראשית תיהיה מלאה בשגיאות כתיב,למי שיש בעיה שיעבוד עם הוורד שמתקן שגיאות כתיב,חובה לקרוא את התגובה הראשית לפני שמגישים אותה ולוודא שאין שגיאות הקלדה/כתיב (שגיאה אחת או אפילו 5 שגיאות במשחק מושקע זה לא נורא...).
    • עוד חוק חשוב הוא שהפונט שהמשחק נכתב בו חייב להיות קריא,אריאל זה דוגמא מצוינת,יש פונטים כמו זה,שאפילו לכותרות בחיים לא משתמשים בו.
    • אחידות!,אל תכתבו את האמצע של התגובה הראשית בפונט אחד ואז תחליפו לפונט אחר,אל תעשו חצי תגובה ראשית בגודל X ואת החצי השני בגודל Y,תשתדלו לשמור על אחידות,לפחות ברמה מינימלית.
    לוגו~
    משחק חייב לוגו,תבקשו עזרה ממעצב או שאפילו תכינו אחד בפאוור-פונט או בוורד,הסטיילים שיש שם מכובדים מאוד.
    רצוי שהלוגו יהיה נקי וקריא,בלי יותר מידי קשקושים,אבל העיקר שיהיה לוגו.

ראשי פרקים~
    ראשי הפרקים או הכותרות חייבות להיות מעוצבות ברמה מינימלית..
    רמה מינימלית זאת הרמה של המדריך הזה,תזכרו את זה.
    רצוי שבתגובה הראשית ליד כל ראש פרק תיהיה תמונה מתאימה,יכולה להיות של פוקימון,או סתם של משהו שנראה לכם בעין..
    דוגמא אתם יכולים לראות בראש פרק הנ"ל.

גדלים~
    לא להגזים עם הגדלים,זה לא נעים בעין..
    הכותרות הכי גדולות שיהיו מקסימום גודל 5,ושהטקסט הרגיל יהיה במקסימום גודל של 2.
    לקרוא טקסט גדול זה סתם מעצבן,גודל 5 זה מספיק.

הדגשה וקו נטוי~
    בחיים אל תקשטו בהדגשה או בקו נטוי את כל הטקסט,זה לא נעים לקריאה.
    אפשר להדגיש חלק קטן מהטקסט לשם ההדגשה,ואותו דבר לגבי הקו הנטוי,לכותרות זה יותר מבסדר להדגיש ולהוסיף קו נטוי.

*אני מקווה שהבנתם,החכמתם ומהיום המשחקים יהיו יותר יפים.
    שמח לעזור.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    תמות גרמת לי לעבור לאקספולרר בגלל כל הצבעים :X
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    עיצוב המשחק
    אחרי הרבה זמן שאני מדבר במסן עם אביב על הרמה של פורום חת"מ הגעתי למסקנה שרוב המשחקים שאושרו מעוצבים ברמה לא טובה בעליל...
    אז בואו נתחיל..

מוזנח ולא מושקע,ברוב המקרים הוא ישער שככה גם המשחק וייצא מהנושא בלי לקרוא את המשחק.
    עיצוב המשחק הוא מרכיב מרכזי שקובע את רמת המשחק וזאת עובדה שאי אפשר להתווכח עליה,רוב השחקנים הרציניים לא יירשמו למשחק שהתגובה הראשית בו מוזנחת או זוהרת
    ומעוצבת לא טוב. נכון ...

עקרונות בסיסיים~
    • בעיצוב תיקני של משחק הכותרות חייבות להיות נבדלות,הכותרות צריכות להיות גדולות יותר מגודלו של הטקסט הרגיל,רצוי שיהיה קו מתחת ואפשר למרכז אותן,המירכוז זאת כבר בחירה של הכותב. גם בדרך כלל מדגישים את הכותרות.
    • נהוג לשים תמונה קטנה שתוסיף למראה בצד של כל כותרת/ראש פסוק,זה לא חובה אבל זה מומלץ. זה רק למי שיש כוח אבל כמובן שזה יפה :P
    • בחיים!,אבל בחיים אל תשתמשו בצבעים זוהרים,כדוגמת זה,זה,זה,זה,או זה.,חוץ מלהרוס את עיניו של הקורא הצבעים האלה לא קריאים והורסים את העיצוב. כמה שזה נכון OO, אתם לא רוצים לדעת לכמה משחקים טובים לא נרשמתי בגלל הכתב XD
    • בהמשך לחוק הקודם,מומלץ להשתמש בצבעים כהים ונעימים לעין כמו כחול כהה,אפור כהה,אדום כהה,סגול כהה. לעצלנים אלה הצבעים שבדרך כלל הכי גבוהים באפשרות של הצבעים ...(עשית את זה בחוק הקודם לא תוסיף את זה לפה \:? )
    • אולי זה לא קשור לעיצוב,אבל אסור שהתגובה הראשית תיהיה מלאה בשגיאות כתיב,למי שיש בעיה שיעבוד עם הוורד שמתקן שגיאות כתיב,חובה לקרוא את התגובה הראשית לפני שמגישים אותה ולוודא שאין שגיאות הקלדה/כתיב (שגיאה אחת או אפילו 5 שגיאות במשחק מושקע זה לא נורא...). מומלץ לחפש בטא ... יש מילים שבאות אחת מחליפות משמעות.
    • עוד חוק חשוב הוא שהפונט שהמשחק נכתב בו חייב להיות קריא,אריאל זה דוגמא מצוינת,יש פונטים כמו זה,שאפילו לכותרות בחיים לא משתמשים בו.
    • אחידות!,אל תכתבו את האמצע של התגובה הראשית בפונט אחד ואז תחליפו לפונט אחר,אל תעשו חצי תגובה ראשית בגודל X ואת החצי השני בגודל Y,תשתדלו לשמור על אחידות,לפחות ברמה מינימלית. +1

לוגו~
    משחק חייב לוגו,תבקשו עזרה ממעצב או שאפילו תכינו אחד בפאוור-פונט או בוורד,הסטיילים שיש שם מכובדים מאוד.
    רצוי שהלוגו יהיה נקי וקריא,בלי יותר מידי קשקושים,אבל העיקר שיהיה לוגו. ממש לא חובה Oם

ראשי פרקים~
    רצוי שבתגובה הראשית ליד כל ראש פרק תיהיה תמונה מתאימה,יכולה להיות של פוקימון,או סתם של משהו שנראה לכם בעין..
    שלא כמו בדוגמא,השתדלו שהאייקון יהיה עם רקע שקוף או סגור (שלא יראו לבן),ושהוא יהיה בגודל קצת יותר קטן. O::::::::::::::

גדלים~

הדגשה וקו נטוי~
    אפשר להדגיש חלק קטן מהטקסט לשם ההדגשה,ואותו דבר לגבי הקו הנטוי. לכותרות זה בסדר להדגיש ^^
    הדגשה וקו נטוי~=הדגשה וקו נטוי~

שמח לעזור. D:

אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. with great power comes great responsibility
    ציטוט פורסם במקור על ידי Flupy צפה בהודעה
    תמות גרמת לי לעבור לאקספולרר בגלל כל הצבעים :X
    צודק חח,התמונה שמצאתי ב5 שניות בגוגל לא משהו..
    הוספתי את התמונה מהמשחק שלי,רק אל תעתיקו זה יהרוס תייחוד שבה

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    עיצוב המשחק
    אז בואו נתחיל..

ומעוצבת לא טוב.

עקרונות בסיסיים~
    • בעיצוב תיקני של משחק הכותרות חייבות להיות נבדלות,הכותרות צריכות להיות גדולות יותר מגודלו של הטקסט הרגיל,רצוי שיהיה קו מתחת ואפשר למרכז אותן,המירכוז זאת כבר בחירה של הכותב.
    • נהוג לשים תמונה קטנה שתוסיף למראה בצד של כל כותרת/ראש פסוק,זה לא חובה אבל זה מומלץ.
    • בחיים!,אבל בחיים אל תשתמשו בצבעים זוהרים,כדוגמת זה,זה,זה,זה,או זה.,חוץ מלהרוס את עיניו של הקורא הצבעים האלה לא קריאים והורסים את העיצוב.
    • בהמשך לחוק הקודם,מומלץ להשתמש בצבעים כהים ונעימים לעין כמו כחול כהה,אפור כהה,אדום כהה,סגול כהה.
    • אולי זה לא קשור לעיצוב,אבל אסור שהתגובה הראשית תיהיה מלאה בשגיאות כתיב,למי שיש בעיה שיעבוד עם הוורד שמתקן שגיאות כתיב,חובה לקרוא את התגובה הראשית לפני שמגישים אותה ולוודא שאין שגיאות הקלדה/כתיב (שגיאה אחת או אפילו 5 שגיאות במשחק מושקע זה לא נורא...).
    • אחידות!,אל תכתבו את האמצע של התגובה הראשית בפונט אחד ואז תחליפו לפונט אחר,אל תעשו חצי תגובה ראשית בגודל X ואת החצי השני בגודל Y,תשתדלו לשמור על אחידות,לפחות ברמה מינימלית.

לוגו~
    רצוי שהלוגו יהיה נקי וקריא,בלי יותר מידי קשקושים,אבל העיקר שיהיה לוגו.

ראשי פרקים~

גדלים~

הדגשה וקו נטוי~
    אפשר להדגיש חלק קטן מהטקסט לשם ההדגשה,ואותו דבר לגבי הקו הנטוי,לכותרות זה יותר מבסדר להדגיש ולהוסיף קו נטוי.

שמח לעזור.
    מדריך מעולה!!
    מדבר לעניין, כתוב טוב, מפורט, תוכן חשוב מאוד..
    חובה ללנקיה או לנעוץ!

.

5. with great power comes great responsibility
    תודה על התגובות...

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    מדריך מעולה!!
    חובה ללנקיה או לנעוץ!
    מסכים עם כל מילה,
    מדריך מצויין עומר.

7. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    מדריך טוב... אבל עיצוב זה הדבר האחרון שעובדים עליו יש הרבה לפני זה...

8. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    מדריך מעולה!!
    חובה ללנקיה או לנעוץ!
    +1
    למרות שידעתי הכל, תודה

9. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    תודה מדריך טוב יעזור למשחקים הריאשונים כמו שלי שאני יכין עוד כמה זממן :d
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. היכל התהילה
    אחלה מדריך. כל הכבוד.
    רק מה עם איזה 2-3 דוגמאות למשחקים מעוצבים שאתה ממליץ עליהם?

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •