שלום לכל חברי פורום חידות, תחרויות ומשחקי תפקידים.
כשאני ועומר נכנסנו לניהול, אחד הדברים ששמנו עליו דגש היה לשנות את המצב בו 99% ממשחקי הפורום הם על פוקימון, דבר שהוא הכרחי ביותר לרצון הכללי שלנו להעלות את רמת הפורום. במשך כחודשיים, לא נראה שצלחנו בכך, אך את כל האשמה אני מטיל עליכם, המשתמשים.
מדריכים וטיפים שפורסמו למשחקים שאינם על פוקימון לא קיבלו אהדה כה גדולה, משחקי פנטזיה כדוגמת אסף בכלל ולא זכו למספיק רשומים, נראה שזה פשוט לא מעניין אתכם.
לא הפסקתם לעצירה קטנה של חשיבה, מתי יהיה סוף לגל משחקי הפוקימון הללו?
במשחקי פוקימון אין כבר מקוריות, חדשנות, והם מונעים מהפורום להתקדם קדימה.
לא שמשחקים שכאלו לא יכולים להיעשות בצורה יפה, אך הסיכוי שזה יקרה כאן בקהילה זו הוא נמוך.
לכן, אני ועומר החלטנו לעשות צעד דרסטי וזה אולי אחד מהכלים האחרונים שלנו להתמודד עם המצב.
כעת למשך חודש ימים עד ה24.9 בשעה 00:00, לא תוכלו לשלוח אלינו בקשות לפתיחת משחקי פוקימון כיוון שלא תקבלו אישור, ובמקרה ומישהו ישלח הוא יקבל אזהרה על ההתעלמות מנושא זה.
שימו לב,
לא אסרנו עליכם לשחק במשחקים קיימים!
אסרנו עליכם לפתוח משחקי פוקימון חדשים למשך חודש.
ממילא מספר משחקי הפוקימון שאישרנו בחודשיים שבהם אנו מנהלים כמעט ונספרים על יד אחת, כך שלא ניתן לבכות על דבר.
קחו את התקופה הזו כדי לחשוב האם אתם רוצים לקחת חלק בשיפור שלכם ושל הפורום, והאם הגיע הזמן שתפנו למחוזות אחרים בתחום חת"ם?
קחו את הזמן אפילו ולבנות משחק פוקימון, אומנם זה מבטל את כל המאמצים שלנו וכל מה שיהיה הוא שתחכו לסוף החודש ותפציצו אותנו בבקשות, אך לפחות תוכלו להשקיע חודש שלם במשחק, דבר שאני בספק אם אפילו ומנהל אחד כאן עשה.
מי יתן ונשיג את מטרותינו, תודה על ההקשבה.