אתמול בצהריים פתחתי נושא הצעה http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=27083
ואז לא היתי בפורום עד הערב והוא נינעל ללא שהאנשים הבינו אותי ונהלצתי לפתוח נושא נוסףhttp://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=27141
שבו נאמרו דברים שאני צריך להגיב עליהם והאנשים לא הבינו עד הסוף והוא גם כן נינעל
אז כדי למנוע מקרים שבהם פותח הנושא לא קיבל את התשובה או לא הבהיר את עצמו עד הסוף. אני מציעה לתת לקבוצת אש ומעלה אפשרות לנעול ולפתוח נושאים של עצמם כדי שלא יפתחו מיליון נושאים על אותו דבר כי הנושא נינעל
ועכשיו ניגש להבהרות
אז לניצן שרמזה שאני לא יודע מה זה בגרויות ושעקב בגרויות לא היתה פעילה
אז כבוד הגברת ניצן אני יודע מה זה בגרויות לא פחות ממך אם לא יותר ממך
התפקיד שלך לא דורש פעילות רבה מאוד אלא רק לנהל את הפורומים ע"י לקיחת יוצמות עד דברים ניהוליים (דבר שעשית היום בקשר לנו"ד) שלא דרש ממך השקעה\פעילות רבה אלא לראות שיש בעיה ולקחת יוזה לתקן את הבעיה.כלומר להראות שיש לפורום אדם שרואה את התמונה הכללעת ויודע מה צריך לעשות
דברים שלפי דעתי תפקיד של כל בעל תפקיד
1.מעדכנים
צריך להיות בקיא בפוקמון לדעת מקור ות אמיתיים על החדשות האמיתיות ולעדכן מידע חדש
ולנהל את האתר
2.משגיח
רצוי שיהיה בקיא הפורום שהוא מנהל ולדעת לנהל אותו ושזה כולל יצירת חוקים מניעת ספאם ובלגן ובמידת הצורך נתינת תשובות ומעלה למשתמשי הפורום וכמובן פעיל בפורום זה
3.פקח
משגיח או היכל תהילה פעיל שהראה יכולת ניהול גבוהה שבפורום שניהל אם זה משגיח או נכונות להשפיע אם זה היכל תהילה.תפקידו של הפקח לבדוק סדר בפורומים בכללי שזה כולל מניעה ספאם פתירת פעיות קטנות ואם צריך לאחר בדיקה מעמיקה ואני חוזר ומדגיש בדיקה מעמיקה ולא כמו שקורה לרוב לתת עונשים לאנשים
4.מנהל ראשי
פקח שהוכיח את עצמו או היכל תהילה פעיל בעל עבר בניהול כללי
צריך לנהל את הפורומים לראות איפה צריך לתקן מה צריך להוסיף ותפתור את הפעיות שפקח לא מצליח לפתור
5.מנכ"ל
רוטצייה=החלפה מין מנהלים ראשיים שהוכיחו את עצמם לפחות חצי שנה
תפקידו של המנכ"ל לדעת להניב את הפורום ולכוון את האנשים תחתיו וכמובן לראות את התמונה הכללית של הפורום בצורה ברורה ובמידה ויש משהוא שמנהל ראשי לא הצליח לפתור כמובן לפתור
לגבי המשגיחים לא חייב להיות אדם אחד שינהל אפשר להוסיף עוד בן אדם במידת הצורך ואז לראות את המצב הטוב ביותר לאותו פורום בין עבודה משותפת בין לבית האדם הטוב ביותר
והבחירות צריכות להיות אוביקטיביות בלי קשר לקרבה של אדם זה או אחר לאדם זה או אחר ורק ע"י טוב הפורום כולו
ניראה לי שזהו
תודה על ההקשבה