פורסם במקור על ידי pokedex נכון, אני שונא את זה! במיוחד הפמיניסטיות האלה שאומרות שכל דבר שבנים יכולים לעשות בנות יכולות לעשות יותר טוב. אז מה, לספוג מכות הן לא יכולות? :\ ועוד הן אומרות שלתת מכות לבנות זה שוביניסטי :/ ההפך הוא הנכון - הבן מעניק לבת יחס שווה שהוא היה מעניק לבן אחר.
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי Dan קודם שילמדו לתת נורמלי לתת? בנות לא צריכות לתת, בנות רק צריכות לקבל (אם הבנת אותי ^^)
איתי, מנהל פורום ספורט לינקייה: ספוילר הורדות:כל שבעת סרטי אמריקן פאי להורדה ולצפייה ישירהמשחקי EA לאייפון ולאייפוד טאץ'Pes 2011 להורדהColdplay - כל האלבומיםThe Black Eyed Peas - The BeginningBon Jovi - The CircleRed Hot Chili Peppers - Stadium Arcadiumאביתר בנאי - לילה כיום יאירכנסיית השכל - שורות של אנשיםאברהם טל - אורותיציאת חירום - כל האלבומים מרסדס בנד - כל האלבומים בית הבובות - שוב החיוךג'ירפות - אין כניסה לפיליםשוטי הנבואה - מחפשים את דורות הפיל הכחול - מעל המים הדג נחש - 6 תיסלם - למתחילים, למתקדמים ולאספנים בלבדמוניקה סקס - יחסים פתוחיםמשינה - יהלומים בשמיים מדריכים:האירועים המיוחדים במשחקים יהלום, פנינה ופלאטינוםמתקשים בפריצת אייפון / אייפוד? האשף יעזור לכם!פריצת אייפון / אייפוד / אייפד בגירסה 4.2התקנת הרשאות במכשיר פרוץשינוי שפת המכשיר והוספת מקלדת אחרים:סיקור - דייגו פורלאן גלעד שליט הוא ההוכחה שיהודי אחד שווה לאלף ערבים
ספוילר הורדות:כל שבעת סרטי אמריקן פאי להורדה ולצפייה ישירהמשחקי EA לאייפון ולאייפוד טאץ'Pes 2011 להורדהColdplay - כל האלבומיםThe Black Eyed Peas - The BeginningBon Jovi - The CircleRed Hot Chili Peppers - Stadium Arcadiumאביתר בנאי - לילה כיום יאירכנסיית השכל - שורות של אנשיםאברהם טל - אורותיציאת חירום - כל האלבומים מרסדס בנד - כל האלבומים בית הבובות - שוב החיוךג'ירפות - אין כניסה לפיליםשוטי הנבואה - מחפשים את דורות הפיל הכחול - מעל המים הדג נחש - 6 תיסלם - למתחילים, למתקדמים ולאספנים בלבדמוניקה סקס - יחסים פתוחיםמשינה - יהלומים בשמיים מדריכים:האירועים המיוחדים במשחקים יהלום, פנינה ופלאטינוםמתקשים בפריצת אייפון / אייפוד? האשף יעזור לכם!פריצת אייפון / אייפוד / אייפד בגירסה 4.2התקנת הרשאות במכשיר פרוץשינוי שפת המכשיר והוספת מקלדת אחרים:סיקור - דייגו פורלאן
פורסם במקור על ידי monster יפה כול הכבוד 120 כבר
איזו להקה אתם הכי אוהבים: אני הכי אוהב את הביטלס
פורסם במקור על ידי Stranger in a Strange Land ועוד הן אומרות שלתת מכות לבנות זה שוביניסטי :/ ההפך הוא הנכון - הבן מעניק לבת יחס שווה שהוא היה מעניק לבן אחר. נכון, כמו שנותנים כאפות לבנים צריך גם לתת כאפות לבנות פמיניסטיות :@
קקי
פורסם במקור על ידי אדון פלריון איזו להקה אתם הכי אוהבים: אני הכי אוהב את הביטלס קולדפליי. יש אבל אשכול בפורום מוזיקה על זה...
פורסם במקור על ידי pokedex נכון, כמו שנותנים כאפות לבנים צריך גם לתת כאפות לבנות פמיניסטיות :@ כאפה לא. מה שחסר לי שיהיה להם צוואר כמו לבנים
נו איזה להקה אתם הכי אוהבים?
פורסם במקור על ידי אדון פלריון נו איזה להקה אתם הכי אוהבים? כתבתי הרגע..
פורסם במקור על ידי אדון פלריון נו איזה להקה אתם הכי אוהבים? יש מלא אין הכי
פורסם במקור על ידי Stranger in a Strange Land קקי פיפי.
נו Dan איזה להקה אתה הכי הכי אוהב?
פורסם במקור על ידי pokedex פיפי. הלו אומרים שתן
פורסם במקור על ידי Dan הלו אומרים שתן סליחה, אני מתנצל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום