שלום לכולםנשאר עוד שבוע עד לחזרה ללימודים, והפרויקט של ציור ממוחשב להכנת משחק כמעט מוכן, הבעיה היא שחסרים פייקים ואנחנו קצת אנשים, הרבה פונים עלי בפרטי שהם רוצים ללמוד להכין פייקים, אז קבלו הפתעה גדולה.
היום בין השעות 4 בצהריים ל8 בערב יתקיים קורס ללמידת הכנת פייקים, בקורס אני אשתמש במדריכים שהכנתי להכנת פייקים, אבל אני גם אדריך אתכם בכל שלב ושלב ואגיד לכם מה לשפר, בצורה כזו שאתם לא תהיו לבד עם המדריכים.
עכשיו מהקורס היום בערב אתם תלמדו בסיס פשוט, אבל מהבסיס אתם לא תגיעו לרמת נינטנדו אלה לרמת ההתחלה, כדי לדעת באמת להכין פייקים אתם צריכים להתאמן, ואיך תתאמנו, כל מי שילמד היום בערב בקורס יעשה אחר כך את ההזמנות שבמפעל הפייקים, תשאלו משתמשים שפועלים במפעל הם רק השתפרו מאז הם התחילו, ההזמנות במפעל מאוד שונות והן יגרמו לכם לפגוש כל מני סוגים של רעיונות וסיגנונות.
המטרה הכללית הזו היא שנסיים את הפרויקט של משחק ציור ממוחשב ושאתם תלמדו להכין פייקים, ככה נצא מורווחים מכל הצדדים, אז מי שמתכוון להשתתף היום אחרי הצהריים בקורס המזורז מ4 עד 8 בערב שיכתוב פה שאני אדע כמה משתמשים יהיו.
משתמשים שמחפשים להגיד דברים רעים הודעתם תמחק ותחשב כספאם, בנושא הזה יש רק לאשר הגעה כל תגובה שלילית ולא במקום תחשב לספאם ותימחק.