בפעם האחרונה- לכל חברי פורום חידות , תחרויות ומשחקים, שלום.
האמת שהקושי היחידי לכתוב את את ההודעה הוא כי מדובר בצעד דרסטי שבלתי אפשרי לחזור ממנו.
כשנכנסתי לניהול, באמת חשבתי שאם אכתוב כמה מדריכים[כמו שעשיתי ומי שטוען שלא כנראה לא מודע למתרחש בחתם] ואם אתן את המענה הנכון לכל אחד שיבקש, הפורום יצליח לעלות ברמתו, אם זה אומר תגובות יותר מושקעות, משחקים מכל הסוגים והעלאת רמה כללית שגם תמשוך אולי אנשים איכותיים לפורום שיראו את פורום חת"ם המזמין, כך הקהילה גם תגדל ותזכה למשתמשים רצויים.
לא דמיינתי שכל עוד איני בונה למבקש האישור את המשחק, הוא לא יבין דבר ממה שאני אומר, הוא לא ילך ויסתכל על משחקים קיימים, היא ישלח משחק, ועוד משחק, ועוד משחק, במן הצפה בלתי נגמרת שאך ורק העלאת אחוזי אזהרה למשתמש על זלזול וטרטור היו פותרים את הבעיה, אך כמובן שבלעתי את הרוק בכל הפעמים הללו.
עוד דבר שלא דמיינתי, הוא ש99% מן המשחקים הללו המזלזלים שנשלחים אלי, מדברים אך ורק על נושא אחד-פוקימון.
ולא רק שהם מדברים על אותו הנושא, הם גם דומים שתי טיפות מים אחד לשני בצורה משגעת, מטריפה, ממוטטת.
אז כן, בחלומותי דמיינתי משתמשים עם רצון, משתמשים שרוצים לעזור לעצמם ולא שולחים לך משחק של 3 שורות ומצפים שתיתן להם מדריך אישי לאיך להפוך את המשחק לקביל, מדריך אגב שיהיה ארוך מאורך המשחק כשנשלח.
הקושי כמובן הגיע לשיאו ביומיים האחרונים, כשאני ועומר החלטנו לעשות צעד כשכל השאר נכשלו, ואל תתחילו עם הודעות ה"נכשלתם, נשברתם" הללו, עומר[סקסטייל] ראה בדיוק עם מה אנחנו מתמודדים ואז הוא הבין מדוע אנו מאמינים ששום דבר לא יעזור, כי זה פשוט ככה.
נורא קל לכם לדבר מהצד מבלי שהייתם צריכים להתמודד עם מה שהתמודדנו, הייתי קורא לכך במילה אחת גדולה 'זלזול'.
אחד הדברים שדחפו אותי לצעד הזה הוא היטמן, שהראה שגם בהנהלה יש כסילות ואי הבנה כאשר טען טענות כה טפשיות שאיני מאמין שאני מגיב עליהן.
"האשמה מוטלת על המנהלים, מוציאים את הכביסה החוצא" אתה צודק היטמן, אני ועומר נתבשל בחרא ונמשיך לקבל משחקים עלובים כשאנחנו עושים הכל למען המשתמשים הללו כדי שזה לא יהיה כך, ולא נשתף את הקהילה בככל. צודק, איך חשבנו לשתף את הקהילה במתרחש.
היו עוד טענות אבל הן לא מצדיקות את השקעת הזמן שלי.
כמובן שהיטמן לא היה לבד, אם הוא הצד של ההנהלה, אז לפתע פגשתי את הצד האמיתי של המשתמשים.
משתמשים שלא מבינים את המצב, שבכלל יורקים לי בפנים ושוכחים את כל מה שעשיתי מאז שכנסנתי לניהול ואת כל הזמן שהשקעתי מהחופש הפרטי שלי, פתאום הכל נשכח ונותר רק 'כישלון.'
כשאני מסתכל ואני חושב מדוע אני מנהל את הפורום, אני צריך לחשוב מהו הפורום?
לא אסתכל על הפורום במן צורה כללית של "הפורום הוא מערכת, השתעבד לה" וכו' כפי שהיטמן מאמין, מצחיק אותי איך עוד בפוקיבלוק ירקו בפניו כל כך הרבה פעמים אחרי שישב שעות על מדריכים, פרויקטים ורעיונות, ועדיין המשיך...למה? השתעבדות למשהו כללי, משהו שהוא לא נכון.
הפורום הוא משתמשיו, ואם המשתמשים הם אלו ששולחים אלי משחקים של זלזול לפרטי ולא לוקחים שום הערה שלי לשיפור ולא מראים אפילו טיפה של רצון לשפר את המשחק ואת רמתם, ואם המשתמשים הם אלו שמגיבים כנגד החוק וטוענים על שבירה, לא מבינים שהדבר הכי הכרחי לכך שרמת הפורום תעלה הוא שייפתחו משחקים כלליים, האם יש לי בשביל מי להשקיע?
האם אני עושה את כל העבודה בשביל משהו כללי הומגדר כ'פורום'? או שאני עושה זאת רק כדי שאוכל להיכנס בסוף הניהול ולהגיד: "איזו עבודה טובה נעשתה בפורום, השגתי את מטרותי"?
דבר שרבים מכם לא מבינים הוא מדוע כל כך הכרחי שיהיו בפורום משחקים כלליים.
בואו נתחיל מכך שלפורום קוראים חידות , תחרויות ומשחקים ולא פורום חידות , תחרויות ומשחקים של פוקימון.
נכון, המערכת הכללית היא של פוקימון ובאמת אם עשרות אחוזים מהמשחקים בפורום יהיו על פוקימון, לא יהיה בכך שום דבר פסול.
אבל המספר העגול הזה-100%, הוא הפסול, ואינכם מצליחים להבין זאת., אך ההיענות למדריכי המשחקים הכלליים שלי כבר הראו את מה שיקרא בהמשך הדרך, חבל שלא צפיתי זאת.
עוד דבר שהוא חשוב ביותר להבנה הינו שיש מצב נתון, יש משתמשים ששולחים משחקים מזלזלים ולא משתפרים לעולם, ויש כאלו שיש להם כישרון אך הוא לא מתגלה כי הם ממשיכים לבנות משחקים בתבנית הלכד פוקימון, הילחם באגדי וכו'.
אם חוק שכזה נכנס וגורם למשתמשים לחשוב שיש עוד דברים חוץ מפוקימון, הם לפתע פותחים את האופקים, כי איך יתקלו במשחקים שאינם על פוקימון?! אף אחד לא נפתח!
הם חיים בקופסא!
אבל אולי אחרי הכל יש משהו בדבריכם, אולי המשתמשים בכלל לא מתעניינים במשחקים כלליים...אולי הם רוצים להמשיך בתבנית הרגילה.
נשלחו אלי כמה משחקים כלליים אחרי החוק ויש עובדה קיימת שהוא פועל וגורם לכם לחשוב מחוץ לקופסא, אבל אולי אתם לא באמת רוצים?
אם זה המצב, כנראה שמקומי לא בניהול הפורום הזה...ארצה גם לזכות להנאות ולא לסבל ולשיעמום במעגל נצחי.
אני מקווה שהמצב ישתנה מתישהו, למרות שאיני מאמין בכך,
בהצלחה לעומר בניהול-כל המשחקים שנשלחו אלי ולא קיבלו מענה-שילחו אל עומר! הוא המנה היחידי מעתה.
בהצלחה לכל המשתמשים ומקווה שתהנו מהפורום, זו באמת המטרה האמיתית, אבל רציתי להתמקד על עוד פנים שאינם קיימים.
יכול מאוד להיות שארד בקרוב גם מניהול קלפים, בכל אופן,
להתראות לכולם.