Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 27 מתוך 27
  1. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    היית מנהל מצוין ,אני מעריך את מה שעשית בפורום הזה ושניסית להחזיק זמן רב בלי רצון .
    אני מאוד אוהב אותך כבן אדם ,ואשמח אם תשמור על קשר.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

2. the bitch is back
    אתה יודע מה עמדתי בכל הנושא הזה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אתה מוכן להסביר לי למה אתה פורש? עוד לא קיבלתי טיעון מוצדק אחד! תכל'ס, אתה מנהל על רמה ועושה את שלך כמו שצריך. נכון אתה אוכל חרא וכמנהל אתה באמת צריך למצוא את המפתח להפסקת התופעה (אני מאמין שזו כבר לא ממש תופעה, אלא דבר קבוע וידעת למה אתה נכנס.)
    שמע אביב, אתה בהחלט יכול לשמוע לקול ההגיון ולהקשיב למה שאנחנו הגולשים מנסים להסביר, יודע מה, אנשים בעלי כתיבה גבוהה בעקבות נסיון הפרישה שלך התחילו להרגיש קצת לא נעים.
    כפי שהתחלתי לנסות להציע, אך פספסתם אותי לגמרי תודות לתגובה העצומה של ארכימדס (><'), אני מעוניין והתחלתי לעבוד על משחק חדש שלא היה כמוהו בפורום (תאמין לי זה יבוא מזוית מדהימה...) אני מעוניין לפתח יותר את הפורום ונלחצתי שהרגשתי שאתה לא מרוצה בתור מנהל.
    תקשיב רגע, תשאר מנהל ותבחר את הכיוון הנכון לעשות והוא:

1. להתחיל לשלוח משתמשים לאנשים שבקיאים בכתיבה, תוכל להיכנס לפורום כתיבה ולראות מי בקיא בכתיבה ומי לא.

2. לחלק אזהרות לקשי עורף, אנשים שלא מבינים מהי רמה, ושוב אני מבהיר אין לזה שום קשר לפוקימון, לפני כמה שנים בפורום מתחרה ומוכר (אהמ אהמ) אני פתחתי משחק מדהים של פוקימון שהיה ברמה גדולה מאוד, תאמין לי יש מצב שאפילו אתה שיחקת שם... פשוט ילד שלא מבין שהוא חופר פשוט כל מה שעליך לעשות זה למחוק את ההודעה שלו לפני שאתה אפילו מתחיל לקרוא.

3. אתה לא פרייאר של אף אחד, אתה לא אמור לכתוב לאנשים פה תקצירים והתחלות מושקעות רק בגלל שלהם אין כח לעשות את זה, רק תיקח יוזמה פשוטה ותברר מי רציני באמת ומי לא, פלצנים הביתה, מצידי שיגיע גם לבאן. פשוט לא ייתכן מצב שבגלל החפירה פה אתה מעוניין לפרוש.

4. ברור שלתפוס נושא כמו פוקימון ולפסול אותו לא יביא פתרון לבעיה, לתפוס את החפרנים זאת בעיה, כל אחד שאתה תופס שכותב ללא הדרך המקובלת והמושקעת, אתה לחודש לא שומע ממנו.

5. תחייך לעצמך ואל תתעצבן, אף אחד לא נכנס בך תכל'ס יש פה כמה פאררטנים אך אל תשים אליהם לב.

מבחינתי טעות וחבל שאתה עוזב. אני לא מבין למה עומר נהיה כחול, אבל אם זה בגלל שהוא מונה להיות מנהל אז מזל טוב, זה לא סותר, אדרבה, נראה לי שהפורום הזה זקוק לעוד מנהל...
    תחשוב על זה, בשבילך ובשביל כולנו...

3.

4. the bitch is back
    עומר,אני, נבחר יחד עם אביב לניהול Oם
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    שם: שון
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה
    אתה מוכן להסביר לי למה אתה פורש? עוד לא קיבלתי טיעון מוצדק אחד! תכל'ס, אתה מנהל על רמה ועושה את שלך כמו שצריך. נכון אתה אוכל חרא וכמנהל אתה באמת צריך למצוא את המפתח להפסקת התופעה (אני מאמין שזו כבר לא ממש תופעה, אלא דבר קבוע וידעת למה אתה נכנס.)
    שמע אביב, אתה בהחלט יכול לשמוע לקול ההגיון ולהקשיב למה שאנחנו הגולשים מנסים להסביר, יודע מה, אנשים בעלי כתיבה גבוהה בעקבות נסיון הפרישה שלך התחילו להרגיש קצת לא נעים.
    כפי שהתחלתי לנסות להציע, אך פספסתם אותי לגמרי תודות לתגובה העצומה של ארכימדס (><'), אני מעוניין והתחלתי לעבוד על משחק חדש שלא היה כמוהו בפורום (תאמין לי זה יבוא מזוית מדהימה...) אני מעוניין לפתח יותר את הפורום ונלחצתי שהרגשתי שאתה לא מרוצה בתור מנהל.
    תקשיב רגע, תשאר מנהל ותבחר את הכיוון הנכון לעשות והוא:

1. להתחיל לשלוח משתמשים לאנשים שבקיאים בכתיבה, תוכל להיכנס לפורום כתיבה ולראות מי בקיא בכתיבה ומי לא.

2. לחלק אזהרות לקשי עורף, אנשים שלא מבינים מהי רמה, ושוב אני מבהיר אין לזה שום קשר לפוקימון, לפני כמה שנים בפורום מתחרה ומוכר (אהמ אהמ) אני פתחתי משחק מדהים של פוקימון שהיה ברמה גדולה מאוד, תאמין לי יש מצב שאפילו אתה שיחקת שם... פשוט ילד שלא מבין שהוא חופר פשוט כל מה שעליך לעשות זה למחוק את ההודעה שלו לפני שאתה אפילו מתחיל לקרוא.

3. אתה לא פרייאר של אף אחד, אתה לא אמור לכתוב לאנשים פה תקצירים והתחלות מושקעות רק בגלל שלהם אין כח לעשות את זה, רק תיקח יוזמה פשוטה ותברר מי רציני באמת ומי לא, פלצנים הביתה, מצידי שיגיע גם לבאן. פשוט לא ייתכן מצב שבגלל החפירה פה אתה מעוניין לפרוש.

4. ברור שלתפוס נושא כמו פוקימון ולפסול אותו לא יביא פתרון לבעיה, לתפוס את החפרנים זאת בעיה, כל אחד שאתה תופס שכותב ללא הדרך המקובלת והמושקעת, אתה לחודש לא שומע ממנו.

5. תחייך לעצמך ואל תתעצבן, אף אחד לא נכנס בך תכל'ס יש פה כמה פאררטנים אך אל תשים אליהם לב.

מבחינתי טעות וחבל שאתה עוזב. אני לא מבין למה עומר נהיה כחול, אבל אם זה בגלל שהוא מונה להיות מנהל אז מזל טוב, זה לא סותר, אדרבה, נראה לי שהפורום הזה זקוק לעוד מנהל...
    תחשוב על זה, בשבילך ובשביל כולנו...

3.
    כל מה שכתבת פה בנוגע לכותבים "הלא מנוסים" זה לא פתרון זה פשוט להכניס את הלכלוך מתחת לשטיח.
    המנהלים תפקידם לתת עצות ולעזור לשפר. לא להתעלם ולהגיד אנחנו לא פראיירים.
    אני לא אומר שצריך לכתוב את הרקע וכל הדברים לאנשים אבל כן אםשר לתת עצות לשיפור

6. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי shonnn צפה בהודעה
    כל מה שכתבת פה בנוגע לכותבים "הלא מנוסים" זה לא פתרון זה פשוט להכניס את הלכלוך מתחת לשטיח.
    המנהלים תפקידם לתת עצות ולעזור לשפר. לא להתעלם ולהגיד אנחנו לא פראיירים.
    אני לא אומר שצריך לכתוב את הרקע וכל הדברים לאנשים אבל כן אםשר לתת עצות לשיפור
    אתה מבין שהם שולחים לו שטויות?

משהו כזה בטח שלכו לו

מטרה: לתפוס אגדי
    רקע: בלה בלה בלה...... (רקע קצר כזה)
    3 משתתפים
    הייתה מאשר את זה?
    ושולחים לו 20 עבודות ביום לפי מה שהבנתי הוא לא רובוט
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

7. משתמש מנוסה
    שם: שון
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    אתה מבין שהם שולחים לו שטויות?

משהו כזה בטח שלכו לו

מטרה: לתפוס אגדי
    רקע: בלה בלה בלה...... (רקע קצר כזה)
    3 משתתפים
    הייתה מאשר את זה?
    ושולחים לו 20 עבודות ביום לפי מה שהבנתי הוא לא רובוט
    כן אני מבין.
    אבל זאת האחריות שלו בתור מנהל להגיד לו למה איך ומה לשפר...
    להגיד לו שזה גרוע,וזה יהיה נחמד אם זה יהיה ככה וזה יהיה ככה,משהו בסגנון שיכול לעזור.

8. The eternal hunters
    שם: אילן
    כן להגיד לו להישתפר ובמה לעזור
    יאללה שיכתוב הכל בשבילו
    אנשים לא משקיעים 5 דקות במשחק ומחכים לאישור
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

9. מנהל ראשי
    שם: אדם
    עומר,

התכוונתי לSexStyle אך עכשיו אני מבין שהוא פשוט הוסר מהיכל התהילה מסיבה אידיוטית לחלוטין! ואני ממש מאוכזב פה מאיזה מישהו שהולך לקבל ממני מנה!

שון בבקשה תקרא את דברי שוב:

זה אומר שמי שרוצה ללמוד יכול ללמוד איך עושים את זה, שיראה שיתנסה. כמו שהצעתי לך וקיבלת את זה בצורה כל כך יפה (למרות שאני לא יודע אם תכלס עשית את זה וקראת את הסיפור שלי... ><') מספיק שמישהו רוצה להשקיע ורואה צורה של משחק בצורה בריאה, והוא כבר מתפתח מה גם שכתבתי:
    התכוונתי כמובן, במילים "בדרך המקובלת והמושקעת" הכוונה היא לפי המדריכים שכן כבר פורסמו פה! אין סיבה לחזור ולפרסם את אותם מדריכים, המקרים שאביב קץ בהם אלו מקרים של אנשים שודאי לא הועילו בטובם לקרוא את המדריך בכלל!...
    תגיד לי שון, האם אביב צריך לנסוע עד לבית הכותב ולהסביר לו כיצד כותבים משחק???
    האם אביב צריך לכתוב למישהו פה את המשחק בעצמו??? דבר שנעשה!!!!!!!!!!!!

לא.

תחשוב לבד... ><'

10. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    תודה לכל מי שתמך, חשוב לי רק שתבינו את המעגל הבעייתי, אני צריך לעזור לכל משתמש בפרטי אך יש כאלו שבאמת לא טורחים להסתכל על שום דבר ולהגיש לי משחק של עלילה בלבד וגם היא ברמה עלובה, אך לא אוכל לתת להם אזהרה כי הם לא הולכים להשתפר תוך יום, חודש ואולי אפילו שנה. לכן אני לא יכול לעזור כי הם לא מקשיבים, לא יכול להתעלם כי הם באמת צריכים עזרה, מה אני יכול לעשות?
    בכל מקרה נרשמו כל מיני רעיונות מעניינים אבל אני חושב שהצעד שעשיתי הוא צעד של אל חזור, זה גם יציג אותי כלא רציני.

דבר אחרון שאעשה בתקופת הניהול שלי, הצעה שחשבתי עליה ועומר ממש מתנגד לה וסתם רציתי לספר עליה.
    לורדאביזי נדמה לי רשם ששכחנו שהמטרה של הפורום היא הנאה ושמגיע לכל אחד לשחק ולנהל, אך זה מתנגש עם הרצונות ליצור פורום על רמה עם רף מסוים.
    לכן חשבתי לעשות תת בשם פורום משחקי תפקידים קלים או משהו בסגנון שבו לא צריך אישור והוא ייחשב פחות כיוון שהוא תת ויהיו הרבה משחקים ברמה נמוכה, ושם יוכלו להנות אנשים ברמה נמוכה והפורום הגדול בו אני כותב כעת, יהיה יותר נחשב ובו ירצו לפרסם תמשחקים ולהשקיע כדי לקבל אישור וכו'.
    אפשר גם להציב מן בודקי משחקים כאלו, סתם אפשר לפתח תרעיון.

בכל מקרה, תודה לכל מי שהגיב, אנשים כמו יגאל העלו בי מחדש תרצון לנהל והזכירו לי בשביל מי אני עושה זאת, אבל אני מניח שזו נקודת אל חזור.
    שלום לכולם.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

11. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Blackbeard צפה בהודעה
    תודה לכל מי שתמך, חשוב לי רק שתבינו את המעגל הבעייתי, אני צריך לעזור לכל משתמש בפרטי אך יש כאלו שבאמת לא טורחים להסתכל על שום דבר ולהגיש לי משחק של עלילה בלבד וגם היא ברמה עלובה, אך לא אוכל לתת להם אזהרה כי הם לא הולכים להשתפר תוך יום, חודש ואולי אפילו שנה. לכן אני לא יכול לעזור כי הם לא מקשיבים, לא יכול להתעלם כי הם באמת צריכים עזרה, מה אני יכול לעשות?
    בכל מקרה נרשמו כל מיני רעיונות מעניינים אבל אני חושב שהצעד שעשיתי הוא צעד של אל חזור, זה גם יציג אותי כלא רציני.

דבר אחרון שאעשה בתקופת הניהול שלי, הצעה שחשבתי עליה ועומר ממש מתנגד לה וסתם רציתי לספר עליה.
    לורדאביזי נדמה לי רשם ששכחנו שהמטרה של הפורום היא הנאה ושמגיע לכל אחד לשחק ולנהל, אך זה מתנגש עם הרצונות ליצור פורום על רמה עם רף מסוים.
    לכן חשבתי לעשות תת בשם פורום משחקי תפקידים קלים או משהו בסגנון שבו לא צריך אישור והוא ייחשב פחות כיוון שהוא תת ויהיו הרבה משחקים ברמה נמוכה, ושם יוכלו להנות אנשים ברמה נמוכה והפורום הגדול בו אני כותב כעת, יהיה יותר נחשב ובו ירצו לפרסם תמשחקים ולהשקיע כדי לקבל אישור וכו'.
    אפשר גם להציב מן בודקי משחקים כאלו, סתם אפשר לפתח תרעיון.

בכל מקרה, תודה לכל מי שהגיב, אנשים כמו יגאל העלו בי מחדש תרצון לנהל והזכירו לי בשביל מי אני עושה זאת, אבל אני מניח שזו נקודת אל חזור.
    שלום לכולם.
    רעיון נחמד אבל~
    אי אפשר לעשות שלא יהיה אישור כי אנשים יפתחו משחק שהולך ככה
    שם אש קאצם פמפם
    עלילה :אתם יוצאים למסע מרתק על פוקימונים D:
    יש מקום
    צריך פשוט לעשות פורום שהרמה בשביל לקבל אישור היא יותר נמוכה.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

12. the bitch is back
    טוב~
    אביב היית אחד מהמנהלים הכי טובים שיצא לי לעבוד איתם~
    ואתה גם סקסי D;
    אתה עדיין תשאר פה באיזור אז לא צריך לספיד אותך לנצח 3>
    נעול.
    גיל! 3>

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •