דור עדיף שכל עבודה שתעשה תעשה אותה בגודל של 80*80 שלך פשוט גדול מדי
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
אם אתה לא הבנתה את המדריך אז אין לך מה לעשות פה, כאילו באמת, זה מדריך הכי מופרט שאפשר לעשות הבאתי לך איזה 200 מדיריכים, תשב ותיקרא את המדריך הזה לאט לאט, אני לא מדריך יותר בפרטי, אין לי כוח לזה ואין לי זמן לזה, הכל זה עניין של אימון, ככל שתתאמן יותר על המדריך ככה תצליח יותר, ואם לא הבנתה את המדריך איך עשיתה את השלב השני?
דווקא הוא יצא סבבה לגמרי! אבל יש כמה דברים קטנים לתקן.
תעגל טיפה את אזור הראש כי יש מן ירידה מוזרה בקווי המתאר באזור העין.
הסנפיר הזה שיש לו מעל הראש שנראה כמו אנטנה, הוא לא מתאים כל כך לפוקימון הייתי עושה לו מעל הראש סנפיר רגיל כמו של מג'יקארפ שמתחיל מהראש ויורד עד הזנב.
את הסנפירים שבאזור התחתון, הבעיה שהם ממש מתחת לעין וזה לא טוב, תזיז אותם אחורה לאור הבטן שיהיה קרוב לזנב ולא לראש, אבל לא קרוב מדי, באמצע כזה.
וכדי שהוא יהיה מעניין הייתי מוסיף עוד צבע לסנפיר האחרוי ועוד צבע לשני סנפירים שמתחת לראש, ואז ככה הוא יראה יותר טוב, אבל זה ממש בקטנה לתקן, בתכלס הוא יצא מצויין!
כמה בעיות, במשחקים הפוקימון מסובב לצד השני, אתה עשיתה שהפוקימון הוא לצד האחר, אתה רואה:
התנוחה של הגוף מאוד טובה היא מבליטה את החלקים הדו מימדים, הבעיה זו ההצללה של השיח, לשיח יש הצללת כרית, הצללה שמסובך להסביר אותה, בפייקדקס שלי עשיתי פוקימון דמוי שיח, הינה קישור עליו:
http://pokemons.co.il/forum/showthre...E4%EB%F0%FA%E9
הוא ליד הפרח, תראה את ההצללה שלו, עכשיו, כדי שהוא יראה יותר טוב ויותר דו מימדי אני ממליץ לך להשתמש במדריך הזה לדו / תלת מימד בפייקים.
שלב 1 - בשלב הראשון ניקח את הפוקימון כמו שהוא, נראה מה הבעיות בפייק, הבעיה הגדולה שמופיעה בהרבה פוקימונים, הצללה לא טובה ומראה שהוא חד מימדי, אז איך משפרים את זה.
שלב 2 - בשלב 2 נתחיל בשלב הבסיסי של הפיכת החד מימדי לדו מימדי ואולי אפילו תלת מימדי, הפוקימון צריך להראות בסוג של פרופיל, לא פרופיל מלא אלה חלקי, שיראו קצת מהגב, שיראו קצת מהפנים, ושלפוקימון יהיה מבט לפוקימון היריב.
שלב 3 - הבלטת הגב, כדי שיהיה מראה של פרופיל חלקי צריך להבליט את חלק הגב, ואת זה עושים בעזרת דחיפת חלקים לכיוון אחד ויצירת קווי מתאר שמבליטים חלקים, בפייק הבלטנו את היד והזזנו את האוזן וככה הבלטנו את הגב.
שלב 4 - נתחיל לתקן, צריך שחלקים בגוף יהיו שווים זה לזה, במקרה שלנו הידיים לא שוות מבחינת המראה, ולכן צריך שהן יהיו דומות
שלב 5 - בשלב זה תיקנתי עוד בעיה ספציפית שהיא לעגל את הראש, רב האנשים פשוט לא מעגלים את הראש כמו שצריך, הזזתי טיפה את האוזן כדי שתתחבר לעיגול הראש.
שלב 6 - הצללה מחדש , בשלב זה נעשה הצללה נטרלית שהיא בעצם הצללה שהיא לא בהירה מדי לא ככה מדי, היא תתאים לנו את המראה התלת מימדי.
שלב 7 - בשלב זה צריך להצליל את הפוקימון מאוד בזהירות, צריך להבליט את ההצללה התלת מימדית, ואיך עושים את זה, נצליל חלקים אחוריים כמו הגב שאמרנו שאנחנו נראה חלק ממנו, או חלקים שהצבעים הבהירים לא מגיעים אליהם
שלב 8 הצללה בהירה, היכן שההצללה הבהירה מגיעה נצליל שם, לכל פוקימון יש הצללה בהירה משלו, הכל תלוי מה הסוג של הפוקימון, יש פוקימונים בעלי פרווה שההצללה הבהירה שלהם וגם ההצללה ההכללית שונה מפוקימונים אחרים, גם לפוקימוני מים יש הצללה שונה בגלל הקסקסים שלהם.
שלב 9 - צביעת קווי מתאר, בשלב זה נצבע את קווי המתאר באזורים הבהירים ביותר בגוף.
שלב 10 בשלב זה נעבור על הפייק נבדוק מה צריך לתקן ואחר כך זהו יש לנו סוג של פוקימון דו מימדי, תלת מימדי
פו זון אני רוצה לנסות רעיון של מישהו תביא לי רעיון אחר לא של הגולם אני רוצה לנסות בבקשה כי לי אין רעיונות טובים הכל מתפקשש
אתה יודע מה אני אביא לך רעיון משלי.
החיה עליה מבוסס הפייק: חתול
תיאור חתול שגופו בצבע אדום, הוא בתנוחת ישיבה, בין עוזניו באמצא הראש יש להבה, סביב הפה שלו יש כמו אודם בצבע כתום בהיר, ועל רגליו יש פסים בצבע צהוב, בסוף זנבו יש להבה קטנה, הוא חתול קטן.
סוג: אש.
נראה מה יצא לך!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)