Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 86 ראשוןראשון ... 9101112132161 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 1287
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור
    po zon אפשר גם להצטרף לקורס? אני רוצה להשתפר בפייקים ואני חושב שזה יעזור לי להשתפר בהם... חוץ מזה גם עשיתי את השלבים הראשונים:

לפני:

אחרי:

סתם קשקשתי משהו בשביל זה...

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    דור עדיף שכל עבודה שתעשה תעשה אותה בגודל של 80*80 שלך פשוט גדול מדי
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    דור עדיף שכל עבודה שתעשה תעשה אותה בגודל של 80*80 שלך פשוט גדול מדי
    אמממ אני עשיתי בגודל של 80x80 פשוט הרחבתי קצת את הגודל של הלבן שמחוץ לריבוע... אבל בעיגול עם ההצללה עשיתי יותר גדול מ-80x80 כי העיגול יצא לי גדול.

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    po zon אפשר גם להצטרף לקורס? אני רוצה להשתפר בפייקים ואני חושב שזה יעזור לי להשתפר בהם... חוץ מזה גם עשיתי את השלבים הראשונים:

לפני:

אחרי:

סתם קשקשתי משהו בשביל זה...
    אם תקרא את החוקים אתה תראה שהקורס פתוח לכולם.
    הפייק שעשיתה טיפה גדול, אבל בסדר.

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    פו זון הקישור השלישי שהבאתה ממש עוזר אני עושה עכשיו :d נקווה שאני יצליח
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי moriomer צפה בהודעה
    פו זון הקישור השלישי שהבאתה ממש עוזר אני עושה עכשיו :d נקווה שאני יצליח
    שמח מאוד שזה עוזר לך

7. Water, Earth, Fire, Air.

די גרוע אבל רעיון טוב לדרקולה זה עם צבעים של זובאט הפוכים עדיין אני יודע שהצללה לא בסדר אם תוכל אני רוצה שתעזור לי בהצללה..
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש מנוסה

די גרוע אבל רעיון טוב לדרקולה זה עם צבעים של זובאט הפוכים עדיין אני יודע שהצללה לא בסדר אם תוכל אני רוצה שתעזור לי בהצללה..
    הבעיה היחידה היא שהוא חד מימדי, לא ברור מאיפה ההצללה שלך באה, תחזור למדריך להצללה ותראה מאיפה האור בא, ואז תלח למדריך לדו מימד ותשנה לו את העיניים, כי הם בדרך כלל גורמות לפוקימון להראות כמו פוקימון.

9. Water, Earth, Fire, Air.
    אחי אני ממש ממש ממש גרוע בהצללה ואני לא מבין את המדריך הייתי רוצה שתעבור איתי שלב שלב בפרטי תודה :d
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    אם תקרא את החוקים אתה תראה שהקורס פתוח לכולם.
    הפייק שעשיתה טיפה גדול, אבל בסדר.
    כן אני יודע שהוא פתוח לכולם אבל סתם ביקשתי שיהיה... :d
    טוב אני עשיתי פייק דג תראה:

לא יצא משהו אבל בסדר... איך זה לדעתך?

11. היכל התהילה

אני יודע שלא לקחתי חלק בקורס עד עכשיו, אני צריך עזרה בהצללה, לא צריך קורס..
    ומה דעתך עליו? ההצללה טובה?

12. משתמש מנוסה
    אחי אני ממש ממש ממש גרוע בהצללה ואני לא מבין את המדריך הייתי רוצה שתעבור איתי שלב שלב בפרטי תודה :d
    אם אתה לא הבנתה את המדריך אז אין לך מה לעשות פה, כאילו באמת, זה מדריך הכי מופרט שאפשר לעשות הבאתי לך איזה 200 מדיריכים, תשב ותיקרא את המדריך הזה לאט לאט, אני לא מדריך יותר בפרטי, אין לי כוח לזה ואין לי זמן לזה, הכל זה עניין של אימון, ככל שתתאמן יותר על המדריך ככה תצליח יותר, ואם לא הבנתה את המדריך איך עשיתה את השלב השני?

ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    כן אני יודע שהוא פתוח לכולם אבל סתם ביקשתי שיהיה... :d
    טוב אני עשיתי פייק דג תראה:

לא יצא משהו אבל בסדר... איך זה לדעתך?
    דווקא הוא יצא סבבה לגמרי! אבל יש כמה דברים קטנים לתקן.
    תעגל טיפה את אזור הראש כי יש מן ירידה מוזרה בקווי המתאר באזור העין.
    הסנפיר הזה שיש לו מעל הראש שנראה כמו אנטנה, הוא לא מתאים כל כך לפוקימון הייתי עושה לו מעל הראש סנפיר רגיל כמו של מג'יקארפ שמתחיל מהראש ויורד עד הזנב.
    את הסנפירים שבאזור התחתון, הבעיה שהם ממש מתחת לעין וזה לא טוב, תזיז אותם אחורה לאור הבטן שיהיה קרוב לזנב ולא לראש, אבל לא קרוב מדי, באמצע כזה.
    וכדי שהוא יהיה מעניין הייתי מוסיף עוד צבע לסנפיר האחרוי ועוד צבע לשני סנפירים שמתחת לראש, ואז ככה הוא יראה יותר טוב, אבל זה ממש בקטנה לתקן, בתכלס הוא יצא מצויין!

ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה

אני יודע שלא לקחתי חלק בקורס עד עכשיו, אני צריך עזרה בהצללה, לא צריך קורס..
    ומה דעתך עליו? ההצללה טובה?
    כמה בעיות, במשחקים הפוקימון מסובב לצד השני, אתה עשיתה שהפוקימון הוא לצד האחר, אתה רואה:

התנוחה של הגוף מאוד טובה היא מבליטה את החלקים הדו מימדים, הבעיה זו ההצללה של השיח, לשיח יש הצללת כרית, הצללה שמסובך להסביר אותה, בפייקדקס שלי עשיתי פוקימון דמוי שיח, הינה קישור עליו:
    http://pokemons.co.il/forum/showthre...E4%EB%F0%FA%E9
    הוא ליד הפרח, תראה את ההצללה שלו, עכשיו, כדי שהוא יראה יותר טוב ויותר דו מימדי אני ממליץ לך להשתמש במדריך הזה לדו / תלת מימד בפייקים.

שלב 1 - בשלב הראשון ניקח את הפוקימון כמו שהוא, נראה מה הבעיות בפייק, הבעיה הגדולה שמופיעה בהרבה פוקימונים, הצללה לא טובה ומראה שהוא חד מימדי, אז איך משפרים את זה.
    שלב 2 - בשלב 2 נתחיל בשלב הבסיסי של הפיכת החד מימדי לדו מימדי ואולי אפילו תלת מימדי, הפוקימון צריך להראות בסוג של פרופיל, לא פרופיל מלא אלה חלקי, שיראו קצת מהגב, שיראו קצת מהפנים, ושלפוקימון יהיה מבט לפוקימון היריב.
    שלב 3 - הבלטת הגב, כדי שיהיה מראה של פרופיל חלקי צריך להבליט את חלק הגב, ואת זה עושים בעזרת דחיפת חלקים לכיוון אחד ויצירת קווי מתאר שמבליטים חלקים, בפייק הבלטנו את היד והזזנו את האוזן וככה הבלטנו את הגב.
    שלב 4 - נתחיל לתקן, צריך שחלקים בגוף יהיו שווים זה לזה, במקרה שלנו הידיים לא שוות מבחינת המראה, ולכן צריך שהן יהיו דומות
    שלב 5 - בשלב זה תיקנתי עוד בעיה ספציפית שהיא לעגל את הראש, רב האנשים פשוט לא מעגלים את הראש כמו שצריך, הזזתי טיפה את האוזן כדי שתתחבר לעיגול הראש.
    שלב 6 - הצללה מחדש , בשלב זה נעשה הצללה נטרלית שהיא בעצם הצללה שהיא לא בהירה מדי לא ככה מדי, היא תתאים לנו את המראה התלת מימדי.
    שלב 7 - בשלב זה צריך להצליל את הפוקימון מאוד בזהירות, צריך להבליט את ההצללה התלת מימדית, ואיך עושים את זה, נצליל חלקים אחוריים כמו הגב שאמרנו שאנחנו נראה חלק ממנו, או חלקים שהצבעים הבהירים לא מגיעים אליהם
    שלב 8 הצללה בהירה, היכן שההצללה הבהירה מגיעה נצליל שם, לכל פוקימון יש הצללה בהירה משלו, הכל תלוי מה הסוג של הפוקימון, יש פוקימונים בעלי פרווה שההצללה הבהירה שלהם וגם ההצללה ההכללית שונה מפוקימונים אחרים, גם לפוקימוני מים יש הצללה שונה בגלל הקסקסים שלהם.
    שלב 9 - צביעת קווי מתאר, בשלב זה נצבע את קווי המתאר באזורים הבהירים ביותר בגוף.
    שלב 10 בשלב זה נעבור על הפייק נבדוק מה צריך לתקן ואחר כך זהו יש לנו סוג של פוקימון דו מימדי, תלת מימדי

13. Water, Earth, Fire, Air.
    פו זון אני רוצה לנסות רעיון של מישהו תביא לי רעיון אחר לא של הגולם אני רוצה לנסות בבקשה כי לי אין רעיונות טובים הכל מתפקשש
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

14. משתמש מנוסה
    פו זון אני רוצה לנסות רעיון של מישהו תביא לי רעיון אחר לא של הגולם אני רוצה לנסות בבקשה כי לי אין רעיונות טובים הכל מתפקשש
    אתה יודע מה אני אביא לך רעיון משלי.
    החיה עליה מבוסס הפייק: חתול
    תיאור חתול שגופו בצבע אדום, הוא בתנוחת ישיבה, בין עוזניו באמצא הראש יש להבה, סביב הפה שלו יש כמו אודם בצבע כתום בהיר, ועל רגליו יש פסים בצבע צהוב, בסוף זנבו יש להבה קטנה, הוא חתול קטן.
    סוג: אש.

נראה מה יצא לך!

15. Water, Earth, Fire, Air.
    ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    אתה יודע מה אני אביא לך רעיון משלי.
    החיה עליה מבוסס הפייק: חתול
    תיאור חתול שגופו בצבע אדום, הוא בתנוחת ישיבה, בין עוזניו באמצא הראש יש להבה, סביב הפה שלו יש כמו אודם בצבע כתום בהיר, ועל רגליו יש פסים בצבע צהוב, בסוף זנבו יש להבה קטנה, הוא חתול קטן.
    סוג: אש.

נראה מה יצא לך!
    אני יכין עוד רבע שעה כי המשפחה שלי ואני אוכלים ארוחת שבת אפילו פחות אני ינסה למהר בישבילך ופו זון תודה שאתה לא כמו כל אלה שבגלל שאני לא מצליח אז מעיפים אותי
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

עמוד 11 מתוך 86 ראשוןראשון ... 9101112132161 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •